Matolcsy György szerint új költségvetés, új adórendszer és új foglalkoztatáspolitika lép hatályba július 1-jétől, ha a Fidesz alakít kormányt 2010-ben. A Fidesz gazdaságpolitikusa az MTI-nek adott interjújában azt is kijelentette: az új kormánynak érdemes egy új készenléti hitel megállapodást kötnie a Nemzetközi Valutalappal (IMF).
Helyes! Mindent meg kell újítani, de elsősorban azt, hogy a ballib a közelébe ne kerüljön a politikának és még inkább a kormányzásnak a! 1x és mindörökké! ÁMEN:)
Akkor keresgélj! Háta találsz 80-90-es iq-val rendelkező, győzködhető szomszédot. Nálam akkor sem érdemes próbálkozni, ha valóban a szomszédod vagyok. Én megütöm a Mensa szintet, úgyhogy kár velem erőlködnöd!
De a kedvedért, ha valaki a szomszédaid közül tud olvasni (nem fizikailag), akkor ne erőltesd a győzködést! Így talán, egyszerűbben megérted.
Közeli esély, hogy nálad jóval többet tanultam az ügyről. Iskolában is és az élet iskolájában is, mint aki huszonöt éve vállakozó. Nem kell a kamu dumátok! Ne itt próbálkozzatok vele! Hülyítsétek a 80-90 iq-s szomszédaitokat! (Ha vanna ilyenek. Okosabbakkal kár próbálkozni.)
Tanulj közgazdaságot, aztán majd megérted milyen veszélyekkel jár egy meglévő IMF szerződés megváltoztatásának kérése az adós részéről, az adós tekintetében.
Szerinted? Nem adnak újabb hitelt? Nem trágyalják újra, a hitelek kérdését, ha a másik fél úgy szeretné? Ezzel egy ötéves gyereket nem lehet megrémíteni.
Na, ha igaz, akkor megint kezdi valaki a "jóléti rendszerváltást" azaz az eladósodás fokozását, csak éppen a jónépnek nem fog belőle semmi sem jutni. :-(
Aztán, ha vége lesz az önkormányzati ciklusnak jól megcsavarják ezek is a tökünket. ( Már akinek van. )
" Arra a kérdésre, hogy mi lehet a forrása az adócsökkentésnek, azt mondta: a belföldi piacbővítés és a többletexport mellett a bürokrácia csökkentése lesz a forrás. "
Ajaj. Orbánnak nem lesz szüksége ellenségre ... :-)