Valóban jól mondod, 2 narancs, és egy fehér, de most már nem próbálkozom (ha esetleg robban, felkel az asszony (ha kicsit robban, ha nagyot, akkor én sem)
A készülék valóban nem mai csirke, de gondos gazdája volt (van)
Holnap írok, lett-e eredménye a műveletnek, ha mégsem, akkor 1. felrobbant,
2., Igen szar a mobil net (stickes) itt NYíregyháza külsőn (Sóstó)
Az ajtóretesz kapcsolót zárd rövidre, akkor, nagy valószínűséggel el fog indulni! Két narancssárga és egy (tán) fehér vezeték van bekötve, a két vastag, narancssárgát kell össze kötni!
HA FELROBBAN A HÁZ, NE ENGEM SZIDJ! :)))
sanyooo
ui: ha beindul, azért vegyél bele egy ajtóretesz-kapcsolót
A motorcsónakos topicról rémlik a neved, ott segítettél Lámának.
Én is tanácsot kérnék, ha lehet:
Adott egy Whirpool AWG650-es masina, kb 2 éve lenyugdíjaztuk, de működött (többszöri középrész javítgatás után)
Most elővettem, mert épphadrendbe állhatna, de nem akar elindulni, se kép, se hang. Ami eszközöm itt volt, annyit meg tudtam eddig állapítani, hogy a főkapcsolóba, meg a programkapcsolóba is jut delej. (próbaizzó, fázisceruza)
Bekapcsoláskor a mágnes szelepe sem nyit ki, vizet nem enged, és a tetejét sem fogja a bizt. zár.
Kissé nedves helyen ált (mi az egy mosógépnek :-)), merem remélni, hogy valami eccerű hibája van, ha valami programkapcsoló, vagy ilyesmi lenne, akkor már csak az lenne a kérdés, hogy egyben vigyem a méhbe, vagy szétszereljem.
Köszi előre is a segítséget, hanem akarsz itt írni a mailom is nyilvános.
"Válóper során kérdezi a bíró a házaspár gyerekétől: - Szeretnél apáddal élni? - Nem szeretnék - válaszolja a gyerek - mert mindig megvert. - Akkor inkább anyádnál maradsz? - Nem, ő is sokszor megvert. - Akkor, hol szeretnél lakni? - Szeretnék a magyar foci válogatotthoz költözni, ők sosem vernek meg senkit."
Na ma kihúztam e helyéről a tipus WISL 105 EX V, a vezérlésnek látható baja nincs víz nem folyt bele, óvatosan lefogkeféztem róla a port, összeraktam azóta meghülyült. Kár volt hozzányúlni :D
Köszi a választ, a panel javítható (olvastam Eeprom hibáról) vagy cserés? Próbálkozzak-e bontottal? A 105X miben különbözik a simától, jó a sima 105 be a panel?
A hibajelenség abban mutatkozik meg, hogy bekapcsolást követően 2h-4h-6h visszajelzőkön kívül minden visszajelző lámpa gyorsan villogni kezd (igyekeztem megszámolni mennyit kb 74-et, de piszok gyorsan villogott), ez a jelenség kb 30 sec-ig tart majd abbahagyja és lehet mosni a géppel. Ma csak teljes áramtalanítást követően, és mást már nem tudtam kitalálni kitakarítottam a szűrőt (ártani nem fog alapon) tudtam újra mosni, mert nem hagyta abba a villogást. Ezt követően a fenti hibajelenség után újra tudok mosni.
"ÜDVÖZLET,, Én vagyok Mrs Mariarin Johnston, felesége Dr. Johnston Akoma Elefántcsontpart; a néhai férje a, ingatlangazdálkodás és a kormányzati épület vállalkozó előtt a férjem korábban január 25 2007 Voltunk házasok tizenegy éves gyermek nélkül következtében a mióma probléma. Meghalt egy rövid betegség. Halála előtt letétbe helyezett összeg $ 2.5million (USD) dollár, mi újjászületett keresztény. Halála óta úgy döntöttem, hogy nem újra férjhez, vagy kap egy gyermek esetében a házastársi lakást. Ahogy a doktor azt mondta, hogy nem tart a következő négy hónapban figyelhető meg daganat okozta a problémát. Minden jel, az állapot valóban romlik, és nyilvánvaló, hogy lehet, hogy nem élő több mint két hónap, mert a rák színpadon ütött, hogy egy nagyon veszélyes szakasz. Miután ismert, az állapotom úgy döntöttem, hogy ezt az alapot adományoz, hogy jó ember, hogy kihasználja ezt a pénzt, ahogy megyek, hogy utas�"