Jöhet minden ami mtb retro: fotók, gyűjtemények, ritkaságok, történetek, tuning leírások, alkatrészek, stb.., a 80-as, 90-es évek mountain bike gyönyörűségei, alkatrészei.
Ennyire a részletekbe nem mentem bele amúgy igazad van , de itt lenne egy MTB ami Olasz ORIA 51 cm aluvázas ,de ez már tényleg full Deore DX de még a pedál is , ha valakit érdekel , 37000 Ft
A változatosság kedvéért újra Szentendréről indulok Pilismarót felé (vagyis inkább csak lehetséges cél). Az út nagyobb része aszfalt, mert az erdészeti utakon szerintem elsüllyedek.
Indulás kb. 10.00-10.30 óra HÉV megálló.
Ha valaki akar csatlakozni az ne habozzon, hanem tegye meg :)
Hát megvolt, nem sikerült eljutni a célhoz -még csak nem is láttuk pedig jókora létesítmény. Úgy tűnik 500 méternél nem voltunk messzebb tőle és semmi. Persze mindenhol vadkerítés van és kapukkal lezárva. Az erdész pedig érzésem szerint átvert minket, mikor a céltól 500 méterre azt mondta, rossz felé jöttünk, menjünk vissza és kerüljünk 5 kilométert. Bár ekkor már mindegy volt, mert megint csak összejött egy defekt. Hazafelé a másik biciglit is leamortizáltam - elszakadt a lánc. Hárman voltunk, a túra alatt elviselhető volt az időjárás, de előtte reggel, meg utána este nagyon hideg volt. Márne kemény volt, kerékpárral jött ki Aszódra reggel Pestről és túra után vissza ugyanúgy. Köszönöm, hogy eljött. Nem adom fel, hamarosan megpróbálkozom a másik irányból odajutni. Csak két kép készült, de valamiért nem olvassa a memóriakártyát a gép így nem tudom felrakni. M.B.
Boldog új évet kívánok mindenkinek! És ha van kedvetek egy kisebb túrához, szombaton (2-án) ide megyünk körülnézni:
BARS 501
Az útvonal teljesen ismeretlen, az eltévedés biztos, de a cél messziről látható, - én a szőlőből már vagy 30 éve bámulom és most már csakazértis elmegyek és megnézem.