Ebben az országban elment a politikusok létező összes esze. Itt 60 km-es sebességért 30 ezret kell fizetni
A muskátliért 6.000-t.
Tudják ezek, mennyiből él az ország döntő többsége, s micsoda károkat okoznak az embereknek az ilyen aránytalan állatságokkal, s mennyi idő alatt heveri ki egy család az állami erőszakot?
Dehát nekik mit tesz 30 ezer, s mit egy kezdő, és persze egy nyugdíj előtt állónak pedagógusnak is, , akiknek bőven több van a fejükben, mint a törvényhozóknak. Ez az egész nem egyéb, mint pénzbehajtás. Ez pedig tudjuk kiknek a módszere. A munkakerülőké, az erőszakos rablóké. Hát így tessék gondolkodni!!!
Meg nem tudom mondani, melyik topikban olvastam róla egy hsz-ban, hogy állítólag nyilatkozta: Kevenc vadászati foglalatossága a kóbor kutyák és macskák lelövöldözése.
(Azt nem is próbáltam ellenőrizni, hogy a közreadott info valós-e, avagy hamis?)
Az esztergomi barom jegyző egy bácsit palánta ültetésért bírságolt meg. Érdeklődtem mennyi a tarifa mert tavaszodván mennék ültetni. Még nem válaszolt...:)
Hát kapaszkodj meg vót idő amikor Itáliában állítólag a kést is betiltották. Amikor a Róma elbukott, az új regnálohatalom betoltptta a kést, írta Passuth László az egyik könyvében. Hogy igazvót é nem t 'm.
A lakásban bent szabad valamilyen bútort tartani? Mert ha át akarnak sietni a szobán mentés céljából, akkor azok is csak akadályozzák őket a mozgásban.