Így van, ha lenne morál, nem Szabó Éva lenne hibás azért, mert kimondta amit tud vagy gondol. Dehát nem sajnálom, tudnia kéne, neki nagyon is, mi a politika, pláne Magyarországon és főleg ballib oldalon.
Azért lássuk be elképesztő hogy az alábbi kérdéseket még ezidáig fel sem tették Veresnének, vagy őt magyarázó Nyakónak az eset kapcsán:
Mi okból tüntették el az MSZP és Oláh Lajos weboldaláról is a kérdéses újságot ?
Miért nem tett feljelentést Veresné, meg azok az MSZP-sek akik a cikk szerint szintén hallottak az esetről, a rendőrségen ?
Egyiknek sincs semmi köze ugyanis az Oszi féle nyilatkozatbeli különbségekhez, és mindkettő meglehetősen megmagyarázhatatlan. (Különösen azután hogy Oszinak legalább 100-szor feltették összesen az utóbbi kérdést).
Ébresztő Demokraták! Már a sorainkban is itt a náci veszély! Oszi és Dezső csendőrtisztek után már a PÁRT soraiba is beférkőzött a 100-nál több trükkjeiről közismert Veress Jani felesége és ördögi módon közzé is tette a szavait. Csak azért, hogy a gaz orbánfasiszták még nagyobbat röhögjenek a mifajtánkon. Miazhogy! Nagyonis!..:)
Ááá, Öszödön csak nagy nyilvánosság előtt elhangzott őszinte, igazság beszédek szoktak elhangzani, melyeket összességében kell vizsgálni, nem a szókörnyezetből kiragadva. Tudhatnád.
De az öszödi beszédet legalább megismerhettük. Ez meg a közleményben sem írja le, hogy mit mondott. Mindenesetre ahhoz hogy ebből
"Tudatlan és befolyásolt anyák a magasabb segélyek érdekében ördögi eszközök igénybevételére is képesek. Olyan gyógyszert is képesek beszedni, amelynek következtében súlyosan sérült gyermekek jönnek a világra.” Veresné szavait a jelenlévők elképedve hallgatták, ám néhány képviselő elismerte, maga is hallott már hasonló esetről "
ez legyen
"Azt akartam jelezni, hogy ha van a társadalomnak egy olyan jelentős rétege (minimálbérből, vagy ahhoz közeli jövedelemből élők), akiket erőteljesen foglalkoztatnak a szociális ellátó rendszer vélt, vagy valós problémái, akkor országgyűlési képviselőként kötelesek vagyunk ezzel a nagyon összetett és bonyolult problémarendszerrel foglalkozni oly módon, hogy egyrészről a szolidaritás, más részről az igazságosság, mint két alapvető szociáldemokrata érték egyensúlya helyreálljon."
még mszp-s mércével is kell nhény rétegnyi plusz arcbőr.
A Jobbik pedig hátradől, s már csak egy kávét kér!
Én a gusztos miótavezetnyilvántartástarendőrség reakciójánál azt gondoltam, hogy ezek vagy nagyon hülyék, vagy olyan ravaszak, hogy azt mi fel sem foghatjuk! :)
Mikor rakták vissza? Csak azért kérdezem, mert ha még nappal, akkor biztos volt az rtl híradóban. De ha este, akkor lehet hogy csak a ma estiben lesz benne.
No látod, alakul ez. Amúgy magam is azt javasoltam, hogy ha már így kisült, ami kisült, kezdeményezhetnének az ügyben közös vizsgálóbizottságot, és foglalkozhatnának az anyázás helyett a megoldással.
Ó dehogy, igazán nem azért mondtam, mindig öröm kókadozó szocifanokat látnom, de a macska is megpiszkálja a körmével az egeret, ha már csak dermedt rettegésre futja a szegény párától a szórakoztató és kilátástalan körbe-körbe rohangálás helyett.
Árnyalnám, a képviselő asszony felhívta rá egy szűk körű munkaértekezleten a magyar progresszió esélyegyenlőséggel foglalkozó szakértőinek figyelmét, milyen szélsőséges rasszista vádakat hangoztatnak egyesek, mint például a Fidesz színekben megválasztott edelényi polgármester.
Igazából most az történt, hogy Veresné Éva nagy nyilvánosság előtt hívta fel a figyelmet egy vélt jelenségre, ezzel az volt a célja, hogy a társadalom összefogjon a jelenség ellen, felismerje a potenciális veszélyeket és összefogjon ellene. Oszi bá meg egy közönséges fideszn*c*. Ennyi.