Keresés

Részletes keresés

altimus Creative Commons License 2012.09.04 0 0 307

> Minden országban kegyetlen a kiképzés, anyuka szemmel. Talán nézz körül egy kicsit, mielőtt butaságot beszélsz a fidesz rendről, mint különösen kegyetlen rendről!

- itt nem kikepzesrol van szo,  hanem egy egyetemi evnyitorol :)

- ket szemleletmod letezik, az egyik szerint a hallgatok oriasi megtiszteltetesben reszesulnek, hogy a nagyvezir hajlando egy rovid beszedet felolvasni nekik. a masik szemleletmod szerint viszont az orszag miniszterelnoket eri az a megtiszteltetes, hogy egy frissen alapitott egyetem evnyitojan beszedet mondhat.

ki lehet talalni a fidesz erat melyik szcenario jellemzi jobban.

erdemes megnezni a youtube-on steve jobs stanford beli commencement beszedet. ott a fenti ket szcenario sikeresen osszeforrt. a hallgatok tatott szajjal hallgattak es nagy megtiszteltetesnek vettek, hogy jobs beszel, es szemmel lathatoan jobs is orult neki, hogy elmondhatja a gondolatait.

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (301)
WYW Creative Commons License 2012.09.04 0 0 306

Ezt akárki mondhatja....

:-))

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (304)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 305

Nyilvánvaló, mire megy ki a játék. Ráadásul anyukák és tornából felmentettek osszák az észt. Még szerencse, hogy már senki nem hisz nekik. Tulajdonképpen maguknak mondják, egymást erősítgetik. Eredménye nulla.

Előzmény: Törölt nick (303)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 304

Most mit erőlködsz? Mit akarsz bizonyítani? Hogy természetes, hogy egy életerős fiatalember negyven perc állás után elájul? Azt nem fogod. (Nézd meg az izraeli kiképzéseket, talán tízszer keményebbek, mint a magyarok!) Verejtékezik, veszti sót, de nem egy-két óra után ájul el, ezt személyesen is tapasztaltam. Nem kell orvosnak lenni, ha százsor láttam, százszor magam is benne voltam. Egy-két óránál nagyságrendekkel többet ki lehet bírni, annak aki edzett, egészséges és fegyelmezett. Nem gondolom, tudom.

Előzmény: TomDantes4 (300)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 301

Minden országban kegyetlen a kiképzés, anyuka szemmel. Talán nézz körül egy kicsit, mielőtt butaságot beszélsz a fidesz rendről, mint különösen kegyetlen rendről! Elmondom, a kiképzeéseket, különösen az amerikait, izraelit, kínait, oroszt a magyarok negyede nem bírná ki. Igaz, ott nem is veszik be hivatásosnak, aki nem bír ki egy órát a napon állva. Annyi szép szakma van. Minek akar az katona lenni, akit anyuka félt és nem bír a napon álldogálni?

Előzmény: Törölt nick (297)
TomDantes4 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 300

http://jobbulast.com/elsosegely/hoguta-es-hokimerules

Tehát akkor szóval miféle edzéssel lehet azt elérni hogy  valaki ne verejtékezzen erőteljesen és így ne veszítsen sót? Most komolyan, tehát szerinted van erre valami edzés forma? Meglehet tanulni kevésbé izzadni? Vagy kevésbé veszíteni a sót a szervetből? Szerinted van olyan módszer, amivel meglehet azt tanulni. ha izzadok, kevesebb legyen a só az izzadságban, és így tovább bírjam? Most komolyan mesélj már erről.

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (293)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2012.09.04 0 0 298

Nem, szerintem nem kell. Különösen ne mindegy, hogy egy óra vagy két óra.

Nem egészség függvénye, hanem szervezeté.

Tűző napon -ahol valszeg töb, mkint negyven fok van, beöltözve ívás nélkül, van, akinek bírja a szervezete és van akinek nem. De az utóbbi nem azt jelenti, hogy edzettlen, vagy puhány.
asportolók is isznak -mert a folyadékveszteséget pótólnikell. Vannak sokan, akik jobban bírják a folyadékhiányt és vannak, akik kevésbé jól. Vizet pedig akár háboruba is szoktak magukkal vinni, nem kell kibírni ívás nélkül. Illetve ha mozoghatnak, már az is sokat számít, mert az is lendít a keringésen.

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (293)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.04 0 0 297

Tényleg az  lenne a  cél, hogy minél kegyetlenebbek legyenek  a leendő katonákkal ? Úgy tünik a fidesznyik topictársak igy gondolják. A hőguta az nem edzettség kérdése, az kinzás. Edzettség kérdése, hogy ki milyne gyorsan fut vagy milyne jó küzdősportokban.

Szeretek Balaton átúszáson indulni, még sose adtam fel ( nő létemre - vagy talán azért- jól birom a hideg vizet ) de nagyon fehér bőrű vagyok és én lennék az első aki elájul napon, kánikulában a napon. Ha iszom és mozgok, akkor OK, nade feszes vigyázállásban ?

Előzmény: Rana esculenta. (285)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 296

Hol érdekel, mit csinálsz?

Tőlem akár hazudozhatsz egész nap! Hátha van aki beveszi és akkor végre kielégülsz!:))

Előzmény: WYW (295)
WYW Creative Commons License 2012.09.04 0 0 295

Kulturált hozzászólásod önmagáért beszél.

Sajnállak.

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (294)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 294

Miért? Nem azért csináljátok? Nekem ne mesélj, öreg vagyok én már, hogy megegyem a süket dumákat! Kidagadnak a homlokotokon az erek, ha csak szóba kerül, mivel lehetne támadni az Orbánt. De olyan hülyék vagytok, hogy nem veszitek észre, hogy a kevesebb több lenne. Ha minden jelentéktelen szarért basztassátok, a komoly ügyekre sem figyel ép ember. Ezért is álltok ott, ahol álltok.

Előzmény: WYW (292)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 293

Szerinted? Egy egészséges fiatal embernek nem kell kibírnia egy-két órát, a napon? Sokkal többet kellett anno a katonaságnál, néhányunknak.

Én láttam, hogyan gyakorlatoztak a ruszkik. Először egy bő félóra gimnasztika, majd minimum egy órát futottak körbe-körbe, nyáron, vastag posztózubbonyban, sapkában, nyakig begombolkozva. Utána még legalább egy negyed órát úgy, hogy egy parancsnok mögöttük ment egy dzsippel és látszott, hogy el is üti őket, ha nem futnak elég gyorsan. Látszott, mert mind szaladt mit a fene, főleg, ha feltúráztatták a motort. Utána oszolj, de nem ám mint a magyarok, hogy mindenki szédeleg amerre lát, hanem kar fel, futólépésben a fa árnyékában leülni. Víz nem szerepelt a dologban, abban  a kb. három órában, míg figyeltem őket. Kibírta mind. Akkor egy óra állást nem lehet kibírni, egy fiatal életerős embernek? Ugyan!

WYW Creative Commons License 2012.09.04 0 0 292

:-)))

Hát ez nagyon szép volt!

Előzmény: BDSM-szóvivő versesvili (291)
BDSM-szóvivő versesvili Creative Commons License 2012.09.04 0 0 291

Ez lenne az alap. Gondolom itt sem ők rinyálnak, hanem a libsik, meg a bolsik. Azt hiszik szereznek egy szavazatot, ha elájultak néhényan. De mekkorát tévednek!

Előzmény: Törölt nick (265)
Bicska Macheath Creative Commons License 2012.09.04 0 0 290

Ettől függetlenül a bölcsisek is tiszta pelenkában, vigyázzállásban várakozzanak, amiíg 0rbán kegyeskedik letisztelni őket.

Előzmény: Törölt nick (210)
y1 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 289

Bakupest?

Előzmény: Chrystalline (286)
gabocza1 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 288

Nagyon hasznos volt a katonaság, az ember megtapasztalta, milyen, ha olyan emberek ugráltatják, akit a civil életben még le sem köpne... Megtanulja a kibaszást, a sumákolást, és ha addig nem, akkor az ivást is...

Előzmény: Chrystalline (284)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 287

ahogy elnézem tenne olvtársnak elfogyott a készlete, amit a reggeli eligazításon kapott a százados elvtártól.

Most megy utántöltődni.

Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 286

tenne olvtárs lelki szemei előtt gondolom ez lebeg :-)

Előzmény: y1 (283)
Rana esculenta. Creative Commons License 2012.09.04 0 0 285

Megint megkérdezem: milyen önuralom és mekkora eddzetség kell ahhoz, hogy valaki ne száradjon ki ill. ne kapjon hőgutát? Ezt mennyiben lehet sporttal, akaraterővel szabályozni?

Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 284

Tündérkém. Én az évnyitóról beszéltem elsősorban. Te védted, hogy ott kellett aszalódniuk a szerencsétleneknek.

Szerintem baromság volt. 

De tényleg befejezhetjük, mert a tényekre szemmel láthatóan rezisztens vagy. 

Ja, és voltam katona. Akkor semértettem, mi a f@xnak. Azóta sem. Elrabolt hónapjai az életemnek.

Előzmény: Törölt nick (281)
y1 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 283

"Az azerbajdzsánba majdan kimenő kontingens bírjon is állni a napon."

Már itt tartunk? Baráti segítséget nyújtunk az igazhitű törököknek az gyaur örmények ellen?

Előzmény: Chrystalline (254)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 280

Amit írtál? Maximálisan. 

Meséld el, hogy a Corvinuson végző közszolgálati szakfordítónak mikor kell operatív tevékenységet végezni a sivatagban? 

Taníts mester :-))

Lehet, hogy Neked a félájultra kókadt, lealázott titkárnőjelöltek jönnek be, de én maradok a nőknél. 

Előzmény: Törölt nick (276)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2012.09.04 0 0 278

De azért biztatót is láttam a videón. Többnyire az embereket úgy vitték ki, ahogy árvíznél a homokoszsákot szokás.

De volt egy fiú, aki ölbe kapta a leányzót. Sajna, ahogy láttam, ő sem egyenruhában volt. :-)

Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 277

szövegértési problémád van látom. Azt írtam, hogy _nekem_ mi a pihenj. S nem azt, hogy a töketlen katonáknak mi volt. Ergo, az a pihenj nekem legalább annyira nem tetszett. Ja, és nem én akartam katona lenni. 

Előzmény: Törölt nick (274)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 275

ld. 273........

Előzmény: Törölt nick (272)
Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 273

Visszamásoltam, hogy ne kelljen keresned és ki is vastagítottam.

Chrystallineválasz | megnéz | könyvjelző2012.09.04 10:46:40 © (254)

Bocs, de hülyeség. Az Alfa Mozinál a három részegyetem hallgatói voltak jelen. Nem csak az operatív állomány kiképzés alatt álló katonái. A volt Corvinus-os leányzóknak, ahhoz, hogy pl. sajtófigyelők legyenek egy minisztériumban vagy titkárnők egy önkormányzatnál rohadtul nem kell tudni állni órákig a negyven fokon. Egy fedett parancsnokságon szolgálatot teljesítő informatikus ad abszurdum kerekesszékes is lehet, mivel a radarképernyőnek, és monitornak tök mindegy ki nézi, stb. 

Az azerbajdzsánba majdan kimenő kontingens bírjon is állni a napon. Meg jótállni a szeretett (sic!) vezér ténykedéséért. Mindenki mással szemben netto baromság, embertelenség volt ez az évnyitó. A Rektor úrnak és Orbánnak kellett volna állni a tűző napon. De lehetőleg egy légkondi nélküli régi pszh-ban. 

Szóval ez a tegnapi évnyitó egy embertelen hülye szervezés volt

Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 270

Akkor nem értettelek félre, és fenntartom, hogy hülyeség volt ez az évnyitó így. 

Az érveimet lenntebb megtalálod

Chrystalline Creative Commons License 2012.09.04 0 0 269

Tévedsz. Az eskütétel alatt, a felettesek ide oda jövésénél. Az egész nem két perc. S nekem a pihenj nem az, hogy az ember aaszalódik a dög melegben, és max nem kap görcsöt a vádlija közben. Nekem a pihenj, az kényelmesen nekidölve egy árnyas fatörzsnek. 

Amúgy meg értékelem, hogy Te jobban tudod mi volt 1978-ban Kalocsán, mint én :-) Örültem, volna, ha akkor is Te vagy ott és nem én :-)

Előzmény: Törölt nick (263)
WYW Creative Commons License 2012.09.04 0 0 268

A tények téged eddig sem zavartak, ne is nézd meg. Minek?!

Előzmény: Törölt nick (267)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!