oh vazze! :( MRI-re mindenképp menjél el, és ne higgy az első dokinak! MRI!!! Ez a jelszó! És menj el prof. Hangodyhoz az Uzsokiba, ő a király térdben!!
Hívj ha bármi kérdésed van, és pozitív hozzáállás!!!
na srácok fel a fejjel, nem volt olyan rossz ez az aréna kupa..de ezt mindannyian tudjuk, hogy nekünk az igazi erősségünk a nagypálya !Én büszke vagyok "ránk"/rátok . Na és végezetül, mivel megjöttem a kórházból válaszolni tudok a kérdésetekre : Térdszalag szakadásom van..még nem tudni hogy részleges és hogy melyik szalag pontosan érintett...de totálisan el vagyok keseredve :( :'(és nem Tomo, ill. Máté..nem kamu..nem azért mer nem akarok edzésre járni :D
végre én írhatom fel: találtam egy kék reebok ujjatlan pólót (Tomo gondolom ez a tied), egy fehér USA-s pólót (Kis Sipi?), meg vmi bokaszorítót vagy mit meg egy pár zoknit. akinek hiányzik az szóljon és odaadom. (ma viszem stexbe ha ott nem akkor edzésen..)
valaki hozzon holnap egy meccsnadrágot nekem,mert az enyémet(vagyis enyéimet) VALAKI(K)NEK kölcsönadtam az idei szezonban és nem kaptam vissza..mindegy. van valakinek felesleges? tényleg kéne :D
Kedves Arénás fiúkák! Javaslom a holnapi napot töltsétek pihenéssel, mentális felkészüléssel, vizualizálással :) és pozitív hozzáállás kialakításával :) Próbáljon mindenki ráhangolódni a gamedayre, hiszen egyértelmű cél az arany ;) Ha komolyan veszitek ezeket, akkor rövid idő alatt akár 25%-ot is javul a pályán nyújtott teljesítményetek... Egy kis olvasnivaló a témában: Penn State egyetem mentális felkészüléséhez kapcsolódó anyag (még régebben valami hajnali időpontban fordítottam, szóval kusza mondatokért elnézést :D): linklink2 nah pusz ;)
azt elfelejtettem mondani,hogy akinél még van Wolves mez,nadrág,vagy akármi ami az ő tulajdonuk,az péntekre hozza le nekem,vagy legkésőbb vasárnap arénára!! Fontos!!
Na fiúk, lányok. VASÁRNAP:( 6:15-kor INDUL a Köki járat. Későt nem várjuk meg mert akkor nem érünk oda:P Tehát kb hajnali 6-ra legyetek ott. Számomat mindenki tudja, ha valakinek valamilyen problémája lenne (nem a menstruációs panaszok) híjjon.
Ja és már szóltam szerdám meg már szóltam magamnak is, de a pénteki edzésen nem tudok megjelenni.
Arénás Komáim! 1. Vasárnap 7:15kor találkozó a bejáratnál(legkésőbb 7:30). 2. Aki szeretne ebédelni,hozzon magával 1100forintot,reggel kiválasztja mindenki a számára kedvező ételt(nem tudom milyen variációk lesznek) 2. Ha van valaki,aki még NINCS!!!! 18éves,annak kötelező szülői engedély a tornán való részvételhez. (nem tudom,hogy van még közöttünk olyan)
4. 3.pont nincs
Pénteken még nyújtsunk egy jót,tessék jönni edzésre!
Kedves Lurkók! az edzéslátogatottság elég gyér... vannak olyanok,akiket pl egyáltalán nem láttunk még idén,illetve vannak olyanok,akik ha hiányoznak,senkinek semmit nem szól... a Tomó,Zsóka,Márk,Béci,Máté,Csülök telefonszámát,e-mailjét mindenki tudja,jelezzetek nekik... de ha esetleg nekem akartok jelezni,akkor jelezzetek nekem...
Üdv, úgy néz ki, hogy még mindig nem sikerült kigyógyítani magamat a tüdőgyulladásból és a hétfői edzés csak rárakott egy lapáttal :S úgyhogy ma sem tudok edzésre menni is. Ui: bocsi, hogy ide írok csak freemailem nem hajlandó működni