Csupán érdekelne várható-e szerintetek komoly balhé az országban?Aki szerint igen, kérem indokolja meg szerinte miért és miféle- és azt is hogy szerinte mikorra tehető?
Én azt tanultam az emberi történelemből, hogy addig kell 2/3 amíg azt számolják és figyelembe veszik. Kritikus helyzetekben se a harmadok, se a betonszabályok nem érnek semmit, mert azokat is eltörlik. A fidesz egyetlen esélye, hogy nem lesz gazdaságilag kritikus helyzet több cikluson keresztül - viszont láthatóan nem arra tart a világ.
Nekem semmi bajom nem lenne viktor and co. bebetonozásával, ha a betontömb a talpuk alatt 20 centivel lejebb indulna, és fejük búbja felett 20cm-el érne véget.
Azt gondolom, hogy egy gazdasági szükséghelyzet esetén teljesen mindegy hogyan szavaznak a határon túliak, mert egyszerűen eltörli a szavazati jogukat az az erő amelyik hatalomra kerül. A jogelméletben ezt nevezik statutum-nak, azaz közvetlen irányításnak egy ex-lex helyzetben. Amikor az emberek családja három napig nem eszik, akkor nem alkotmányossági játszmákon fognak filozófálni és kiállni külföldiek (vagy bárki!) szavazati joga mellett. Statutum, aztán később jogszabályok alkotása amik visszamenőleg is jogszerűnek minősítik a történteket.
.... veszekesztek itten, szokács szerint, tök feleslegesen... - mindenki pofára es, ha azt hiszi (és főleg bizonygatja), hogy akármi is örökké tart..., csak két dolog örök, kérem szépen, - a Sör, meg az emberi hülyeség...
Én ismerek nem egy olyant aki akkor is tudta, hogy ez egy kirakat dolog. És nem a baloldalra fognak sokan szavazni(érthető okokból), hanem a jelenlegi ellen. Nagy különbség! A környéken sok a hívő. Elfogják hinni a szép szavakat sokadszorra is!
Az szuper lesz, ha gazdaságilag nem tesz jó lóra a jelenlegi kormány és egy leváltó hangulat alakul ki emiatt, majd ezt megakadályozzák a határon túliak. Ez okozna nemi feszkót. Azért őket sem kellene hülyének nézni.
Lassan teljesen mindegy mit mond. Ha a többség anyagilag folyamatos szopóágra kerül akkor b@szhatja a virágnyelvű felolvasóestjeit. Csendben fogják elküldeni szavazáskor.