Elküldenéd mailben a mai jelszót a crm.kubatovlista.hu-hoz, véletlen töröltem az sms-t amiben a Viktor elküldte, igy nem tudok belépni és végigjárni az utcánkat végigverni pár komer nyuggert.
Aki nem hódol az új hatalomnak az mindenki hülye ugye?
Persze. Én most futom át a Kubatov-listámat, hogy ki nem fizet egyházi adót a komcsik közül. Remélem, vasárnap mind ott lesznek a templomban, nem kell értük menni. Ugyanis mise után be vagyok jelentve a Kövér Lacihoz, hogy megbeszéljük az internálótáborokat.
Aki nem hódol az új hatalomnak az mindenki hülye ugye?
Nem feltétlenül, de aki 2010-ben Magyarországon koronázást vizionál, arrol nagy valoszinűséggel feltételezhetjük, hogy sokat segithene rajta egy elmeorvosi kezelés.
Viktátor nem mondott olyat, hogy "N-E-M-L-E-S-Z-G-Á-Z-Á-R-E-M-E-L-É-S" (ahogy Gyurcsány mondta), majd azon iziben megemelte az árát :) Vikike legalább nem ezt mondja :D
Ja, ha az ö féltett vállalata fő profilja a BKV-nak szakértés volt, akkor féltse csak, remélem valamit vissza tud majd szedni a lefoglalt vagyonból az állam.
„A fidesz a töketlen mszp-nek köszöheti a sikert, nem magának.”
ez igaz, a fidesznek béna a marketingje, jóval karakánabbak lehetnének, pillanatnyilag nem tudnak mit kezdeni a neomarxista politikai-idológiai retorikával – ami azért a sajtót és a médiát bőven jellemzi. viszont az mszp nemcsak töketlen, hanem tehetségtelen és mohó is. az szdsz meg méginkább. : )
Szerintem most kezdődik még a baloldaliak számára is. Eddig ugyanis egy összezáró posztkommunista elit monopolizálta, bitorolta a baloldalilságot. Most több baloldali párt van a parlamentben, és az MSZMP utódpártnak óriási lehetősége van (elvileg), hogy újra kitalálja a baloldaliságot. Amely ott kezdődik, hogy nem az oligarchák, nem a maffiózók pártja, és a szavazatok megszerzése által motivált baloldali érzékenységében nem szereti agyon a szegényeket, mert azzal agyonvágja őket is.