Sony bravia tv-nk van és egyik pillanatról a másikra sem a távirányítóval, sem pedig a tv hátulján lévő gombokkal sem lehet vezérelni. Mikor a távirányítót használom, akkor a tv-n lévő led világít. Van tippetek, hogy mi lehet a gond és hogyan lehetne orvosolni a problémát?
Friss KDL-40WD650 tulajdonosaként azt tapasztaltam immár 2x is, hogy programlista szerkesztése közben egyszer csak "se kép, se hang állapot" áll be. A programlistát ilyenkor továbbra is lehet szerkeszteni...tesztkép is működik...de egyik programot sem lehet a képernyőre varázsolni. Menüben a kép beállításai elérhetetlenné válnak. A jelszint és jelerősség nulla. Szolgáltatót felhívtam, de azt mondta, hogy nem lát problémát a részükről. Ezt erősíti az is, hogy ha újraindítom az automatikus digitális keresést, akkor újra megtalálja és betölti az összes csatornát, de ezek után sincs kép. A tévé és a menü kezelésében még gyerekcipőben járok, ettől függetlenül alaposan átnéztem minden lehetőséget, de sehogy sem sikerült visszacsalogatnom a képet. Kikapcsolás után sem. Egyedül az áramtalanítás használt.
Volt egy olyan gondom is, hogy médiaklikkes csatornák között lépegetve állandóan visszatért a tévé egy műsorra. Nem tudtam másikat nézni, mert 1-2 mp múlva mindig ugyanarra visszaugrott, bárhova is kapcsoltam (ha nem médiaklikkes műsorra mentem, akkor természetesen nem produkálta ezt) Lényeg, hogy a médiaklikkes műsorok között nem tudtam választani, mindenáron rám akarta erőszakolni az egyik általa kiválasztottat. A médiaklikk menüje sem volt eközben előhívható. Itt is csak az segített, hogy áramtalanítottam.
A szoftver elvileg a legfrissebb.
Mivel hétvégén senki sem dolgozik a szervizben, hozzátok fordulok segítségért.
Tudna valaki segíteni abban, hogy mi lehet a háttérben?
1. Tanuljam meg rendesen használni a készüléket. :-)
2. Szakember által orvosolandó probléma okozza a fentieket.
3. Vagy együtt kell élni az ilyen szoftver-kócolásokkal.
Sziasztok! Van egy Sony Bravia KDL32-BX400 as készülékem,és az lenne a gondom hogy olyan a kép mint ha invertálva lennének a színek.Szervíz menüben sem tudtam beállítani,sajnos nem tudom a helyes gyári beállításokat.Vissza állitottam gyári beállításokra is de ugyan az képminőség.esetleg valaki tudná a helyes beállitásokat ? http://indafoto.hu/laci85/image/23645274-47dacfd6
Szia Laci!
Sikerült-e azota orvosolni a problémát, vagy milyen megoldást tudtatok találni rá?
Két éves Sony Braviám. A távkapcsolóval nem tudom bekapcsolni. Először elemeket cserélgettem, de úgy sem jött be, aztán hátul nyomogattam, de úgy sem indult el.
Jött az ötlet és kihúztam a hálózati dugót, majd pár mp. múlva visszadugtam és akkor működik a távkapcsolóval.
Ha kb. fél órán belül ki és visszakapcsolom, akkor nincs baj, de hosszabb idő múlva, vagy másnap, akkor ismét kuka.
Sziasztok!Kb.2 hete vettem egy Sony kd-55x8505c 4k tvt.Egyelőre hd adás esetén (digi a szolgáltató )pixel hiba szerű fehér pontok láthatóak sötét képtartalomnál.Találkozott vki már ezzel a helyzettel?
Sziasztok! Van egy Sony Bravia KDL-40HX720 típusú tvm! A problémám az, hogy egyszer csak a kép meg duplázódott lefele, a felső részen 4-5 szürke csík látható! Ugyan ez a szitu a menübe is! Találkozott már valaki ilyen hibával? Előre is köszönöm a válaszokat!
Segítséget kérnék csatorna beállításhoz! Típus: KDL 32R415B Eljutok a Programlista szerkesztése menűhöz, majd a Válassza ki az áthelyezni kívánt programot-hoz.Szeretném pl. a 01 csatornát felcserélni a 10-el és itt elakadok. A leírásban sincs tovább.Ha a 10-et kiviszem jobbra és felviszem az 1-re, majd ott balra, akkor marad az 1-es, nem történik semmi. Mit csinálok rosszul?
Kicsit elbizonytalanodtam a Bravia képminőségével kapcsolatban. Anyám LG LED tévéjén az SD adás olyan mintha HD lenne (pedig nem az), csak a Braviámhoz képest sokkal szebbnek tűnik. A LG átmérője kisebb (82cm, vs 102cm), de csodálkoznék, ha csak erről volna szó. A Netflix is szinte már zavaróan éles. Nem filmszerű, hanem inkább olyan, mintha DSLR kamerával vették volna fel, valami magas frame rate-tel. A legapróbb kameramozdulat is látszik, nem mosódik el. Nyilván nem arról van szó, hogy hogyan vették fel, hanem hogyan jelenik meg a TV-n. Na most a Bravián konkrétan fos.
2 napja vettem egy Sony Bravia W70C televiziot. Eloszor egybol felismerte az USB-t, a 2. napon szerettem volna fimlezni és nem látja az USB-t, hiába formatáltam le.
SziasztokTv vásárlását tervezem,a kiszemelt darab egy Sony Bravia KDL 40R550C BAEP Youtube.Vélemény,tapasztalat?Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
Sziasztok! kdl-50w756 tv-nél az alábbi történt: elkezdtek leállíni az applikációk (google play stb.), folyamatosan hibaüzenetet adott, elindítottam a firmware frissítést, majd a tv újraindult, azóta ezt csinálja körbe-körbe míg áram alatt van..Sony felirat - kikapcs -bekapcs-sony felirat. Megpróbáltam másik konnektorba dugni, attól sem lett jobb. Tipp?
Van nekem egy KDL-40v4000-es tv-ém. Szolgáltatót váltottam t-ről digire, behangolom a digitális tv csatornákat, megtalálja automatikusan mind a 130 csatornát, elmente és amikor lépkedni kezdek van néhány csatorna amit átugrik. Pl. 1. programhelyen van a digisport1- 2.ph digisport2 majdk a távirányítóval rögtön a 4. programhelyre ugrik.
Amennyiben benyomom a 3. gombot előjön a digisport3. Ugyanezt csinálja még elég sok csatornával. Az EPG se jelzi ezeket de ha bemegyek a menübe és a csatornarendezést csinálnám ott van minden megtalált csatorna.
KDL-32W651A készüléket és egy számítógépet szeretnék összekötni hdmi kábellell. Már próbáltam két fajta kábelt is, de egyikkel sem működik. Nincs kép a TV-n. Sajnos elég hosszú 5m kábelt kell használjak, azt mondják ez is lehet hiba, próbáltam mindkét irányba a kábeleket úgy se jött össze.
Ha esetleg valaki használ 5m-es kábelt a mi működik az írja meg, hogy pontosen milyen márka és hol lehet rendelni.
Melyik SONY 3D LCD televízió a jobb választás a kettő közül?
Televízió vásárlás előtt állok és az alábbi kettőre szűkítettem a lehetőségeket: -Sony Bravia KDL-50W809C (vagy KDL-50W808C, nem találtam különbséget, de ha valaki tudja, azt megköszönném) -Sony Bravia KD-49X8005C
Az egyik FULL HD, a másik 4K UHD. Nagyjából egy árban mozognak. Ahogyan próbáltam összehasonlítani, a lényeges különbség a ’mozgásjavítás’-ban van. a KDL-50W809C: Motionflow XR 1000 Hz a KD-49X8005C: Motionflow XR 200Hz
Ugye a felbontással ellentétben ez az adat a ’csak’ full HD Sony mellett szól. Ezért nem tudom, hogy melyiket válasszam…
Xperia T3-as telefomon van. Nagyon nehézkes a képernyő tükrözés mód. Korábban napokig jól működött, aztán napokig nem, utána jó, és most nem működik egyáltalán. A beállításokat nem állítottam el ahhoz képest amikor működött. Köszönöm!