ez a vád azt hiszem megér egy külön topicot is: "Szanyi Tibor szerdán a Facebookon folytatta a Gyurcsány-szimpatizánsokkal vívott szópárbajt: most az őszödi beszéd került szóba. Kijelentette: azt a beszédet maga a szónok és közvetlen munkatársai, közös döntéssel adták át a sajtónak." - Facebook, MNO
szóval a lényeg az, hogy miközben megtudhatták azemberek, hogy Gyurcsány micsoda kemény kezű vezető, azt is megtudhatták, hogy a pannonpumát fejbelőtték.
és valamilyen érthetetlen módon csakis ez foglalkoztatta őket!
Az öőszödi beszéd kontextusa a lényegesebb a rombolás szempontjából, mint a tartalma. Egy hazug ember mea culpázása csak bocsánatkérés és azt követő tettek után fogadható el. Rüviden: Gyurcsány számára az egyetlen értelmes lépés azonnali lemondás lehetett volna és az MSZP-nek is vállalnia kellett volna a lemondás következményeit. Akkor talán kis pofonnal megúszhatták volna a 2010-es hatalmas pofont.
Az a szép, hogy ti egyszerre állítjátok, hogy Ferencünk szivárogtatott, valamint azt is, hogy a beszédnek csak egyféle negatív értelmezése létezhet, amelyet harsogtok.
Igen, ezért írtam a fél MSZP-t. Nyilván ott is van tisztességes ember. Amikor a 400 egynéhány fős választmány megszavazta a hátbaszúrt Megyó helyett GyF-et, állítólag azt sem ingyen tették.
Azt mondják, hogy akinek vaj van a fején ne menjen a napra...:)
Ettől függetlenül nem látom ilyen egyszerűnek, mert Gyurcsánnyal a maradék támogatottságuk is a felére csökken. Nyilván vannak, akik kevésbé kompromittálták magukat, érdekük a tisztesség látszatát megőrizni.
Azért ebben tényleg az a szép, hogy Szanyi is bármikor hazudik akkorát, mint GyF meg az ólajtó. Néha igazat is mond. Ezt most elhiszem neki, hiszen szelektál az ember. Oka lehet a párton belüli harc. Most már rendesen gyomrozzák egymást. Az is biztos, hogy az egyik kiütéssel fog nyerni.
Könnyen elintézed magadban ezt a kérdést, de ez a te dolgod.
Gyurcsány nem olyan nagyokos ás előre látó ám, amilyen a sóderja! Tudod, a jól sóderoló ember ritkán jó munkaerő is egyúttal. Valahogy ez a két képesség ellentétben áll egymással a tapasztalatom szerint.
majd észreveszed azt, hogy tartalommal töltődik fel a nép szó, mert ugyanis mára már nem egy-két hangszóró mondja meg a válogatott tutik, amiből bölcset kéne dönteni, hanem nincs az a mutyi, amiről a legvidékibb paraszt ne tudna pár hónap múlva.:-)
Az a szép, hogy ti egyszerre állítjátok, hogy Ferencünk szivárogtatott, valamint azt is, hogy a beszédnek csak egyféle negatív értelmezése létezhet, amelyet harsogtok.
A "müvészek" korkedvezménye R Ö H E J ! Egyáltalján én ugy tudtam a müvészet nem szakma vagy oskolárium hanem M I N Ő S É G I jóteljesitmény. A "nemzet müvészei" tizenketten havi félmillios nyugdijat fölzabálnak miközben a minimálnyugdij 28500 Ft. Az ilyen alakok miféle múvészek ? mi az eszmei mondanivalójuk ? )))Ugy havi kétszázezerig még ugy ahogy megsüvegelném őket talán. De igy nagy bakfigy elöttem lejáratták magukat én ELUTASITANÁM ezt a tulméretezett dijazást !
Szerintem azért, mert ha nyilvánosságra hozzák, hogy GyF a szivárogtató, még nagyobbat buknak és nem lehetett volna "igazság" beszédként megetetni a hívekkel.