Ezt a topikot kifejezetten a Győri Vasútmodellező és Vasútbarát Klub tagjainak hoztuk létre segítendő a hétközbeni kapcsolattartást. természetesen a topic nem zártkörű, de elsősorban a klubfoglalkozások során felmerült kérdések részletesebb kifejtésére, illetve a klubélettel kapcsolatos információk egyeztetésére hoztuk létre. Weblapunk a vasutmodellezes.5mp.eu címen érhető el, itt bővebben írunk a klub tevékenységéről.
Néhány hsz.-al lentebb került, és kikerült a látókörből, emiatt újra idetolom a csapat orra elé, mert gondolom nyáron mindenki jönne játszani, csak nem lesz mivel...
Nem b...ogatásképen tettem fel, csak az önkontroll végett mivel lassan vége az évnek, és ugyan a minuszok mellől messzinek tűnik a július, de hamar itt lesz a nyakunkon...
Aki esetleg lemaradt róla, azért írattam ki ide, hogy minden klubtag lássa, mi tennivalónk van a következő kiállításig, azaz ebből lehet válogatni feladatot magatoknak, amíg ezek nem teljesülnek, nincs más "fontosabb". A sorrenden lehet vitatkozni, tanácsolnám a megbízható üzemet biztosítókat előbbre, a dekorációs jellegűeket hátrébb sorolni.
Hagyd el, csak arra figyelmeztettelek, hogy egy kép publikációjának következményei is lehetnek, amire ti nem gondoltok, mivel már az internetbe nőttetek bele.
Ettől még a szerzői és személyiségi jogok léteznek, kétszer is tessék meggondolni, mit és hogyan raktok ki a netre.
Gergő erről jut eszembe, az archív képek forrását illik pontos hivatkozással feltüntetni!
Nem, sajnos nem. Cenzúráznom kellene valakit? Jelentkezzen a mailomon! :))) Vagy esetleg töröljem a linket? Bár nincs jogom a saját hozzászólásom szerkesztéséhez sem, szóval kénytelenek leszünk elnézni, hacsak a fórum létrehozója nincs erre felhatalmazva. :) Bár van egy harmadik megoldás is, de ahhoz a legelsőként említett mail levélbeni jelzés szükséges és a challenge accepted. :)
Először is köszönöm mindenki segítségét, aki részt vett abban, hogy a klub megjelenhessen a Temofeszt rendezvényén. Remélem mindenki épségben haza is ért.
a modulok visszapakolása e hét péntekén klubfoglalkozás keretében lesz, természetesen Zoli a műsorváltozás jogát fenntartja, Tessék figyelni a netet!
A terepasztallal kapcsolatos hibákat, problémákat kérem otthon hibajegyzékbe foglalni, és magunkkal hozni péntekre.
Lajos! Bocsi, hogy nem tudtam menni lepakolásra! Nem tudtam, hogy pénteken lesz, erre a hétre számítottam (mint általában szokott lenni). Dolgom volt, és amikor olvastam Gergő üzenetét már nem tudtam eljönni. Telón nem érlek el, de jó lenne lefixálni, hogy mennék vasárnap(amire jelentkeztem), és remélem nem jön közbe semmi, tudnék segíteni szétszedésben, és majd felpakolásban is. A maradásom Pesten szüleim engedékenységétől függ. Esetleg elérhetlek valamilyen úton módon?
Holnap (Csütörtökön) van az összeállítás, vasárnap este a szétszedés, bármelyiken jól jön a segítség, de a szétszedés mindig népszerűtlenebb. A kettő között játszunk, szerintem egyelőre gyere el, ismerd meg a játékot és a játékosokat, és ha tudsz, vasárnap gyere pakolni.