A Fed egy nyereségorientált, magánbankok összessége. Tartalekai nincsenek & nem is szövetségi.
Ha, nem hiszed, akkor nézz bele egy helyi teflonkönyvbe. A legtöbb város telkönyvében nem a kormanyzati kék oldalon szerepel, hanem az üzleti fehér oldalon a FedEx szomszédságában.
Körülbelül annyi is a "federal" a Fed-böl, mint amennyire federal (szövetségi) a FedEx
(Szövetségi Csomagküldö Szolgálat) - emez is egy magáncég.
ÉN hoztam szóba? És akkor most hova szarjak? Semmi "monopol". Ki akadályoz meg, akár téged is, hogy elterjessz egy új OS-t? Egyszerűen mára a MS a legerősebb kutya. Ki tudja meddig. De hogy jön Gatyás Bili ehhez az itt eddig elővezetett katyvaszhoz? Az, hogy valaki ügyesen használja ki a tőzsdei lehetőségeket, még nem jelenti azt, hogy ő fingotta a Katrina hurrikánt. A távolkelet meg köszöni, jól van.
Hát, lehet, hogy már kerülget az aggkori szenilitás, de nem értem!
Jó, van egy pénzügyi-gazdasági világválság. Eddig értem. Azt is felfogtam, hogy valamiféle (számomra ismeretlen) kódrendszert használsz. (Hogy mi a francért is?) De mi a Balaenoptera musculus erigált faszát akarsz Mózes könyvével? Jákob két nejével és szolgálólányaival? És amikor ÉN voltam 1. gimnazista, akkor NEM tanultuk a Bibliát. A konfirmációra viszont igen.
Az Isten szerelmére! ÍRD MÁR LE EGYÉRTELMŰEN? HOGY MI A LÓNAK A FASZÁT IS AKARSZ MONDANI.
Az a felháborító egyistenhit azzal a gyanús láthatatlan izével! Meg azok a mocskok nem hajlandók szüzeket áldozni Tammúznak? Kisdedeket Baálnak? Vitatják Caesar isteni mivoltát? A légiók sasmadarai előtt sem csúszmásznak? És ami a legocsmányabb szokás, az a felmérhetetlen lustaság! Mi az, hogy MINDEN hetedik napon csak lógatnák a lábukat?