Ha van Isten akkor Szili fog nyerni. És tudjátok miért? Mert most ez kell az országnak, Nektek, legyetek jobb vagy baloldaliak. Bizony minnél romosabb, romlottabb az épület, (ez a szép épületes épület, a legjobb ha összedől magától, nem is kell erőlködni senkinek) annál könnyebb lesz egy újat egy igazit építeni. Mert most aztán itt ez a tódozott fódozott roskadozó épület, melyben anyira már nem is, de haragvással egymásra még lakni valahogy lehet. (Ez lenne a haza háza közös házassága egy nagy frászt ezeknek a .......!!)
Úgy hogy én azért imádkozom, hogy Szili nyerjen (mellesleg ha még valakit becsülök közülük igazán, az pont ő, s nem is véletlen, hogy bíztatásul pont őt állították, mintegy mérce pellengérre oda. Mellesleg micsoda képtelenség az országgyűlés elnökéből polgármestert faragni akarók ostoba szándéka valamiféle egyáltalán bármiféle politikai célzattal!? Jajj!!!). És Ti kinek drukkoltok, szurkoltok? De különben teljesen mindegy, hisz úgy tűnik a hazug-igaz-hazug-igaz (ebben a körforgásban és kérlek vegyétek észre már mindenki a mocsárban fetrengve mindenkit lehazugoz.... félresiklott, félre siklottak itt a dolgok valami rejtélyes kígyó által) vallóságra alapozva, hogy ezek a..........jövő tavaszig úgyis kitartanak. Kitartást nekik!!! Én csak megkönnyíteném az Ő, nekünk helyes útjukat, hogy elhiggyék, hogy minden a legnagyobb rendben. (Azért az EU választástól még kissé féletem őket.....)
Na pesze addig még mi magyarok alaposan meg fogunk közösen egymást mocskoló véleményfüggetlen szenvedni. (lesznek kevesen kik nem) De a szenvedés nem lesz hiába való, higgyétek meg nekem!!!
Azt tapasztaltam, hogy így volt, de abban nem vagyok biztos, hogy valóban benne volt-e mindez a kormányrendeletben, vagy az orvos mohósága volt. Mindenesetre akkor csak ez ellen kellett volna fellépni, és nem az egész vizitdíjat kidobni.
A gyógyszer felíráskor is vizitdíjat kellett fizetni, valamint akkor is ha a háziorcos beutalt éás ezért elmentél a szakorvoshoz. Majd akkor is, amikor elballagtál a laboratóriumba a vizeleted eredményéért, aztán azt pedig visszavitted a háziorvosodnak. Aki nem a számára kijelölt körben tette ezt, annak minden orvos-beteg taláélkozás alkalmával 100 forintot kellett leperkálnia.
Szrintem az orvosi vizizhez hozzátartozik a vizsgálat. A gyógyszerfelíráshoz meg az aszisztens kell a szgép, meg 1 nyomtató. Nálunk pl van olyan lehetőség, hogy ha a mellette levő patikában váltom ki, akkor utólag írja alá a doki. Na ezért vizitdíjat szedni nem semmi dolog volt:))
Hát ha a pécsiek memóriája olyan, mint az aranyhalé, a tudósok szerint 4 másodperces, azért érzik jól magukat a legkisebb akváriumban is, akkor Szilinek van esélye a győzelemre...
"Figyelem, figyelem! A MÁV különvonatokat indít Pécsről 20:00, 21:00, 22:00 valamint 23:00 órakor. Célállomások: Zürich, Luxemburg, New York City és Delaware Állam... A poggyászkocsik 17:30-tól fogadnak előrecsomagolt bőröndöket!"
Bizonyára befejeződik akkor, amikor befejeződik az a fajta viselkedés mód, amit ez az izé is előadott itt korábban, ti. egy lényegtelen szóba való belekötéssel akarja a lényegről elterelni a szót...
Sok fideszes disznóság is történt...te melyikben vagy benne?
2006 őszén 53%-os országos részvétel mellett itt már 27 %-nál tartottunk. Megtorpant a részvétel növekedése egy kicsit. Egyébként Pécsett akkor 47 egész valahány tized százalék volt a részvétel.
Az aktivisták nem fogják a szavazóhelyiségekbe cipelni a magatehetetlen idősebbeket ? Esetleg ebédeltetés ürügyén ? Vagy egy kis csomaggal alátámasztva ?
Nehezen tudom elképzelni, hogy beletörődjenek abba, hogy a maga útján menjenek a dolgok...