A magyar Parlament tegnapi döntésével megköszönte Lengyelországnak és Litvániának, hogy Magyarország mellé álltak az EU diszkriminációival szemben.
A lengyelek sok demonstrációt is rendeztek mellettünk, petíciókat írtak és szimpátiájukat sokféle módon fejezték ki felénk. Március 15-ére különvonatokkal több ezer lengyel érkezik Budapestre, hogy itt is támogatást adjon a magyaroknak.
"Az MTVA, Böröcz István tájékoztatása szerint, adásonként 15-18 millió forintért két évre, évente húsz adásra szerződött Fábry produkciós cégével, a Trisóval, és ez három évre meghosszabbítható. Évenként 20 adással számolva Fábry cége 300-360 millió forint bevételre tesz szert. A Népszabadság által megkérdezett televíziós gyártási szakemberek az adásonkénti 15-18 milliós forintot is erősen túlárazottnak tartják, számításaik szerint az eddigi show-k adásonként hozzávetőleg hat-, legfeljebb nyolcmillió forintba kerülhettek"
nincs ezzel semmi baj. nehogy azt hidd, hogy ha jobbikos kormány lenne nem jobbikos közelieknek lenne szerződésük.
vagy lmp-seknek akár egy lmp-s kormány esetén. Ez mindig így volt, mindig így lesz.
amiért joggal lehet kapálózni és háborogni az minden esetben az ár/ érték arány, illetve a tenderek szükségessége.
ha többszörös áron szerződnek és alja munkát végeznek ezért a pénzért, valamint olyanokért adnak ki 50 milliókat mint a nyomtatók megszámlálása akkor el is várom az ellenzékiektől, hogy szirénát kapcsoljanak be!
Jelezném egyébként, Lengyelországban másképp tolják a témát, mint itt. Én kitűnően ismerem az angol és a német nyelvet, viszonylag gyengén a franciát, és nagyon ergya, pár 10 szó szinten az oroszt. Krakkóban hátizsákos turistaként tizenpár éve ennek megfelelően németül, majd oroszul próbáltam kommunikálni - és MAJDNEM MEGVERTEK. Aztán bazeg közöltem, hogy magyar vagyok, és NEM FIZETTEM piát egész éccaka és hajnalban. Végül akadt egy angolul tudó lengyel srác, és az ő tolmácsolásával megtudhattam, hogy mind a német, mind az orosz arcok a lengyel városok rosszabb hírű kocsmáiban a mai napig reszkíroznak egy kiadós verést, horribile dictu késelést. Ott nincs ez a legvidámabb barakk, meg adjuk a nagy műinternacionalista projektet. Monnyuk mindkét megszállótól többet is kaptak, mint mi, ez tény.
hát persze. már nemcsak minden huszonötödik magyar tudja, hogy mivel manipulál a baloldal kínjában, mint januártól, hanem most megint minden ötvenedik magyar mellett még a lengyelek egy jó része is mesélhet az itteni rágalmazó hadtestről4!:-)
ne bántsd a cigányokat, amiért még csak a vezetőik kapisgálják a tényleges érdekeit a cigányoknak, a népük jórészének újra kell tanulnia a saját érdekeik védelmét a hosszú hosszú liberális tobzódás után.