Szerelem a legfelsőbb szinteken címmel párkereső show-t indít az RTL Klub. A műsor ötlete Olivértől származik. A villa egykori vagánya azt vette a fejébe, hogy nőt talál Alekosznak. A jelentkezők bármilyen korosztályból érkezhetnek. – A műsor egyfajta ötvözete lesz a Benkő-show-nak és a ValóVilágnak, hiszen a lányok a villában élik majd mindennapjaikat. Egyedül Alekosz nem tud még a műsorról, ő csak akkor fog szembesülni a tervvel, ha már kijött. Így rajta áll, hogy akar-e a képernyőn menyasszonyt találni – árulta el Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője.
itt voltam ezek a fórumon meg a VV4en is, mikor mentek a műsorok. most már csak meglep, hogy valaki még mindig itt tart. azt hittem, Alekoszról már nincs mit írni.
Komolyra fordítva: Néha-néha belenéztem, meg fórumoztam róla, de nem rendszeresen. Aztán tegnap belenéztem a topikban és olyan kedvem volt, ezért írtam valami hülyeséget, amire válaszoltak és én is válaszoltam. Nagy jelentősége nincsen.
csak tudnám, mi visz valakit arra, hogy a műsor vége után egy hónappal is itt szidja Alekoszt. hát nem mindegy neked, hogy büdös-e vagy sem? legyen ez a Tünde problémája.
Ez a cím és mellette ez a fej. Ezt tényleg nehéz lesz alulmúlni a vv5-ben. (Mint ahogy a csodanégyesnél is nehezebb lesz butább, tirpákabb, értéktelenebb bandát talanálni.)
Alekosz illatáról a véleményemet a kinézte és a viselkedése alapján vontam le. Kinézetre igénytelen, önmagától elszállt félnótás, aki anyuci erős befolyása alatt él. Az ilyen férfiaknak általában áporodott szaguk tud lenni. Ha, te ezt elfogultságnak gondolod, legyen.
Én is azt mondom - Alekosztól függetlenül - hogy aki ilyen rendszerességgel ennyi piát képes meginni, az nem lehet jószagú. Egy alkoholistának teljesen más a bőrének kipárolgása, a beszéd közbeni szájszaga, függetlenül a fogmosás gyakoriságától.
Én ismerek olyan embert, aki csak esténként piál, de akkor rendesen... megérzem rajta, van egy tipikus alkeszszag, amit kiszúrok már messziről.
Szerencséje volt a combnyaktöréses nőnek, hogy nem a fekete angyalként elhíresült nővérkével volt dolga. Másodjára már Luciferkó seggét kritizálhatta volna csak meg.