Hogy lehet, hogy még nincs Bilderberges topic ?
Pénteken az Echo TV-ben lejátszottak egy sajtótájékoztatót ( http://www.echotv.hu/20120628_hatterkep.html ) , ami Brüsszelben folyt le, még tavaly, ami azt állítja, hogy a világ valódi de rejtett vezetői 6,5 milliárd ember leölésére készülnek az erőforrás-válság megoldására.
Sokan vannak akik nem is vitatkoznak ezekkel a tendenciákkal... A gazdaságok visszafejlesztése, az egészségügy lenullázása, a nyugdíjak felélése a Georgiai Tanúköveken található parancsolatokkal (a világ népességét 500 millión kell tartani) egybevág...
Ezek nem cicóznak, sósavas sörrel ölik a kínaiakat, pedig a sör önmagában is rákkeltő, amint ezt brit tudósok bizonyították. Ráöntöd a sört az alvó rákra, oszt fölkel...
"csak nem azt akarod mondani, hoghy a máv meg a bkv a bildenburgok fedőszervezetei?"
Nyilván a guldenbrunnerekről akartál beszélni csak kódolva.
Nagyon nem mondhatom el, de valóban, a máv és a bkv csak fedőszervek. Egy világméretű összeesküvés irányítóközpontjai, ahol kicsiben kipróbálják, hogy hogyan lehet a világ működő gazdaságait tönkretenni.
A 4-es metró meg nem is metró, de csitt, erről már nem mondhatok többet, mert megnyúvasztanak.
nem oan régen a dunán láttam egy dokumentumfilmet ezekről az izékről, és a film alatt épp arra gondoltam, hogy vajon hogy a túróba lehet, hogy hagynak egy ilyen filmet egyáltalán létezni.... aztán erre csak egy választ találtam... egyszerűen azért, mert valszeg ez a számukrá már nagyon nem oszt és nem szoroz...