Keresés

Részletes keresés

almasyeniko Creative Commons License 2009.02.05 0 0 33
Sokan és többen állapodtak meg mint Mikhaellel. Vityka befürdött a csoda igéretével. Nem gyütt be nekije.
Előzmény: AAAaaa (28)
AAAaaa Creative Commons License 2009.02.05 0 0 32
"...mindenki jól fog járni..."

ez hiheto ilyen esetekben - ha komolyan targyaltak volna akkor az lenne, hogy minegyik oldalnak elfogadhato kompromisszumok szulettek
Előzmény: nyugatioldal (27)
nyugatioldal Creative Commons License 2009.02.05 0 0 31
Ma már ez is siker, hiszen ráérünk. Nem is értem, hogy van e válság vagy nincs. Vagy azért van válság, mert nincs 0rmányprogram?
almasyeniko Creative Commons License 2009.02.05 0 0 30
MTI !
nyugatioldal Creative Commons License 2009.02.05 0 0 29
Ennek mi köze a Magyar Nemzeti Chartához?
Előzmény: almasyeniko (26)
AAAaaa Creative Commons License 2009.02.05 0 0 28
konkretum? azonkivul, hogy megallpodtak, hogy majd kidolgoznak valamit ami jobba teszi a jovot?
Előzmény: nyugatioldal (27)
nyugatioldal Creative Commons License 2009.02.05 0 0 27
Egységes álláspontjuk: mindenki jól fog járni, közös erőfeszítéseket tesznek, miután elemezték a jelenlegi helyzetet, s sikerül kialakítani egy növekedést serkentő közös megállapodáson alapuló növekedési stratégia tervezetet.

Előzmény: AAAaaa (22)
almasyeniko Creative Commons License 2009.02.05 0 0 26
Késöbbi idöpontra tette át az ige hirdetést a Millenárison. Magosdi eftárs felkérésére!
Előzmény: almasyeniko (23)
AAAaaa Creative Commons License 2009.02.05 0 0 25
jo, tehat nem ertette a kerdest (miert vagyok meglepodve?)

hany embert kepviselnek valosagosan ezek az erdekkepviselok? a MAV, Volan, BKV, koztisztviselok benne vannak?
Előzmény: nyugatioldal (19)
nyugatioldal Creative Commons License 2009.02.05 0 0 24
azért kellene megállapodni, hogy megalkothassák a következő 3-4 év társadalmi-gazdasági programját.

Köszi a kiemelést. No akkor ha ez ilyen jól tervezhető, akkor miért nincs 0rmányprogram?
Miért nincs Euró céldátum?
Előzmény: almasyeniko (20)
almasyeniko Creative Commons License 2009.02.05 0 0 23
Elkésett a programjával Mikhael!
Előzmény: almasyeniko (21)
AAAaaa Creative Commons License 2009.02.05 0 0 22
a 8-ba beszamoltad a valasztasi programot is?

vegul mindegy, mert valahogy igy nezhet ki:

Kormany: a szemelyi adot egysegesen megvaltoztatjuk/nem valtoztatjuk vagy lefele vagy felfele
Munkavallalok: Jo
Munkaadok: Jo, de ne annyival

Kormany: az afa valtozason gondolkodunk
Munkavallalok: Jo, de ne annyival
Munkaadok: Jo

Kormany: az egyeb juttatasok...
Munkavallalok: igen?
Munkaadok: igen?!

Előzmény: nyugatioldal (18)
almasyeniko Creative Commons License 2009.02.05 0 0 21

Nem gyütt be az V. Mikhael Orbán kézretétellel történö csodatevés igérete!

almasyeniko Creative Commons License 2009.02.05 0 0 20

Nemzeti megállapodást szorgalmazott Gyurcsány Ferenc az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) tagjaival tartott konzultáción, a javaslatot mind a munkáltatók, mind a munkavállalók támogatják. A miniszterelnök a konzultáció utáni sajtótájékoztatón elmondta: azt javasolta, hogy politikai háborúskodás helyett kössenek nemzeti megállapodást valamennyi társadalmi szereplő részvételével. Hozzátette: azért kellene megállapodni, hogy megalkothassák a következő 3-4 év társadalmi-gazdasági programját. A cél az, hogy Magyarország kijelölje az euró bevezetésének világos útját úgy, hogy javuljon a jelenlegi foglalkoztatási szint, és az ország gazdasági növekedési potenciálja - szögezte le a kormányfő.

A beszélgetésen, mind a három oldal felismerte, hogy új idők járnak, a világban paradigmaváltás lesz, sok tabu eltűnik és Magyarország fejlődéséhez új gondolatokat kell kitalálni - mondta Nagy Tamás. A Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségének (MOSZ) elnöke, az OÉT munkaadói oldalának nevében kifejtette: fontos lélektani küszöböt léptünk át, hiszen mindhárom fél kész az eddigi stratégiáját feladni és együttesen cselekedni. Borsik János, az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke, az OÉT munkavállalói oldalának nevében a nemzeti megállapodás tervét támogatva azt emelte ki, hogy "az emberek szeretnék tervezni saját jövőjüket, ezért a tudatos rossz inkább elfogadható számukra, mint a bizonytalanság, ha nem tudják meddig működik a cégük, hogy alakul a törlesztő részlet".

MTi+Index

nyugatioldal Creative Commons License 2009.02.05 0 0 19
Szerintem ara akar utalni kuorékolva, hogy több munkavállaló van ebben az országban, mint fidesz párttag. Csak azt felejti el, hogy pl. engem senki meg nem kérdezett, így az én nevemben csak ne nyilatkozgasson senki.
De ha ilyen népszerű a maszop, csináljunk előrehozott választást, s akkor a szavazók is megerősítik Feri programját.
Egyébként van neki?
Előzmény: AAAaaa (17)
nyugatioldal Creative Commons License 2009.02.05 0 0 18
Szerintem mixelték az eddigi 8 programjukat.
Vagy van ma elfogadott 0rmányprogram?
Előzmény: AAAaaa (14)
AAAaaa Creative Commons License 2009.02.05 0 0 17
miii van?
Előzmény: almasyeniko (15)
AAAaaa Creative Commons License 2009.02.05 0 0 16
"...a béreket természetben fizetik ki..."

tamogatjak a csaladokat, mert akkor ado- es illetekmentes
Előzmény: asmo (12)
almasyeniko Creative Commons License 2009.02.05 0 0 15
Taglétszámuk>>>a Fidesz nevü pártnál! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: AAAaaa (7)
AAAaaa Creative Commons License 2009.02.05 0 0 14
miert a kormany NEKIK mondott valami programot? nem tudsz rola valamit?
Előzmény: almasyeniko (11)
almasyeniko Creative Commons License 2009.02.05 0 0 13
A társadalom és a nép követelte ki a megegyezést!
Előzmény: almasyeniko (3)
asmo Creative Commons License 2009.02.05 0 0 12
A munkavállaló alattvalók elfogadták a nemzeti minimum programot.
Elsejétől 16 órára csökkentik a munkaidőt, minden második vasárnap szabad lesz,
a béreket természetben fizetik ki napi kétszeri étkeztetés, és garantáltan esőálló ponyvát és egy öltözet darócruhát kapnak akik 15 éves törzsgárda tagok. Az aláírás után a munkaadók elrepültek a jó kurva anyukba.
Előzmény: almasyeniko (-)
almasyeniko Creative Commons License 2009.02.05 0 0 11
Megelégelték, a monnyon le a kormány, szavazz V. mikhaelre cimü gazdasági programot. Kevés nekik
Előzmény: almasyeniko (9)
tiwaz Creative Commons License 2009.02.05 0 0 10
Na, most már tuti lemaradtam valamiről.
Milyen csodát ígért Orbán, és mikor?
Előzmény: almasyeniko (9)
almasyeniko Creative Commons License 2009.02.05 0 0 9
Nem várnak az Orbán által igért csodára. Ennyi:-D
Előzmény: tiwaz (8)
tiwaz Creative Commons License 2009.02.05 0 0 8
A munkaadói oldal képviselője, Nagy Tamás azt mondta: "fontos lélektani küszöböt léptünk át, hiszen mindhárom fél kész az eddigi stratégiáját feladni, és együttesen cselekedni".

Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de melyik oldalnak, milyen stratégiája volt eddig???
Szerintem kormány: 0, munkaadók: 0 (ha csak a kizsákmányolást nem tartjuk annak),
munkavállalók: 0 (ha csak a gyengécske sztrájkocskákat nem tartjuk annak).
Na, és milyen együttes cselekvésre gondolt Nagy Tamás??? Együtt fogják majd megásni az ország sírját?

AAAaaa Creative Commons License 2009.02.05 0 0 7
a hirben szereplo munka vallalok kepviseloi hany szazalekat kepviselik a munkavallaloknak? mekkora a tagletszamuk osszesen?

Ugyanez a kerdes a munkaadok oldalan - ez a szervezet kiket tomorit? a munkaadok mekkora reszet kepvielik hivatalosan?

mert ha csak maguk neveztek ki magukat erre a poziciora, akkor nem tortent semmi - ha a munkavallalok kepviseloi tudjak garantalni, hogy nem lesz MAV, BKV, LRI, Volan, tanar, orvos sztrajk a kovetkezo 12 honapban - akkor ert valamit. Ha megis lesz sztrajk akkor szart sem ert ez a megallapodas.
Előzmény: almasyeniko (-)
Pávek úr Creative Commons License 2009.02.05 0 0 6
Gaskó majd jól beleköp a levesükbe.
Előzmény: méregkeverő (1)
Vámpír2008 Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5
És most hogy Borsik úr megegyezett a munkáltatókkal, az euró ijedtében visszagyengük 240-re?
orpheline Creative Commons License 2009.02.05 0 0 4
Hmm..

Már elég régóta vagyok munkavállaló, de eddig még nem találkoztam olyannal, aki védte volna az érdekeimet...... magamon kívül.......

és a nevemben ne egyezkedjenek ilyen macskajancsik......

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!