Ártanánk hazánknak, ha a a brüsszeli bürokraták nyomására hátrányos intézkedéseket vezetnénk be. Ezért az Európai Unió által javasolt válságkezelést Magyarországnak érdemes elutasítania. Ehhez egy "bonyolult taktikai akciósorra" van szükség, a saját utunkat kell járni, és ellen kell állni a nyomásnak – közölte Orbán Viktor. A diplomácia "táncrendje" miatt az elutasítást úgy kell előadni, "mintha egyébként barátkozni szeretnénk.
2013-2014-ben tíz-tíz százalékkal felemeli a minimálbért, és máris meglesz neki a többsége
Természetesen egy bonyolult taktikai akciósorral, amely hatására úgy emelkedik a minimálbér, hogy valójában csökken, de ezt úgy kell előadni, mintha egyébként ténylegesen megemeltük volna…
Az én nevemben tegye nyugodtan! Én még többet várnék tőle, ez kevés, de belátom, túl nagy az ellenszél. Gerinces ember, nem szokod másokat, ha utcaseprő, ha miniszterelnök! Aki szolgának születet, az ezt nem értheti.
Az meg hogy mennyi támogatja? Én is azt mondom, hogy nem szavazok rá. (Ugye ez a kérdés.) Ettől még ezerszer inkább ő, mint bármelyik tolvaj bolsi. 2013-2014-ben tíz-tíz százlékkal felemeli a minimálbért és máris meglesz neki a többsége, 2014 májusában. És még a tb-t is tudja csökkenteni. Ami a nagyobb minimálból pluszban befolyik, az kompenzálja a tb csökkentést.
Ha a saját nevében és kárára ugrándozik, tegye. De itt 10 millió ember nevében és kárára teszi.
Ne feled: 16%!!! Ennyi támogatja. Ezek egy kisebbik része haszonélvező, megfizetett nyalonc, a többi a megvezetett, aki a saját érdekét sem képes felismerni.
Anno a szövetségeseknek volt választási lehetősége, hogy mikor, hol, mekkora és milyen erőkkel indítják meg az inváziót.
Magyarországnak viszont nincs érdemi mozgástere gazdasági értelemben.
Ennek megfelelően lehet verbálisan trüközni, de a hallgatóságból mindenki pontosan tudja, hogy a sínekre dobott, gúzsba kötött, a közelgő vonat kürtjét halló ember mosolya nem őszinte.
"... Sokan hitték, vagy inkább remélték annak idején, hogy Hitler azért csalogatja Berlinbe a Vörös Hadsereget, hogy az oroszlán barlangjában mérjen megsemmisítő csapást az ellenségre...."
Sztem ezt abban az időben is csak az elvakult idióták hitték, miként napjainkban az orbáni hadviselés győzelmét a fél világ felett.
"A kormányfő úgy fogalmazott, Magyarország a lehető legenyhébb elővigyázatossági megállapodást szeretné kötni a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az EU-val. Ugyanakkor - mint mondta - "a sors iróniája, hogy az IMF pénzt akar adni. Nem fogunk félreugrani. ..."
Csak egy reszuk lett kimenkitve szerintem. Ugy velem hogy ennek a brigadnak nem pusztan a villamgyors lefolozes, majd a spuri a celja. Az eddig latottak alapjan inkabb egy a kozepkori huberi rendszerekre hajazo allapot kialakitasara tippelnek, ahol a belso kor es a partkozeli gazdasagi erdekcsoportok egy hosszu tavra szolo status quo kialakitasaban erdekeltek, ami meg az utodaiknak is biztositja a gazdasagi vezeto szerepet. Gondolj bele, kulfoldon nem is olyan egyszeru sikeresen vallalkozosokba forgatni az itt osszeharacsolt vagyont, mivel ott nem all mogottuk a kozponti hatalom.
Az osszeomlas egy bizonyos mertekig amugy meg segitene is oket, hiszen jol megfigyelheto volt az a folyamat, melynek kereteben a hazai munkaberek leszoritasara torekszenek, ezzel is kedvezobb versenyhelyzetbe hozvan sajat cegeiket. A munkara vonatkozo szabalyozas valtozasa nem igazan a dolgozo reteg erdekeinek kepviseleterol regelt. Ezek utan egy olyan allapot ami totalis kenyszerhelyzetet jelent a munkaeronek...
Ezért rettenetesen kockázatos vállalkozás. Két év alatt már annyira legatyásította az egész országot, hogy ebből csak az előző szintig visszajutni is legalább tíz évünkbe telik majd...