Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.03.02 0 0 15
"Már bocsánatot kérek tudatlanságom miatt, de a főrabbi miért nem Izraelben osztja az észt"

Amiért Erdő Péter nem a Vatikánban.
Előzmény: tavasz21 (3)
Psycho Dad Creative Commons License 2010.03.02 0 0 14
Nem csak egy egyszerű közszereplő, annál azért több. Volt jó pár dolog, amivel én sem értettem vele egyet, de attól még ő a köztársasági elnök!
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.02 0 0 13
Egyetértek...
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.02 0 0 12
Sólyom közszereplő, rá is vonatkoznak azok, ami például Gyurcsányra, tehát nem kéne ezen felháborodni. Nekem is megvan róla a véleményem...
Előzmény: nemezis 2 (-)
puzdra Creative Commons License 2010.03.02 0 0 11
Egyértelmű nyomásgyakorlás az elnökre. Mindenesetre, ha alá is írja, ami végeredményben így egyedül a kommunisták áldozataira való vonatkozások nélkül, az elnök elveivel ellenkezik, az alkotmánybíróság szűrőjén nyilvánvalóan fenn fog akadni.

-Illetve az idő telik közben, és egy új parlament kiegészítheti a most hiányos törvényt.
nemezis 2 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 10

No, szerintem súlyosan tévedsz Sólyom személyiségét illetően.

Meglehetősen rigid személyisége, bizony sokkal inkább erősíti azt a verziót, hogy gyakran megy saját feje után, ugyanakkor kínosan ügyel a törvények betartására.

Előzmény: Törölt nick (8)
La tulipe noire Creative Commons License 2010.03.02 0 0 9
A ke nem kapkod rabbik után...
nemezis 2 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 7

Igazából, maga a minősítés " nem érdemli meg hogy KE legyen"

ami igazán felháborító. Mintha minden cselekedetnek az alfája és omegája ez lenne.....

Előzmény: Törölt nick (6)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 5

Számomra a hír cseppet sem vicces.

Lényegtelen, hogy melyik portál hozta, ha nem tetsztik a gondola, olvasd el a "Hetekben" mindegy.

Önmagában az az elvárás, amit megfogalmaz a KE felé, erősen emlékeztet, arra, amit a maszop csinál 2006 óta, persze anélkül, hogy észrevenné, mennyire kontraproduktív amit csinál.

Előzmény: Törölt nick (4)
tavasz21 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 3
Már bocsánatot kérek tudatlanságom miatt, de a főrabbi miért nem Izraelben osztja az észt, miért itt akar nyomást gyakorolni az államfőre? Hogy jön hozzá?
MGperY Creative Commons License 2010.03.02 0 0 2
tényleg, mi történne?
remélhetőleg semmi.
Előzmény: nemezis 2 (1)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 1

Nem azért nyitottam, hogy harc legyen. http://gondola.hu/cikkek/70015

Azért, hogy beszélni lehessen róla.

Mi történne, ha mondjuk Erdő Péter fordulna hasonló kéréssel a KE-höz?

Előzmény: MGperY (0)
MGperY Creative Commons License 2010.03.02 0 0 0
mingyá törlik, ez egy 0.
Előzmény: nemezis 2 (-)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 topiknyitó
  • Idézem a hírt a Hetekből: (A főrabbi) Domán István szerint, amennyiben Sólyom László nem írja alá a (holokauszt tagadását szankcionáló) törvényt, az sötét fényt vet rá. „Csinált már több olyan dolgot, ami nem a demokráciát segítette elő, de remélem, most nem rugaszkodik el a demokráciától annyira, hogy ne írja alá. Ha mégsem teszi, akkor egyértelmű: Sólyom László nem méltó arra, hogy köztársasági elnök legyen” – jelentette ki. "  (gondola.hu)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!