Keresés

Részletes keresés

Kiswombat Creative Commons License 2011.09.27 0 0 4

Figyi, engem nem érint, mindig is utáltam ezt a cirkuszt az ún. okostelefonokkal, úgyhogy nekem biza faék szintű telóm van, nem is hagy cserben. Írtam, hogy rokonnak van ilyenje.

Viszont hogy lehet megtanulni az Android használatát, ha se leírás, se semmi nincs hozzá? A Sony szervez fizetős tanfolyamot vagy mi? :-)

félig off: a fogyasztói társadalom minden "szépsége" tanulmányozható a telekommunikáció terén, ahogy havonta jönnek ki a legújabb és még drágább kütyük, és a sok majom mind arra gyúr, hogy megvehesse, fél év után meg már mehet is a szemétbe, mert már nem trendi.  Nem vagyok egyébként kommunista, de ez a hiszti az okostelefon, ipod, ifon meg anyámkínja körül, ez már tényleg nevetséges. (Most nyilván nem azokról beszélek, akiknek tényleg a munkájukhoz kell.)

Előzmény: napalm. (3)
napalm. Creative Commons License 2011.09.27 0 0 3

Most erre nyilván azt fogod mondani, hogy bénák vagyunk meg nem értünk hozzá.

ez így van.

ez egy android, mobil op rendszer.azt biza meg kell tanulni.

nem a levegőbe beszélek, a feleségmnek egy hónapja vettem egyet, azóta már emgbarátkozott ezzel  rendszerrel és örömmel használja.

venni kell egy fapados nyomógombos készüléket ami egyszerű mint az ék és akkor nincs gond.

nem bántásként, de tényleg meg kell tanulni.

Előzmény: Kiswombat (2)
Kiswombat Creative Commons License 2011.09.27 0 0 2

Ez nullázás volt, de egyébként ez a véleményem róla. Nekem nincs ilyenem, de egy közeli rokonnak van, és múltkor végignéztem, amit összekínlódott vele. Bekapcs gombot véletlenül továbbnyomod egy másodperccel: bejön a repülésfunkció, amitől utána félórás sz*rakodással lehet megszabadulni. Természetesen normális leírást nem adtak hozzá, neten találtam egy közepesen használhatót.

Az érintőképernyő meg a gombok is hol nem reagálnak, hol meg túlérzékenyek.

Egyáltalán az egész cucc azt a benyomást keltette, hogy teljesen önálló életet él, függetlenül attól, hogy te mit nyomogatsz rajta. A menürendszer tök érthetetlen és átláthatatlan. A kameránál nem lehet tudni, hogy valóban megcsinálta-e a fotót, mert sehogyan nem jelzi (hang vagy kijelzés vagy valami), utána a galériában nézheted meg, hogy ott van-e a kép.

Most erre nyilván azt fogod mondani, hogy bénák vagyunk meg nem értünk hozzá, én meg erre azt fogom mondani, hogy ha egy nyomorult telefonhoz informatikai tanfolyamot kell végezni, akkor legközelebb szóljon a forgalmazó erről, és akkor nem veszünk ilyet.

Nekem van egy normális, egyszerű, könnyen kezelhető Nokiám (kb. 3 éve), és amíg működik, nem fogom lecserélni.

Előzmény: Kozomago (1)
Kozomago Creative Commons License 2011.09.27 0 0 1

Köszi! Ez valószínűleg nagyon sok embernek segített, ne ostromold a netet ekkora információhalmazzal, mert a végén még összeomlik az egész... Félretéve az iróniát és komolyra fordítva a szót, igazán megoszthatnád, hogy mire alapozod ezt a kijelentésedet, ugyanis abból legalább mindenki tanulhatna, és segítene neki, ha ilyen telefonja van vagy ilyet készül venni. Mondjuk felsorolhatnád a negatívumokat meg a pozitívumokat, amit tapasztaltál a használata során, és máris aki olvassa az képbe kerülne ezekkel, tudná, hogy miket kell mérlegelni, milyen előnyökre/hátrányokra számíthat, milyen kockázatok, jellemző problémák merülhetnek fel, és ennek alapján, többlet információkkal és tudással felvérteződve cselekedhetne a kérdésben.

Személy szerint engem is érdekelne, mert jelenleg egy X8-asom van, de igencsak gondolkozok a váltáson, mivel ahhoz már nem nagyon van normális frissítés, míg a Mini-nél kecsegtetnek ilyesmivel, ráadásul hardverben is elég mutatós adatai vannak az árához képest, és végre egy fokkal kevésbé miniatűr, mint az X10 mini (mert az is tetszett, csak a kezemhez túl kicsi volt a kijelzője)

Úgyhogy értékelném, ha megosztanád a tapasztalataidat, és megköszönném a segítséget!

Előzmény: Kiswombat (0)
Kiswombat Creative Commons License 2011.09.27 0 0 0

Rakás f0s

Zetorforever Creative Commons License 2011.09.27 0 0 topiknyitó

Üdv mindenkinek!

Jelenleg két hete vagyok egy ilyen telefonnak a tulajdonosa és számomra nagyon tetszik, igaz voltak bizonyos problémáim (ezek az én bánaságomnak tudhatóak be), de megoldódtak! Nagyon meg vagyok vele elégedve minden szemponból, jó az anyaghasználat, tetszik hogy végig üveg van az elején és az összeszerelés is korrekt, sehol egy recsegés vagy ropogás! A sebessége is nagyon ott van, legalábbis amit egy ilyen kompakt telefontól el lehet várni! Igazából egy két magos processzor is bele mehetett volna, de nem akarok telhetetlen lenni:)

Amúgy jelenleg Android 2.3.3 van rajta!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!