A KDNP véleménye szerint haladéktalan lépéseket kell tenni Alföldi leváltására, hiszen menesztésének már minden épeszű határideje lejárt. A kormánypárti KDNP szerint ezzel a döntésével Alföldi csorbította az intézmény hírnevét és ártott a *rezüméjének* is. – O, sancta simplicitas...
Bocsibocsibocsi! Teljesen a vertikumomon kívül esett, hogy nem földi halandóval van dolgunk, így eshetett meg, hogy billentyűmre vettem őt. Igazán nem szerttem volna dehonesztálóan grafologizálni a témában.
Olyan izgalmas, hogy igazán nagy emberek is irogatnak itten. Állítólag Szalacsi Anomália még az iwiw-en is fent volt, de álnéven. Mondjuk azt el tudom képzeni, mert az iwiw tele volt ilyennel, mint Pepike a drótszőrű foxi, vagy Leila az arab démon. Vindikálom magam részéről a garast, hogy melyik lehetett az Anomália.
Mondjuk a köztisztasági elnök úr nem sok vízzel főz. Főleg a mostani, az mindent aláír, szerintem gramofán, de az is lehet hogy kromofág. Vagy azt hiszi hogy atomgrammot kérnek a rajongói? Na mindegy, úgy tudom ő is sokat ír ide ebbe a topikáriumba.
Akkor is az a véleményem, hogy empatikusan kellene szignifikálni a művész úr rezüméjéhez, ahelyett, hogy állandóan konfrontálnának a személyes attitűdjével. Mert a Művészet mindenek felett, vagyis sec transmit glória mundiál, úgyhogy a kocka ad acta van vetve át a Rubiconon. És ezt nagyon komolyan gondolom. Mert egységben az erő, ami ugye nomen est omnivest.
Esetleg oda is helyeznek egy remizt? Mert akkor kiegészülhetnének a villamosvezetők dalárdájával, és akkor mindenki énekel. Alföldi pedig a rekamiéról vezénylehetné az I. MÁVszimpatikusok hagyományteremtő gáláját.
A kritikusoknak egy nüansznyi empatikával bele kellene helyezkedni Alföldi művész úr attitűdjébe és akkor mindjárt megértenék az ő interkatív rezüméjét, és a probléma úgymond önmagától meg is oldódna, mintegy amorfizálódna az interiőrben.