Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 564
Na ez az

a sok kis Don Quijote?

Mindkét oldalon.

Egyébként csatlakozom Mozomazához.

Én sem láttam még a gárdától, hogy bármivel is igazán támadni lehetne, a sok rákattantnak kizárólag annyi lehet a baja, hogy valóban "fenyegetően", "megfélemlítően" népszerű!
( a politikai erő, ami ezt a hullámot meglovagolja, annak azért a fenyegető népszerűségén kívül, ami a többi pártnak fenyegetés még van azért veszélye a népre nézve is, de az külön fejezet)
Csakhogy ezzel kapcsolatban az első gondolatuknak ( nem most, most már halottnak a csók) annak kellett volna lennie: - tényleg ekkora bajok vannak? Hogy egy nép védekezőállásba helyezkedik?
Ha nem eltitkolni akarták volna a problémákat még maguk elől is, strucc módjára homokba dugott fejjel azt hinni, hogy amit nem látunk mert nem akarunk, az nincs, akkor esetleg időben el lehetett volna kezdeni a bajok orvoslását!

És mint minden tekintetben, politikusaink itt ebben a kérdésben ugyanúgy, mint a gazdaságiban egyet tud: összeszorítani a markát!

Nem sok közük a magyarokhoz, a jó magyar mondásokhoz, abból nem tanulván sohasem:

Minél jobban összeszorítja a markát, annál kevesebb marad benne!:-(((((((

Előzmény: Fejtágító (558)
antilla36 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 563

Ha végig olvastad volna, amit írtam, tudnád, miről beszéltem, így viszont nem érdekel a hozzászólásod. Ennyi!
Előzmény: antilla36 (358)
antilla36 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 562

Gondolod, valószínűleg, a hozzászólásod alapján talán te szeretnél az utcán szexelni.
Nem érted, amit leírtam, vagy nem akartad megérteni, nem baj.
Előzmény: miss_marple (365)
antilla36 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 561

Én tudom, hogy hol vagyok, te viszont, láthatóan nem. Egy biztos, a nyolc általános!
Előzmény: vodevick (362)
malachy Creative Commons License 2009.07.19 0 0 560

"egy kedves, de idióta magyar képviselő bemószerolta a képviselőtársát a ruhája miatt."

- tipikus magyar hozzáállás. Magyar magyarnak a farkasa, legnagyobb örömöt a másik beárulása jelenti.

Előzmény: Törölt nick (533)
Fejtágító Creative Commons License 2009.07.19 0 0 558

miután telefirkálták a médiát ilyen címekkel, hogy "kitiltják a gárdaegyenruhát az EP-ből", kiderült hogy teljesen megalapozatlanul tették. maximum az "akár ki is tilthatják..." kezdetű címek helyénvalók. 1 db újságíró nem vette a fáradságot, hogy beleolvasson a házszabályba.

az is kiderült, hogy nincs ebben az országban 1 darab EU képviselő sem, aki

csípőből ismerte volna a házszabályt, hogy kompetensen nyilatkozni tudjon róla 2 értelmes mondatot. 1 hét után sikerült Tabajdinak értékelhető nyilatkozatot összekaparni.

Schulz meg odaát learatta a babérokat, hogy mekkora bozótharcos ő, lám most is hogy küzdött a széljobb ellen. senki nem fog azzal foglalkozni, hogy nettó hülyeséget beszélt, amikor azt állította, hogy a "jelenlegi házszabályt érvényesítve bárkit kitilthatnak onnan blablabla".

(ugye közben kiderült, hogy maximum a házszabály módosításával volna lehetséges EU Parlamenti dresszkódokat gyártani)

Előzmény: Törölt nick (535)
Fejtágító Creative Commons License 2009.07.19 0 0 557
nem biztos, hogy egy "idióta magyar" képviselő volt az, lehetett Sulc úr magánakciója is.
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 552
Ilyenek ezek!

Meg lehet szokni, hidd el.

Már bosszúból sem törölnek, ha nagyon kéred. Ha meg nem kéred, hát változatos kínzásokat találnak ki.

Engem szoktak naponta egy napra, hetente egy hétre és havonta egy hónapra kitiltani, de hiába kértem oly sokszor már, végtelen időre véglesgesen soha sem tették meg.

Aztán lehet, sokunknak hiányoznál is. Hidd el, megy a tRATOR, szánt az eke, ma neked, holnap nekem, ők sem örökmederátorok ám!

Puszi a homlokodra. Oda szabad, akár fiucska vagy, akár kisleány.
Előzmény: Törölt nick (551)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 550
Gyere kicsim, borulj a vállamra és rídd el panaszod!  :-)))
Előzmény: Törölt nick (549)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 548
Mitől vagy ennyire kiakadva kizsfijjam???

Nem akarsz beszélni róla?
Előzmény: Törölt nick (547)
Odaégett Trabantlidérc Creative Commons License 2009.07.18 0 0 546
Húúú!
Az gázos lenne, ha tévedhetetlennek tartanám magam. : )
De az Agyar Gárda káros, és veszélyes voltában biztos vagyok.

Töftöf.
Előzmény: Törölt nick (540)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 544
merthogy nem tolerálnak eléggé? nemtom, engem is kidobtak már, de nem így dolgoztam fel.... nem lehetne a majodat valahol szűkebb körben intéznéd velük?...
Előzmény: Törölt nick (542)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 543
puszilom anyukádat:-)
Előzmény: Törölt nick (542)
Odaégett Trabantlidérc Creative Commons License 2009.07.18 0 0 539
Ha valakik rosszemlékű zászlók alatt egyenratyiban alkotnak eszement menetoszlopokat, miközben tudjuk azt, hogy csendőrséggé alakulásról és fegyverviselési jogról vizionálnak, engedtessék meg nekünk az, hogy félkatonai szervezet létrehívásáról beszéljünk.

Nem is tudom, hogy milyen mértékben kell ideológiailag eltorzulni ahhoz valakiknek, hogy ne érezzék azt, hogy milyen nevetségesen ciki az Agyar Gárdás gönc villogtatása az EU-ban.

És én még örültem a rendszerváltásnak, többek között azért is, mert megszabadultunk a menetelő párt zombiktól….

Töf tö töf.
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 538
ilyenkor majd kapom a propagandázó, megmondóember, magadfajta jelzőket, de mindegy
Előzmény: vodevick (537)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 537
Stimmel.
Előzmény: Törölt nick (535)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 536
az
Előzmény: Törölt nick (534)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 535
nos, forszírozom régóta a dolgot.
és tudod miért?

Mert ha igaz, és ne adj Isten szóvá teszik engem kizárólag a reakció érdekelne, mert a további politikájukról némi következtetést vonhatnák le!

Tudniillik nem az a lényeg, hogy " bizonyítsa be az EP, hogy ez egy félkatonai szervezet egyenruhája", hanem az, hogy az illető képviselőnk megtagadja-e a ruhája mivoltját???????

Merthogy az a Magyar Gárda egyenruha, amit a tagja büszkén visel, és kijelenti a hovatartozását vele!

Amennyiben a legkisebb kellemetlenséget is azzal oldja meg, hogy MEGTAGADJA azt, amit Ő MAGA büszkén hordott kis hazánkban mint egyenruhát, akkor sajnos olyan lenne, mint az itteni jobbik fanok egy része, akik egyszerűen letagadnák a saját jelképeiket, és egy " cigányos" módszer szerint bizonyítsák rám, ha tudják hozzáállással szépen bemutatkoznak a szememben!

Merthogy a többi párt is kivétel nélkül tett már ilyen illúzióromboló pálfordulásokat, de ezzel bizony a jobbik pártját fogó fórumozók beálltak szépen a sorba a többiek mögé:-((((

(Nem a jobbik párt egyenlőre, hiszen még elméleti síkon van az egész, én csak a fórumozók egy részéről beszélek, akik már elméleti síkon megtették a megfelelő vélemény nyílvánításokat:-(()
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 532
Hát Te magamfata vagy rádismerek:-D

Akármelyik oldalon állsz:-)
Előzmény: ghoezeke mate (527)
ghoezeke mate Creative Commons License 2009.07.18 0 0 531
Talán elkerülte a figyelmedet, hogy én egyáltalán nem foglalkoztam vitapartnereim minősítésével, pusztán nézeteket terjesztettem elő. Engem viszont vadparasztoztak, oktondiztak, noneurópaiztak, ahelyett, hogy érdemi ellenvetésekre került volna sor.
Mondhatom, érdekes vitavezetés.
De most megfogadom a tanácsodat, diszkréten nyugovóra térek.
Előzmény: Törölt nick (526)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 530
amúgy ne zavarjon, hogy ha tényleg házszabály tiltja, akkor azt nem most, és nem kifejezetten a Magyar Gárda egyenruhájára szabták:-DDD

HA VAN, akkor ez egyaránt vonatkozik, és vonatkozott eddig is mindenkire, úgyhogy nem értem, miért kell a jobbik fanoknak személyes sértésnek vennie????

Ez tisztára olyan, mintha kifejezetten miattam cseszték volna ki az 50-es táblát, hogy engem vegzáljanak!!!!

Higgadjatok már le!
Előzmény: Törölt nick (523)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 528
a magamfajta egy konkrét választ adott.

a magamfajta ugyanis véleményt nyilvánított, és elzárkózott a nácizásnak nevezett sz@rdobálástól

erre a magadfajta simán szerette volna ráhúzni a magamfajtára a nácizós gúnyát.

Mire a magamfajta felhívta a figyelmedet egy apró különbségre: Nem magadfajta!

Erre a magadfajta reakció az megegyezik az előző írásban magafajtádra jellemzőek egyikének: "A magadfajta, akit ha egy vitában legyőzetik, egy lealázó utolsó szóval lezárja a vitát, és vagy mocskolódik egy sort, vagy egyszerűen odébb áll, de nem kér bocsánatot!" itt a magadfajta a lealázó utolsó szót a valóság nevű dologgal tereli behatárolhatatlanná, hiszen ebben minden benne lehet, de érvelésre csak azért jó mert ez az a valóság amiről az egész sz@rdobálás folyik, tehát amennyiben utolsó szó jogán az igazamat akarnám bármiben is bizonyítani, azt csakis azon az áron tehetném, ha beállnék én is közétek!

Csakhogy tudod hova vezet ez a magadfajtákkal?????

Áll majd a romok felett valaki utolsó egymagában, amikor már semmi nincs, és az se aki okozta már régen, és mégcsak annyira se, hogy meghallgassa az utolsónak maradt diadalittas mondatát:- Na ugye, hogy nekem lett igazam????

Köbö most ezt csináljátok, és csak akkor lesz vége, amikor nem lesz kinek mondani: - Na ugye, hogy nekem van igazam?

Hát tegyétek:-DDDD A magatok fajták!
A magunkfajtának meg lesz elég esze remélem, hogy minden magadfajta viselkedés álltal erősebbek és bölcsebbek lesznek, míg megtanulnak röhögni az egész görcsöléseteken, hogy mindenáron győzni akarjatok!

Én még csak gyakorolom, de haladok:-D
Előzmény: tollas (516)
ghoezeke mate Creative Commons License 2009.07.18 0 0 527
Elnézést kérek a viharért. A legtávolabb áll tőlem a békétlenség keresése.
Az egész onnan indult, hogy egy olvtárs a Gárdával kapcsolatban a nácik magyarutálatát hozta párhuzamos megerősítésnek. Aztán szó szó sarkát taposta.
Előzmény: Törölt nick (524)
ghoezeke mate Creative Commons License 2009.07.18 0 0 525
És hol az ellentmondás? Két dolog van. Egy művészi alkotásfolyamat és egy intellektuális teljesítmény. A kettő között nincs párhuzam. Csak erről beszélek.
Előzmény: vodevick (522)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 522
De nem ezt irtad, hanem hogy Ady egy hülye fasz volt.
Előzmény: ghoezeke mate (521)
ghoezeke mate Creative Commons License 2009.07.18 0 0 521
Nincs nekem bajom Ady verseivel, magam is tudok könyv nélkül közülük sokat, még szeretem is azokat, másról van szó.
Van egy szocreál örökség Ady haladó gondolkodásáról. No, ez nem áll. A törés és a zúzás önmagában még nem érték.
Előzmény: Törölt nick (510)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 519
Most mi a baj?
Előzmény: Törölt nick (518)
vodevick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 517
Én is láttam már olyat. Mondjuk most épen nem tudtam miért kell leirnom. Szerintem ez a csökött arra számitott, hogy ha leirom, elvisz a rézfaszú bagoly, vagy ilyesmi.
Előzmény: Törölt nick (514)
tollas Creative Commons License 2009.07.18 0 0 516
A magadfajta dugó kihűzásával kiömlő szóáradatodban nem ügyeltél arra, hogy a valóság is szóba kerüljön.
Előzmény: Törölt nick (500)
malachy Creative Commons License 2009.07.18 0 0 515
Antiszemita!!!!
Előzmény: vodevick (513)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!