Keresés

Részletes keresés

hysrftgh Creative Commons License 2011.07.18 0 0 499

Az általad említett egyházakban én sem. De a Pünkösdi (karizmatikus) egyházakban szerte a világon.  

Ha beütöd a You Tube-on, pl. hogy

Hungary Holy Spirit Miracle Crusade Revival

akkor láthatod. Hogy nemcsak a Hit Gyülekezetében fordul elő, hogy földre esnek az emberek a Szent Szellemtől.

Vagy az alábbiakat is megnézheted:  

Miracles in SZEKELYUDVARHELY,ROMANIA

Holy Spirit Revival ROMANIA

Holy Spirit Miracle Crusade

Holy Spirit in Salzburg

UkrainHoly Spirit Miracle Crusade

Holy Spirit Miracle Crusade, Poland

Amazing Miracles in Pakistan!

Holy Spirit Youth Revival in Colombia

Youth HOLY SPIRIT Revival (HONDURAS)

Holy Spirit Fire and Miracles in AFRICA!  

CUBA Holy Spirit Miracle Crusade

Holy Spirit and Miracles in ISRAEL

Csigabiga2 Creative Commons License 2011.07.17 0 0 496

Azt lehet tudni, hogy hány aktív tagja van a HGy-nek? Amiatt került be a 14 közé? Ezt hogyan lehet leellenőrizni, mármint a tagságot?

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.17 0 0 489

Szégyen, hogy ezt a pénzsóvár bandát az elismert egyházak közé tették. Ezzel a húzással is markol valaki  jó pár millió forintot, na meg köztudott, hogy a parlamentben is sok tagja van a gyülekezetnek. 20 éve létező "egyház" a hit gyülekezete, ami inkább szekta. Állítólag a Pannon és a T-Mobile vezérei is ott ülnek az első sorokban! Szóval igen sok és befolyásos ember fűződik ehhez a bandához.

Haszonlesők gyülekezete! Okosan felépített maffia szekta ez. Attól, hogy valaki jellemileg gyenge, esetleg rossz passzban van, esetleg nincs hite, esetleg manipulálható még nem hülye. De méltán szemét és gonosz az, aki kihasználja ezeknek a lelki elesetteknek az állapotát. Sőt, teszi ezt a Bibliárara hivatkozva. Teszi ezt, hogy beleavatkozik a hívők életébe. Kicsinálja őket anyagilag. Nos, ez a Hit Gyülekezete. És még ettől sokkal rosszabb. Maga az  ördög angyalbőrben! Ők a manipulálás mesterei, a zsebük tele a kiszipolyozott hívők pénzével. Hozzánk is csengettek már be, és elküldtem őket az anyjukba! Az én családomat messzi ívben kerüljék el, ha jót akarnak! A vidám vasárnap is kalap trágya, agymosott emberek gyülekezete! Fanatikus népség, egy fillért nem adnék nekik, pláne miután láttam a szánalmasan nevetséges adományos plakátjukat, ahogy esdekelnek a pénzért. Pénzéhes elmeháborodottak gyülekezete!

dalmata13 Creative Commons License 2011.07.17 0 0 486

volt két három ismerősöm is köztük ,és kivülről ,laikusnak ,tényleg idillinek tünt minden.Mikor az első kazit megnéztem azt mondtam ezek micsoda jópofa figurák , zene,tánc,nevetés egymást ölelgető emberek csak kár,hogy vallásosak,mert különben még el is volnék velük..Aztán kezdődtek a belvillongások ki is váltak közülük sokan.Ismerem Bartus könyvét itt fenn a neten elérhető.Ha csaka tizede is igaz, már nagy baj.Van nép ,párt ,társadalmi csoport,egyház, akikről az elmúlt 20 év alatt csak negatívan írtak a Hetekben, szinte minden számában.most eggyel kevesebb lesz?

Előzmény: Törölt nick (484)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.07.17 0 0 461

- Így is lett lista, a történelmi egyházakkal, plusz a baptista egyházzal és a HIT Gyülekezetével.

- Nem vagyok teljesen elégedett, osztom az aggályokat. De annak nem voltam, nem vagyok a híve, hogy asztal alatti tárgyalások, politikai befolyás kérdése legyen, hogy ki lehet egyház.. Hogy haveri alapon dőljön el. Ha négy buddhista közösség lett volna egyház, akkor az ötödik miért nem került fel a 45-ös KDNP-listára. Számomra az volt lelkiismereti kérdés, hogy ne legyen zárt lista, be lehessen kerülni az egyházak közé, 5-10-30 év múlva is akár. Ez a parlamenti döntéshozatal kérdése lesz. Különösen azért, mert nemzetiségi kérdésekben is mer dönteni a parlament. Ha mi a bunyevácoknak mertük azt mondani, hogy nem nemzetiség, akkor ezt a felelősséget tessék elvárni a parlamenttől egyházi kérdésekben is.

- Ha 2014 után senkinek nem lesz kétharmados többsége a parlamentben, zárt marad a „tizennégyek” listája, vagyis nem lesz más egyház, csak amennyit a Fidesz most meghatározott.

- Bármikor lehet kétharmados többség. Ha a megválasztott képviselők kétharmada egyetért egy kérdésben.

http://nol.hu/belfold/_ez_nem_avantgarde_torvenyalkotas____

marcipannyuszi Creative Commons License 2011.07.17 0 0 459

Rónai Egon gratulál Szabó Patriknak az ATV-n

Olyan ufonauta image-e van...

csillag100 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 457

Pontosabban 14 egyházat és vallásfelekezetet ismert el az országgyűllés. A történelmi kategória megszünt, ami a korrábbi törvényben szerepelt.Ez azt jelenti, hogy továbbra is müködhetnek felekezetek, de egyházként nem regisztrálhatok, csak külön kérésre dönthet a szaktárca államtitkára aki vizsgálja a feltételeket és az országgyűllésnek tesz javaslatot, aki vagy 2/3 elfogadja, vagy nem.

A minisztérium külön szerzödést köthet egyes felekezetekkel, egyesületekkel meghatározott feladatokra, melyek kiemelkedő köszhasznú feladatot látnak el.

Előzmény: Törölt nick (443)
dalmata13 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 454

ez a chipdolog ha megvalósul, most jó lesz az embereknek vagy nem?

Puzzola mester Creative Commons License 2011.07.16 0 0 453

"A bélyeg egy mikrochip lesz, vagy valami ahhoz hasonló…"

Az biztos nem. A Fenevad bélyege szemmel látható lesz, pont ez a lényege. A kézre vagy a homlokra rakják. A chip az nem látható.

Előzmény: hysrftgh (431)
4400 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 452

"

Ellenzem bármilyen egyház állami támogatását.

Ha nem lenne támogatás, nem lennének kamuegyházak se."

Ez lenne a lenyeg.

Előzmény: podhorsky (7)
dalmata13 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 450

azért kiváncsi lennék az Echo nézők véleményére is.

Előzmény: marcipannyuszi (448)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.07.16 0 0 449

marcipannyuszi Creative Commons License 2011.07.16 0 0 448

Már nemcsak az ATV-n ??

Előzmény: dalmata13 (447)
dalmata13 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 447

Köszi,hogy felraktad  már nincs echo tv-m.

Előzmény: hysrftgh (446)
hysrftgh Creative Commons License 2011.07.15 0 0 446

Tegnap este, az Echo tv, Kiút c. műsorban Németh Sándorral volt egy riport.

Téma: A Hit Gyülekezete múltja és szándékai.

Műsorvezető: Vámos György.

http://www.echotv.hu/index.php?akt_menu=71&mm_id=127&v_id=8780

hysrftgh Creative Commons License 2011.07.15 0 0 445

persze lehet,hogy a chip kifejlesztője ill a sorozatgyártója nem ugyanaz.

Valóban.

Ami a számot illeti.Két neves pártvezérpolitikusunk ilyen számú irodában dolgozott.Mit ad a véletlen egyik se aktív már.

Nem mondod? Nekem meggyőződésem, hogy nincsenek véletlenek.

Előzmény: dalmata13 (444)
dalmata13 Creative Commons License 2011.07.15 0 0 444

persze lehet,hogy a chip kifejlesztője ill a sorozatgyártója nem ugyanaz.Ami a számot illeti.Két neves pártvezérpolitikusunk ilyen számú irodában dolgozott.Mit ad a véletlen egyik se aktív már.

Előzmény: hysrftgh (441)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.15 0 0 443

Megszűnt a történelmi egyház státusz.

A Hitgyűli tizennegyedikként bekerült az "elit klubba" a 13 db  "történelmi" egyház mellé. De a 14 még bűvölhet vagy 50-re év végéig.

Előzmény: Bloggeryna (442)
Bloggeryna Creative Commons License 2011.07.15 0 0 442

Most akkor a Hit Gyüli megkapta a történelmi egyház "státuszt"?

hysrftgh Creative Commons License 2011.07.15 0 0 441

Ne szidd a memóriádat. :)

Az ember már csak olyan, hogy amit nem tart lényegesnek, azt könnyebben elfelejti.

Amúgy meg nem emlékeztél rosszul, mert fenevadnak van száma is, nem csak bélyege. Talán te is tudod mi az. Állítólag az összes vonalkódban is szerepel.

Előzmény: dalmata13 (439)
Barisnya Creative Commons License 2011.07.15 0 0 440

Bocs, melléfogtam. Amikor én földrajzot tanultam, Eur. "megváltoztathatatlan" határai egész másként festettek. Pl. akkor ott Jugoszlávia volt. Sőt, mikor először adriai utazást tettem, 72-ben, akkor is a jugo tengerparton üdültünk. Mea culpa.

Előzmény: Aracs (438)
dalmata13 Creative Commons License 2011.07.15 0 0 439

a fene a memóriámat én úgy emlékeztem,hogy a Toshiba gyártotta volna a chippeket.A főnökömnek elmeséltem ezt anno,ő legyintett rá,ennek a megvalósulását ő már úgysem éli meg ,ha egyáltalán megvalósítható.

Előzmény: hysrftgh (436)
Aracs Creative Commons License 2011.07.15 0 0 438

Horvátország nem határos Ausztriával.

Előzmény: Barisnya (427)
hysrftgh Creative Commons License 2011.07.14 0 0 436

A fenevad bélyege a címe. Nekem is megvolt ez a könyv, de kölcsönadtam, és sajnos nem kaptam vissza. Van ebben a témában pár írás, meg video, ha érdekel:

Papírpénznélküli társadalom - a fenevad bélyege http://vegsoidok.hu/blog?cat=5

A fenevad bélyege extra infó...

Előzmény: dalmata13 (434)
dalmata13 Creative Commons License 2011.07.14 0 0 434

Még a kilencvenes évek végén egy hitgyülis kollégám mutatott egy könyvet ami evvel a témával foglalkozott.Fenevad száma,bőr alá ültethető chip stb.A könyvet nem emlékszem már ki írta, angol ,amerikai szerző? H.GY kiadvány volt

hysrftgh Creative Commons License 2011.07.14 0 0 433

Akkor csak egyre kell figyelni: a bal kezeden legyen a mikrochip! :-)

És neked mire kell figyelni?

Előzmény: Törölt nick (432)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.14 0 0 432

"az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek"

Akkor csak egyre kell figyelni: a bal kezeden legyen a mikrochip! :-)

hysrftgh Creative Commons License 2011.07.14 0 0 431

Ez még nem az! Technikailag megoldható lesz a pénz útjának végigkövetése, de ennek semmi köze nincs a fenevadhoz, ez a gazdaság kifehérítéséhez vezet, persze a zavarosban halászók, adóelkerülők, fekete pénzekkel manipulálók inkább handabandáznak. :-(

Nemcsak Németh Sándor szerint, hanem pl. a Szentkorona rádió szerint is VAN köze a fenevadhoz:

A pénznélküli társadalom fogja előkészíteni a terepet a fenevad bélyege rendszeréhez. A bélyeg egy mikrochip lesz, vagy valami ahhoz hasonló…

A világgazdaság pénz nélkülivé válása nem éri meglepetésként az igazi keresztényeket, akik tanulmányozzák a Bibliát, Isten Szavát. E meggyőződésüket főleg a Jelenések könyvében található alábbi részre alapozzák:

"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma." (Jelenések 13,16-17)

http://szentkoronaradio.com/publicisztika/2007_06_07_a-fenevad-belyege

Előzmény: Törölt nick (429)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.14 0 0 430

"Az osztrákok kivételével a szomszédaink rühellnek."

Ha majd beindulnak a közmunka programok és épülnek a földbirtokosok fényűző kastélyai, meg fogod érteni hogy miért. Főleg ha téged is odavezényelnek malenkij robotra

Előzmény: nünüke88 (422)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.14 0 0 429

"A jövőről beszélt, az antikrisztusi korról, amikor már nem lesz készpénz, és csak az vásárolhat, akin rajta van a „fenevad bélyege”."

Ez még nem az! Technikailag megoldható lesz a pénz útjának végigkövetése, de ennek semmi köze nincs a fenevadhoz, ez a gazdaság kifehérítéséhez vezet, persze a zavarosban halászók, adóelkerülők, fekete pénzekkel manipulálók inkább handabandáznak. :-(

Előzmény: birs (390)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!