Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2024.07.08 0 0 2195

Ha a kártya nem is, de a légitársaságnak kellene, linkeltem rá hivatkozásokat, miért.

Előzmény: JeeEm (2192)
Ballix Creative Commons License 2024.07.04 0 0 2194

Sziasztok!

A mai napon nyitottam gránit bank számlát.

Az ebank applikáción nem jutok tovább, mivel nem fogadja el az mpin kódomat.

Többször újrakezdtem(új mpin igénylése) az ideiglenes kódom beírtam, újat állítottam be aztán feljön egy ablak " új mpin kód megadása" új mpin-t is beállíthatsz" megadom az új kódom de nem fogadja el

"Valami hiba történt,nem sikerült betölteni az adatokat" ezt már vagy 10x csinálom így újra és nem jó, újratöltöttem az appot is de nem használt!

+ha ezen a felugró ablakbon új mpint adok meg,azt elfogadja és újként menti el, viszont közben mégis hibát ír ki az app.

gambl-R Creative Commons License 2024.07.03 0 0 2193

Bocs, félreértettem. Én a légitársaság által fizetett kártérítésre értettem, hogy fizet törlés esetén. 

Előzmény: JeeEm (2192)
JeeEm Creative Commons License 2024.07.03 0 0 2192

Olvasd el mennyit fizet a MAPFRE - Gránit Business Prémium Biztosítási termékismertető 2024.06.20-tól mellett, és hozzá azt:

"A Biztosító a kártérítési szolgáltatásból levonja a légitársaság által fizetett térítést. "

Tehát a végeredmény kb 0.

A nem Business MAPFRE - Gránit Prémium Csoportos Biztosítási Feltételek 2024.06.20-tól nincs benne a a törlés, tehát a nem business nem fizet egyáltalán.

Előzmény: gambl-R (2191)
gambl-R Creative Commons License 2024.07.03 0 0 2191

Hogyne fizetnének törlésre?

A KLM-nek valóban van panaszkezelési felülete, de az én tapasztalataim nem túl jó velük. 

Előzmény: JeeEm (2190)
JeeEm Creative Commons License 2024.07.03 0 0 2190

törlésre nem fizetnek, csak késésre.

Európán belüli járat? Akkor van esélyed kártérítésre a légitáraság által, egyébként meg a légitársaságnál próbálkozhatsz panasszal. Airfrance/KLM-nek pl van rendes "claim" oldala, azzal már van tapasztalat, nagyon gyors, és flott a kártérítés.

Előzmény: Törölt nick (2176)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.02 0 0 2189
Előzmény: Törölt nick (2188)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.02 0 0 2188
Előzmény: pannn (2177)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.02 0 0 2187

Ha jól emlékszem egy év volt. De kérdez rá, netbankban is. Ez volt a hirdetmény, ha minden igaz. https://granitbank.hu/api/cms/assets/89955461-E7CF-47E5-A733-459EEEB7DCFA/Hirdetmeny_Black_Friday_akcio_20231117.pdf

Nincs kizáró oka, hogy más bankba menj, nyiss számlát párhuzamosan. Ha nem olyan csomagot választottál, akkor váltsál feltétel nélküli számlacsomagra és nincs gondod a Gránit számláddal. Csak éves kártyadíjjal kell számolnod. Elketyeg a háttérben.

Előzmény: aby90 (2182)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.02 0 0 2186

A kártyával nem tudom mi a helyzet. De európai jog szabályozza a repülőteres dolgokat, késés járat törlés utáni kár térítéseket. Utána érdemes nézni, a társaságok, szeretik fél Válról venni ezeket a dolgokat...

Mostanában sok botrányos eset van.

aby90 Creative Commons License 2024.06.27 0 0 2182

Ha tavaly novemberben nyitottam számlát 50 000 Ft jóváírást kapva ajándékba a banktól, akkor meddig nem szabad megszüntetni, hogy ne kelljen visszafizetni? 1 év vagy mennyi idő? 

Úgy alakult, hogy másik banknál akarok lenni végül, de ezt azért már nem hagynám veszni. 

pannn Creative Commons License 2024.06.14 0 0 2179

Bent van a szerződésben sőt még a Gránit honlapján is.

Előzmény: similis (2178)
similis Creative Commons License 2024.06.13 0 0 2178

Platnium fizet késésre ? Ez hol van írva?

pannn Creative Commons License 2024.06.13 0 0 2177

Sziasztok!

Platinum kártyánk van ami fizet járatkésés esetén de törlés esetén nem. Az történt hogy utaztunk volna haza és a szombati járatot törölték és áttetek a következőre ami kedden lett volna. Nyilván nem fogadtuk el mert haza kellett jönnünk. A biztosító elutasította a kárigényünket. Szerintetek ez egyértelmű és nem jár kártérítés (mégiscsak 3 napos késéssel érkeztünk volna haza) vagy érdemes futni még egy-két kört?  

Törölt nick Creative Commons License 2024.06.12 0 0 2176

A régi verzióban nincs átírva még, régen 8 volt, az előtt meg 6. A valóságban 10-et fognak jóváírni, az a hivatalos.

Előzmény: Kalózkodó (2175)
Kalózkodó Creative Commons License 2024.06.08 0 0 2175

Megoldódott...

Nem a menüben szerepel, hanem a főoldalon van jobbra fent egy kis chat ikon egy szivecskével. Na az volt az.

Ami viszont furcsa, hogy az elküldött üzenetben már csak 8eFt szerepel, nem 10, ahogy a honlapon említik.

Előzmény: Kalózkodó (2174)
Kalózkodó Creative Commons License 2024.06.06 0 0 2174

A menü (9.2.0-440 verzióban):

-Főképernyő

-Beállítások

-Átutalás

-Internetes jóváhagyások

-Online vásárlási jelszó

-Használati útmutató

-Videóbank

-Elérhetőségek

-Netbank

-Adatvédelmi tájékoztatás

-Kilépés

Tehát olyan, hogy "Extra funkciók" nálam nincs.

A beállítások alatt sem található ilyesmi.

Előzmény: amaszat (2173)
amaszat Creative Commons License 2024.06.06 0 0 2173

Nekem is a règi verziò van, innen lehet kimàsolni:

Menü/Extra funkciók/Ügyfélajánlás/ Mit kell tenned

Előzmény: Kalózkodó (2171)
Törölt nick Creative Commons License 2024.06.05 0 0 2172

Mikor nyitottad a számlád? Mert biztos, hogy 2022-ben is már volt ajánló kód. Legfeljebb máshol kellett megnézni mint most. Esetleg Netbankon levélben megkérdezheted, hátha megtudják mondani, az ajánló kódodat, vagy kapsz egy levelet, hol kell megnézni :) (ami ugye a fenti probléma miatt nem fog menni). Réginél jobb felső sarokban volt ugy emlékszem az ajánló kód, a mostaninál pedig a menü vagy beállitásokon belül találni.

Előzmény: Kalózkodó (2171)
Kalózkodó Creative Commons License 2024.06.05 0 0 2171

Mert ajánlókódot CSAK a mobilos programból lehet kinyerni (webes felületről nem), ami CSAK a legújabb verzióban érhető el. Az én általam használt (legalább 2 éves) 9.2.0 verzióban ilyen menü még nem található, tehát az ajánlókódomat sem tudom kinyerni belőle.

Előzmény: amaszat (2170)
amaszat Creative Commons License 2024.06.05 0 0 2170

Miért nem küldöd el neki szimplán az ajánlókódodat??

Előzmény: Kalózkodó (2169)
Kalózkodó Creative Commons License 2024.06.04 0 0 2169

Hello!

Ajánlókódos meghívót szeretnék küldeni egy ismerősnek, de csak régi verziójú programom van a telefonon, amiben ez még nem szerepel.

A készülék rootolt, és régi is, ezért újabb programot nem tudok rajta használni. (Köszönöm, a telefon nekem megfelelő, nem akarom lecserélni, ilyen irányú válaszokat nem szeretnék... egy program miatt nem akarok egy működő mobilt lecserélni.)

Ha kilépnék és újraaktiválnám az ismerős modernebb telefonján a programot, ami ugye kiléptet a mostani programból, akkor azt még újra tudnám aktiválni a régin? (Viber esetében a régi addig megy, ameddig akarod, de ha már raktál fel újabbat, törlöd és a régit rakod vissza, már nem hagy újra regisztrálni, hanem követeli az új verziót... ettől félek itt is.)

Volt valaki hasonló cipőben? Esetleg van valami webes meghívási lehetőség is, vagy mindenképp mobilról kell?

arnyekxxx Creative Commons License 2024.04.24 0 1 2168

Tárgytalan. A megoldás: a netbankban szabadformátumú levélben kell kérni az értékpapírszámláról folyószámlára átutalást. 

Előzmény: arnyekxxx (2167)
arnyekxxx Creative Commons License 2024.04.20 0 0 2167

Hali. 

Kis segítséget szeretnék kérni, értékpapírszámláról hogyan lehet a folyószámlára átrakni az állampapír után kapott kamatot? Ott van az appban a portfoliom -> értékpapírszámla szabad egyenleg alatt, de csak új papírt tudok belőle venni. 

amaszat Creative Commons License 2024.04.18 0 0 2166

Igen.

Miután számlát nyit + 2 hónapon belül vásárol a bankkártyájával minimum 3 alkalommal és legalább 1.000 Ft értékben + letölti a Gránit applikációt mindketten megkapjátok a 10 e Ft-ot illetve szelfis számlanyitás esetén ő kapni fog 40 e Ft-os jóváírást is. 

Előzmény: kaci84 (2165)
kaci84 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 2165

Üdv,  Ha küldök egy meghívókódot ismerősömnek akkor a megkappjuk a 2x 10e Ft-ot és ő is megkapja a szelfis számlanyitási akció pénzt? Erről nem találtam semmit, de még az ügyfélszolgálat sem válaszolt.

amaszat Creative Commons License 2024.04.13 0 0 2164

Pont az utasbiztosítás miatt választottam anno a Gránit Platinumot,  összahasonlítva az Erste-s kártyával ugyanarra jutottam mint amit Te is írsz. Ár-érték arányban szerintem a legjobb perpillanat, ha valakinek ugyanígy az utasbiztosítás a fő prioritás.

A Lounge számomra másodlagos tényező -sajnos mostanában nem utazunk annyit mint korábban- így még a MasterCard Lounge-nak is tudok örülni:-) 

A Priority Pass-t egy kínai átszállásnál használtuk. Szerintem a legalacsonyabb osztályon utaztunk, ebben nem hiszem hogy benne volt a belépő ára, viszont angolul elég nehézkes volt a kommunikáció, (többnyire telefonos fordítóval) szóval nem tudom biztosra mondani. 1 hónapja történt, most már csak nem vonják le a 28 eurót a számlánkról, azért annyira nem volt nagy eresztés a shanghai lounge.

Előzmény: nyman (2162)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.06 0 0 2163

Ez már egy fejlesztés, csalások, visszaélések miatt.

Előzmény: csiriz (2160)
nyman Creative Commons License 2024.04.05 0 0 2162

Magasabb osztálynál előfordul, hogy átszállás idejére benne van a jegyben valami extra a várakozás idejére. Társaság függő is. Bár ez nem olyan nagy történet sokszázezres jegy árába betenni egy tízezres belépőt. :) Ami csomagban valószínű töredéke. 

Volt Gránit Platinumom, de én sem használtam ezt az opciót egyszer sem. A Fast Track-et, meg a Mastercard Lounge-ot igen. Amire lecseréltem az az Erste Platinum. Az éves díja most 25 ezer, több, mint a Gránité. De van havi 3 ezer forintnyi visszatérítés, ami visszahozza. Plusz amiért cseréltem, az pont a "Lounge Access". Ebben évi 10 van. Tegnap hiába lett volna ingyenes a Mastercard lounge a Liszt Ferencen, inkább bementem a melle lévőbe. Nagyobb volt, kényelmesebb, szélesebb választék, kevesebb ember. :)

Amiben jobb a Gránit, az szerintem az utasbiztosítás. Pl. 50 millió az orvosi ellátás szemben az Erste 20-jával. Poggyász értékek is magasabbak. Annó összehasonlítottam. Ha jól emlékszem talán volt 1-2 tétel, aminél az Erstéé többet ad, de ezek nem a fontosak. Nálam a baleset, betegség, poggyász, idő előtti hazautazás költsége, tartózkodás meghosszabbítása, járatkésés meg hasonló a fontos. Az óvadék, ügyvédi költségek kevésbé :)

Előzmény: amaszat (2161)
amaszat Creative Commons License 2024.04.02 0 0 2161

Van valamelyikőtöknek személyes tapasztalata a Platinum mellé kapott Priority Pass kártyával?

Annyit találtam róla, hogy 28 euróért lehet belépni világszerte kb.1500 reptéri VIP váróba. 

Engem ennyiért nem érdekelne, viszont nemrég egy hosszabb átszállásnál azt mondta a reptéri személyzet, hogy náluk nem fizetős a belépés, amit nehezen hiszek el. A helyszínen ugyan nem kellett fizetni, de kártyaleolvasás után alá kellett írni, hogy én vagyok a felhasználó. Számíthatok rá, hogy a 28 euróval beterhelik a számlámat?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!