Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Miután az elmúlt évek alat kiderült, hogy teljesen felhagytam a hagyományos fotózással, és belesüppedtem az okostelefonok kényelmébe, hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy eladom a teljes felszerelésemet, mely az alábbi elemeket tartalmazza:
(A termékek már nem garanciálisak, ám rendkívül megkímélt, keveset használt minden darab. Főként beltében, kertben, családi összejöveteleken használtam. Első tulaj vagyok.)
Ami jár hozzá : gyári pótakku, tartalék kijelző védő fólia, 2db. 32gb sandisk extreme kártya, Pen-f dekorációs kit (fa exponáló gomb és vakupapucs védő), Olympus csuklópánt. Az obihoz gyári napellenző ill. védőszűrő. Nagyon megkímélt állapotban, összes gyári tartozékával, eredeti csaomagolásában. A kijelzőn első perctől védőfólia van. (A gép alján néhány apró hajszálkarc látható.)
Olympus 25mm f1.8(345022157) eredeti csomagolásában + gyári napellenző : 75.000,-
Olympus 45mm f1.8(ABSA21432) eredeti csomagolásában+ gyári napellenző : 70.000,-
Olympus 75mm f1.8(344007085) eredeti csomagolásában+ gyári napellenző : 230.000,-
Olympus FL-600R vaku (127717) eredeti csomagolásában, gyári puha tokkal; mint a leírásból látszik, nagyon keveset használt: 70.000,-
Olympus CBG-11 prémium bőrtáska (Elegáns, nagyon igényes kivitelezés, rendkívül finom bőrből. Több apró zsebbel, rekesszel. Kifejezetten a Pen-f -hez készült. Nem feltűnő, de mindenki észreveszi.) : 115.000,-
Olympus CSS-S120L prémium nyakpánt (Ugyanabból a nagyon finom bőrből készült, mint a táska. Szintén elegáns, igényes darab, mely kimondottan a Pen-f -hez készült.) : 20.000,-
Ez inkább az OM-D szériához való (a pen csak lötyög az aljában):
Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska (Anno az E-M1 -el jelent meg. Praktikus, masszív darab. Több zseb az apróságoknak + egy rászerelhető tok pl. vakunak. Az elején egy eredeti objektív foglalattal.) Olympus rajongóknak szinte kötelező!!! : 70.000,-
Ésszerű ajánlatokat megfontolok.
Tudom, hogy esélytelen, de ha valaki egyben viszi ..azt megbeszéljük, hogy jó legyen:)
Alapvetően Lakitelek, de rendszeresen megfordulok Bp.17. kerületben, ill. Kecskeméten. Én ragaszkodnék a személyes megtekintéshez, kipróbáláshoz.
Érdeklődni a +36harminc/ 267-5113-as számon tudtok.
Eladnám a G80 gépem Olympus 14-150II optikával együtt. A gépben WE7LB001561 30 ezernél kevesebb fotó van, néha elektromos zárral és minimális videó. Markolat gumírozása kicsit megnyúlt. Vigyáztam rá doboz és vázsapka, bontatlan vállpánt, töltő, aksi, papírok megvannak.
Olympus 14-150II optika AC7A63481 újabb darab, keveset volt bevetve, mert a retró optikákat megszerettem. Egy W-Tianya UV szűrővel, első és hátsó sapkával, és fény ellenzővel Tipp-topp állapotban van.
Nagylátószögben nincs rutinom. Egy TTArtisan 10mm f/2 optikát nézegetek vagy egy 7artisans 12mm f2.8 -at. Pana 14mm f/2,5 és Pana 12-60 3,5-5,6 volt már. Belső térben fotóznék, melyikkel járnék a legjobban? Igaz van kisszekrényre való retró optikám, de f25mm alatt most semmi sincsen. akinek van véleménye, esetleg ajánlata kérem a címemre írjon: imiszil@gmail.com
Eladó egy hibátlan(por, gomba és karcmentes) nagyon szép állapotú Olympus M.Zuiko Digital 17mm F1:1.8 fekete - objektív! SN: ABTA08586 Jár hozzá egy 46mm K&F Concept Nano-K szűrő, alsó és felső(ez utángyártott standard 46-os , de megvan az eredeti is!) sapka.
Átvehető személyesen BP. 14-15. kerület vagy FOXPOST-tal előre utalás esetén automatába küldöm!
Eladóak egyben vagy külön az alábbi fotós eszközeim és kiegészítőim:
1. Olympus PEN-F fekete színű MILC fényképezőgép, ~7000 kép készült vele (minimálisan változhat), állapota újszerű, nagyon megvigyázott darab, 5db akkumulátorral, bőr pántjával és vakujával.
Irányár: 260 000 Ft
2. Olympus 12-40mm f2.8 PRO objektív, keveset használt, nagyon szép állapotban, megvigyázott darab, első hátsó sapkával, napellenzőjével, por- és gombamentes.
Irányár: 160 000 Ft
3. Olympus HLD-9 típusú portré markolat. Olympus E-MII és E-MIII típusú gépekhez való, nagyon keveset használt, mint az új állapotban.
Irányár: 30 000 Ft
4. LAOWA 7.5mm f2 manuális objektív, egy projekt erejéig használt, újszerű állapotban, első és hátsó sapkával, napellenzőjével, por- és gombamentes.
Irányár: 125 000 Ft
A fenti termékek egyben és külön is eladóak megegyezés szerint csak személyesen, napközben a II. kerületben, este a XXI. kerületben. A mennyit engedek a feléből? és hasonló kérdéseket kérlek, szíveskedjetek mellőzni. Köszönöm, hogy elolvastad a hirdetésemet.
Érdeklődni a "30 öt97 8három7három" telefonszámon lehet 8-20h között
Eladóak az alábbi Olympus váz és objektívek (első tulajdonosuk vagyok, mindegyiket az Olympus Mintaboltban vásároltam)
Olympus E-M1 váz hibátlan műszaki és megkímélt esztétikai állapotban, doboza és minden gyári alkatrésze megvan, gyári kisvaku, az eredeti töltő és akkumulátor. Kiegészítésképpen egy Patona dupla-töltő + 2 db Patona akkumulátor, valamint egy utángyártott vezetékes távkioldó. Pluszban adom hozzá eredeti dobozában az Olympus HLD-7es portrémarkolatot, de ez kontakthibás, tisztíttatni szükséges, így ezt ennek tudatában grátiszként adom. sn: BHP2959** ár: 129e ft Két éve E-M1 Mk-II-re váltottam, tartalékváznak pedig maradt a régi E-M10, így ezt a vázat azóta nem használtam, csak fél évente feltöltöttem az akkukat.
Olympus M.Zuiko 40-150/2.8 + Olympus M.Zuiko MC-14 1.4x Telekonverter, hibátlan műszaki és kifogástalan esztétikai állapotban, minden eredeti gyári alkatrészével, doboz, objektívsapkák, állványgyűrű, objektívtartó zsák, szintén eredeti gyári külön karabineres tartó a telekonverternek. sn: ABV2083** ár: 389e ft
Olympus M.Zuiko 45/1.8 hibátlan műszaki és kifogástalan esztétikai állapotban, minden eredeti gyári alkatrészeivel: doboz, objektívsapkák. sn: ABM2640** ár: 69e ft.
Csere köszönöm nem érdekel. Személyes átvétel a II. kerületben (Széll Kálmán tér környéke) Külön-külön is eladóak, de bármelyik objektív a vázzal együtt kérve az ár mérsékelten alkuképes.
Eladó egy hibátlan(por, gomba és karcmentes) nagyon szép állapotú Olympus M.Zuiko Digital 17mm F1:1.8 fekete - objektív! SN: ABTA08586 Jár hozzá egy 46mm K&F Concept Nano-K szűrő, alsó és felső(ez utángyártott standard 46-os , de megvan az eredeti is!) sapka.
Átvehető személyesen BP. 14-15. kerület vagy FOXPOST-tal előre utalás esetén automatába küldöm!
Feljebb váltás miatt eladóvá vált egy nagyon szép állapotú Olympus EM-1 II váz (L-bracket védte, de az nem része az ajánlatnak). Gyári töltővel, 1 gyári és 2 utángyártott akksival, (igény esetén FL36R vakuval).
expo: 7674
sn. BHUA31416
ár: 210 eFt
Megtekinthető, kipróbálható Szegeden és környékén, időnként Budapesten.
Panasonic Lumix G Vario 100-300mm f/4.0-5.6 Mega O.I.S objektív, a gyári napellenzője és sapkák: 120.000,- Ft
Gyakorlatilag új, egyszer volt vázon. Személyes átvétel Győrben, vagy bármilyen postázási mód (futár, posta, csomagautomata) megfelelő, az objektív és a postaköltség előre utalása után. Máshol is hirdetem.
Eladó Samyang 16mm f2.0 ED AS UMC CS MFT! Front lencsén (W-Tianya Super DMC 77mm) cpl szűrő! Én szeretem ezt az átfogást, 16mm (ef FF 32mm). SN: CLP19153 (képen is) Doboza, szütyője is megvan!
Remek darab, szemben a digitális társaival, ezen manuálisan lehet a távolságot is állítani! Nagy fényerő, F2.
Eladó GODOX TT350-O! SN: 2ABYNTT350 LCD kijelzőn gyári fólia van, én is használtan vettem. Tapasztalatom szerint, Li-MH akksival nem nagyon akart működni. De, elemmel tökéletesen teszi a dolgát!
i.á.: 18.000
NEEWER battery grip! Csak a portré markolat, sn számot nem találtam rajta. Működik rendben G80 vázzal! i.á. 12.000
DMW-BLC12E USB akkumulátor adapter! Panasonic G6 G7 G5 GX8 G85 GH2 típusokhoz jó! ára 5.000
A rendszer legjobb ár/értékű portré objektíve. Kitűnő állapotban, első és hátsó kupakokkal, gyári dobozában, ajándék gyári napellenzővel.
Ár: 65e Ft
Sigma 60mm F2.8 DN (S/N: 5267123)
Nagyon éles és kompakt 120mm ekvivalens tele objektív. Gyári dobozában, első és hátsó sapkákkal, napellenzővel. Használatból eredő kopások a tubuson, optikailag hibátlan.
Ár: 35e Ft
Érdeklődni üzenetben, illetve a telenor/270-egy-333 számon tudtok.
Személyes átvétel BP 11. ker Infopark, vagy kérés esetén postázom (MPL, Foxpost)