Először is, egy 80-as évekbeli minisorozat remake-je. A történet szerint az emberiség első találkozását mutatja be az idegenekkel. Látszólag békések a szándékaik, de ez csak a felszín, valójában nem tudni, hogy békések-e vagy nem. Kérjük, hogy aki látta az eredetit, az ne spoilerezzen. (Még nem tudni, hogy az 1. évad 6 vagy 13 rész lesz, de az ABC tervei szerint a sorozatnak lesz eleje, közepe és vége – 4 évadra tervezik.)
De most akkor mit akart Annácska ezzel a nagy lángoló köddel? Elzárja a Napfényt előlünk? Csúnya, rossz Annácska!! Na jó... a csúnyát visszavonom, jó kis suna azért :)
Már látom magam előtt, ahogy a macskafogó 1 végéhez hasonlóan a V-k a sorozat végére békés növényevőkké válnak és boldogan élnek az emberiséggel együtt :)
human, sixx és winnie a blog bejegyzéseiket, szinte mindig, úgy 95%-ban hivatalos forrásból veszik. Ez kérlek szépen apc upfronts révén jutott tudomásukra.
De, ha nem tetszik, amit belinkeltem javaslom keress magadnak saját forrást...
Igen, de a sztori már '80-ban is jó volt..... Pont azt várnám el, hogy a körítés legyen precízebb.
Pl .: Erica, Hobbes, a pap állandóan mobilon társalognak. 2010-ben senki nem hallgatja le a mobiljukat ??? CIA,FBI, belsőellenőrzés??? Pont amerikában ? :) Az űrtechnológiával megáldott 'V'-k meg keresik az ötödik hadoszlopot, de nem tudnak megfigyelni 4 gsm sávot :)))) ?
engem ezek a kidolgozatlanság nem nagyon zavarnak, a sztori jó, oszt ennyi elég...
erről a nemtommiről zöld trutyiról volt már korábban szó? és a izéhozé, hobbes, vagy ki meg mit kavar? tényleg pénzt akar csak vajon??? semmi emberiség megmentése? vagy ezzel is hátsó szándékat van? hogy marcusnak adogat?
Gyerekkorom kedvence volt, anyámék nem engedték, hogy nézzem.... :) Persze nem hagytam magam. Tavaly véletlenül ráakadtam és letöltöttem a régieket (V1 - V2 - V - The final battle) és kiderült, hogy jön a remake :)
Nem lett rossz a 2009-es version, de kicsit nagyobb is lehetne a költségvetésük..... :( 2010-ben többet kéne nyújtaniuk. Ahogy mozognak a 'v' siklók... picit vicces. A sok kidolgozatlan részletről nem is beszélve. A 'blue energytől' kimondottan agyfaszt kaptam.
De végül is jobb, mint a barátok közt :) Remélem nem kaszálják el a sorozatot, legalább addig, amíg kiderül, mit is akarnak Tylertől...
Nekem Hobbes és Erica a kedvenceim. De Lisa, Joshua és Ryan is nagyon jók.
Morena Baccarin meg nagyon jól játsza a főgyíkot, bár Inaraként még mindig sokkal jobban bírom. :)
Egy dolog nem tiszta. Már másodjára láttuk Hobbes-ot valamiféle komámyszerv emberével. Akkor ő ezek szerint mégse terrorista, hanem valamiféle ügynök? Ugye múltkor Ericaékat informálta le.
Hát, nem tudom, tetszik is ez a sorozat, meg úgy nem is. Vagy inkább picit érdektelen inkább. Juliska emellett maradhatott volna a lostban is :)
spoileres kicsit!
A vírus érdekes, hogy előkerült, el is felejtettem, hogy anno a vörös por volt a kulcs az első V légiók lealázásában. Amikor Anna meg kislánya mentek az örsre, azthittem, rácsapja anna homlokára a vírusos tégelyt, hogy nesze vazze, szíjjá gázt gyíkarc :)