Keresés

Részletes keresés

Terra Kotta Creative Commons License 2009.02.28 0 0 97
A jobboldali pártok jellemzői a konzervativizmus és a liberális piacgazdaság. Csak azért tűnik furcsának, mert nálunk M.o-n kicsit minden föl van fordítva.
Előzmény: bean (96)
bean Creative Commons License 2009.02.28 0 0 96
Hát komolyan beszarok. Egy neoliberális, meg egy konzervatív (majdnem royalistát írtam). Szerintetek milyen ügyben tud ez a két pólus majd egyfelé szavazni?
kaszró Creative Commons License 2009.02.28 0 0 95
A zindex újabb bődületes baromsága: "Dávid Ibolya az utolsó magyar király fiát, Habsburg Györgyöt javasolta a párt EP-listájának második helyére."

Habsburg György az utolsó magyar király, IV. Károly unokája, nem pedig a fia. Bár tudom, nekik ez csak részletkérdés. Ennyit a hitelességről...
Kevin Creative Commons License 2009.02.28 0 0 94
Valamelyik Haynau leszármazott kellene még a 3. helyre.

Pont illene a Magyar Demagóg Fórumba ...
asmo Creative Commons License 2009.02.28 0 0 93
Esetenkint azt hiszem talán jobb lett volna az első világháborúba élnem.

Gondoljunk bele, Szent István, Rákóczi, Kossuth, Széchenyi országában Dávid Ibolyka pártvezér politikus lehet. Ez már a totális csőd, erre még rájön a gyurcsány, ha most nem halunk ki, akkor soha!
Előzmény: korieander (83)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.28 0 0 92
tök igazad van, de ez már legyen az ő bajuk, én csak kiugrok addig egy kóláért meg pattogatott kukoricáért
Előzmény: mos (89)
mos Creative Commons License 2009.02.28 0 0 91

várjál csak a hétvégéig, hogy mit lép a borzalmas tagság (c. by Szabó Iván).

amúgy meg csak Bokros a jó ötlet, Gyurika inkább vicc-kategória.

Előzmény: tuba8 (88)
takacsi Creative Commons License 2009.02.28 0 0 90
Ciánozó Kungcze?

Harmadiknak!
mos Creative Commons License 2009.02.28 0 0 89

jogos, de az addig már nem jut el a tudatukig.

kezdem sajnálni az általam nem túlságosan kedvelt Ibolykát, ezzel a már Szabó Iván által is megénekelt borzalmas tagsággal nem lehet könnyű politikát csinálni.

ennek a baromarcú megyei pártelnöknek nem esik le, hogy nem az a kérdés, hogy Bokros, vagy Olajos, hanem az, hogy a Bokros kiváltotta médiafelhajtásra építve ESETLEG bejuthatnak...?

Előzmény: Törölt nick (84)
tuba8 Creative Commons License 2009.02.28 0 0 88
Komolyan, Ti vagytok a nevetségesek. Végre kezd ez amúgy komolytalan párt radikálisan új dolgokat csinálni. Az pedig, hogy egy ebben helyzetben, amikor vagy 1 millió ember már tök kiábrándult minden pártból, és teljes a politikusok (mindegyik) hitelvesztése, ez egy meglepően okos taktika. Bárcsak a többi párt is kidobná elhasznált hülye kis politikusait.

Még az is lehet, hogy sikerül elérnie a fő célt az MDF-nek: a politikai túlélést. Persze még elronthatják, ha belső megosztottságuktól lesz hangos a sajtó.
Zacskós Tej Creative Commons License 2009.02.28 0 0 87

Ezen azért annyira nem lepődik meg az ember, elvégre egy politikai fórumon járunk.
Előzmény: Hierro Nyh. (50)
Zacskós Tej Creative Commons License 2009.02.28 0 0 86

Nem, ez csak része volt az uralkodói címzéslistájuknak. Ha minden igaz éppen II. András nyomán tartottak rá igényt, bár ebben pont nem vagyok biztos.
Előzmény: korieander (81)
Callie Creative Commons License 2009.02.28 0 0 85

Az SZDSZ-nek fel kell kötnie a gatyáját.

Nemmaradhat Szent-Iványi meg Mohácsi a listavezető olyanokkal versenyben, mint Bokros és Habsburg.

Ki akkor?

Fekete Pákó kell az első helyre; Benkő Dániel a másodikra.

Törölt nick Creative Commons License 2009.02.28 0 0 84
Szerinte borotvaélen táncolnak Bokros Lajos jelölésével.

Nem mint ha túl sok veszítenivalójuk lenne, a jelenlegi húzóneveik (húzónév, muhaha) közül úgysem lehet olyat választani, akivel bármi esélyük lenne az egyébként másfél évtizeddel ezelőtt pont általuk feljebb tett lécet átugrani.
Előzmény: kibéd (60)
korieander Creative Commons License 2009.02.28 0 0 83
na közben megtaláltam a család "mesterségének címerét"
mondhatjuk az egész EUt képes képviselni

MI ELSŐ FERENCZ JÓZSEF ISTEN KEDVEZŐ kegyelméből Ausztriai Császár, Magyar, Cseh, Dalmát, Horvát, Tót, Halics, Ladomér, Ráma, Szerb, Kun és Bolgár országok Apostoli, úgy Illyria, Jeruzsálem stb. Királya, Ausztria főherczege, Toscana és Krakó nagyherczege, Lotharingia, Salzburg, Steyer, Korontán, Krajna és Bukovina herczege, Erdély nagyfejedelme, Morvai őrgróf, Fel- és Al-Slézia, Modena, Parma, Piacenza, Guastalla, Osvieczim és Zátor, Teschen, Friaul, Ragusa és Zára stb. herczege, Habsburg, Tyrol, Kyburg, Görcz és Gradiska grófja, Trient és Brixen fejedelme, Fel- és Al-Luzsicza s Istria őrgrófja, Hohenembs, Feldkirch, Bregenz, Sonnenberg stb. grófja, Triest, Kattaro és a Szláv őrgrófság Ura stb.
Előzmény: asmo (80)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.28 0 0 82
Hát, nem gyenge fordulat. Nem hittem volna, hogy valaha megfordul a fejemben a gondolat, hogy bármilyen kontextusban is (értsd: azért ez egy eléggé tét nélküli meccs lesz), de a madöfre szavazzak, elég balfax egy társaság az is. Meglátjuk.
korieander Creative Commons License 2009.02.28 0 0 81
ugy tudom hogy a Habsburgok a " Jeruzsálem királya" címet is birtokolták...esetleg ez újból vmi zsidó furfang ? :-))
asmo Creative Commons License 2009.02.28 0 0 80
Most mit köll háborogni. Ma voltan a megyeszékhelyi egyik Tuskóba ( régen Tesco) vásárolni. Kérlekszépen, ott már megoldották -ha jól tudom amerikai a bolthálózat-
a történelmi szembenállást. Először nem hittem a szememnek, de aztán másodszor már igen. A Kaiser szalámira amin Ferenc Jóska K und K képe van föstve a csomagolásra, na mit tűztek ki a tuskó boltban? Na, na egy igazi kokárdát! Azt biza!
Egy Kaiser, egy kokárda!
Akkor miért nem lehet egy enyhén jobboldali ellenzéki párt EP jelöltje egy volt kamanista kormány minisztere és egy echte Habsburg?

Végül is már el kéne felejteni a múltat, Ferenc Jóskára a kokárdát és slusz pász. Úgyis mindig a Demszkyt dobálják meg tojással, a Gyurcsányit meg lehülyézik, már unalmas az egész. Négyévente pedig megválasztják kádár utódait, ez egy ilyen ország.
Előzmény: Törölt nick (68)
aamen Creative Commons License 2009.02.28 0 0 79
"ha ezért itt téged köcsögnek tartanak"

meselj pici fika, mi jar az eszedben?
:-)

Előzmény: Törölt nick (76)
Kagakusha Creative Commons License 2009.02.28 0 0 78

No, pontosan ez jutott eszembe, amikor a hírt hallottam.

A 4. helyre pedig mehet az ifjabb Szulejmán ... :-)

Előzmény: Törölt nick (1)
Inire Creative Commons License 2009.02.28 0 0 77

A harmadik-negyedik helyre javasolom a kétfejű sast, az ötödikre a Turul madarat.

Mióta Göncz Kinga maszop lett, éz nem is lenne tűlzás.  A legjobb mégiscsak az vót, mikor a maszopos kampányfőnökj nem tudta a cigányságot képviselő EP jelöltjük nevét...

Sokat kéne javulnunk, hogy elérjük a szokásos balkáni színvonalat.

spreadbettor Creative Commons License 2009.02.28 0 0 75
Habosbugyi Gyuri...Metternich Géza is indul?
aamen Creative Commons License 2009.02.28 0 0 74
"Addigra megtanulsz magyar ékezetet használni?!"

nincs ra szukseg, a szavazolapon csak x-elni kell...
Előzmény: Törölt nick (73)
aamen Creative Commons License 2009.02.28 0 0 72
"Bokros mellett Habsburg György az MDF EP-listáján"

nem ertem a tisztelt alabbgyultek nyavajgasait, ha ez a paros kerul az mdf ep listajanak elere, csak a sajat szuk csaladombol szerzett az mdf 5-6 uj szavazot, akikben ket hete meg fel se merult a gondolat hogy valaha is az mdf-re szavazzanak...
Előzmény: kibéd (60)
Terra Kotta Creative Commons License 2009.02.28 0 0 71

Miért, mi vele a gond?
Előzmény: Törölt nick (69)
kibéd Creative Commons License 2009.02.28 0 0 67
Egy szovjetet még keresgélhetnének.....
Előzmény: eFigyelő (66)
eFigyelő Creative Commons License 2009.02.28 0 0 66
Kommunista
Habsburg
Kéne még egy török, meg egy tatár
kibéd Creative Commons License 2009.02.28 0 0 65
Bocsánat, elég húszezer is.... Választókerületenként 300 db original.... Vannak olyan vk-ek, ahol működő MDF szervezet sincs... Zalában pl. 3 ilyen van az 5-ből...
Előzmény: kibéd (63)
nemanyulank Creative Commons License 2009.02.28 0 0 64
szilvassy.tudod ki o !
Előzmény: kibéd (63)
kibéd Creative Commons License 2009.02.28 0 0 63
Meg ki a fene fogja összeszedni az 50.000 eredeti, nem hamisított, mindenben hibátlan kopogtatócédulát két pártonkivülinek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!