Egy egész országot (sőt kettőt) háborít fel az eltűnt francia diáklány ügyében tanúsított hatósági magatartás. Az apa, Francis Bretnacher azonban besokallt: emberrablás, fogva tartás és személyes szabadság megsértése miatt december 30-án tett feljelentést a budapesti, majd 31-én a párizsi ügyészségen. Hajrá Párizs!
A kolléga fiát a barátnője este fél nyolckor látta utoljára. Az a másik fiú szerintem késő este tűnt el. Az ő papája csinált is egy honlapot, ide is betettük, megpróbálom megkeresni. Több eset is szerepelt rajta, Ophélie is.
Lehet hogy hülyeséget beszélek, de én úgy tudom valami kütyüvel akkor is be lehet mérni ha ki van kapcsolva. Addig míg ki nem veszik az akkut. Vagy nem?
Állítólag sok hasonló eltűnési eset van évente és persze ezekről vagy arról nem szól semmilyen sajtóhír, hogy ezek az esetek hogyan kerülnek lezárásra.
Azonban az idézett esetben mit segítene a mobilcella-információ feltérképezése, ha egyszer ki van kapcsolva a készülék?
A melóhelyemen kóvályog egy e-mail, eltűnt egy kolléga fia. Múlt pénteken a barátnőjével volt a Margit-szigeten, annyit lehet tudni hogy a barátnő szem elől tévesztette azután már nem találta. Azóta sincs hír róla, telója kikapcsolva. Az a történet jutott eszembe róla, amikor az Árpád-hídnál eltűnt örökre egy fiú míg a barátja félrevonult pisilni. Rohadék törvényeink vannak, hogy ilyen esetben nem lehet információt kapni a mobiljának mozgásáról. Legalább a rendőrségnek, ha a szülőknek nem is mivel nagykorú.
mongyátok meg a cárnak, hogy a poroszok nem téglaporral tiszticccsák a puskájuk csövit.....
Bloki, néha igen logikusan gondolozol és érthetően számomra, de néha a kalapács igen messzire repül a kezedben....
Itt most nem a személyekre értettem, hanem a gonolat menetre ....amit írtam....bennragadtál a rajtnál...valamikor...mások már a mellúszásnál tartanak...ebben a kitudja hány méter vegyesben amely még olimpiai szám....a történelemben
na most ezekkel a tenymegallapitasokkal hogy vitatkozzak? de miert nem washingtonbol tortenik az iranyitas?
amugy a francia rendorseg is tudja es akarja is ellenorizni a magyar rendorseg tenykedeset tehat sem erdekuk sem lehetoseguk a mismasolasra.
ha nem lenne meg a lany holtteste akkor meeg lenne egy erv a kezedben hogy a rendorsegnek nem erdeke az ugy felderitese. de megvan a lany holtteste. es ott van meg ahol logikusan lehetseges hogy eljutott.
tehat????
jon a valaszod hogy a csepeli oblot kovamoszatokkal besugaroztak az oroszok!...
Hol ölik még százával az újságírókat? Tudsz másik példát polónium 210-re? Politikai ellenfél dioxinos mégezésére? Gázcsaptekergetére? Cyberhadviselésre megszállói emlékmű elmozdításáért? Stb.
adott modszerek nem hiszem hogy csakis 'moszkvara' lennenek jellemzoek.
ezen tulmenoen, szerintem egy csomo esetben nem tudunk a 'modszerek' alkalmazasarol, (hiszen a modszereket szakemberek alkalmazzak) mas esetekben meg a media fel tud fujni bizonyos dolgokat. mert az ujsagokat igy konnyebb eladni.
a masik hsz-ed ugyeben nem kivanok veled vitaba keveredni. se idom, se turelmem. nem akarom azt sem hogy 40+-s listad 80+-osra novekedjen.
nagymertekben egy magad altal teremtett vilagban elsz, nem hallgatsz az eszervekre, valoszinusegekre. ez mar magaban rejti hogy kitalaciokat fogalmazol meg. elrugaszkodsz a tenyektol, a legkisebb diszkrepanciabol elefantot fujsz fel.
eloiteleteid vezerlik gondolkodasodat es eloiteleteidbe probalod a tenyeket beilleszteni. mi ez ha nem kitalacio?
joszandeku embereket haragitasz magadra. mert a joszandekot sem tudod elvalasztani a rossztol.
ezt sem rosszakaratuan irom...
nem gondolod hogy 100x tobb utolso mohikan vivnaa itt utolso csatajat ha lenne ophelie meggyilkolasanak a legkisebb valoszinusege?
csak egy dolog. azt hogy ophelie ivott te erzelmileg fogod fel es ophelie lejaratasa egyik modszerenek tekinted. pedig egyszeru kerdes vagy ivott vagy nem ivott. ha ivott akkor magatartasa jelentosen modosulhatott a normalitassal szemben. nem azt mondom hogy megtortent, hanem hogy ennek meghatarozott nagysagu valoszinusege van. hiszen baratnoje, hasonlo elfogyasztott italtol nem emlekezett pontosan az esemenyekre, beszelgetesekre...
A felsülés-számláló nem tévdéseket számol, hanem felsüléseket. Egyébként tudom, hogy a két ügy nem egy, csupán adalékoltam egy mai hírrel, hogy a Kreml titkosszolgálata miként sertepertél, honi asszisztenciával, az energetikai területeken. Nem nehéz felismerni, hogy a csaptekergetések közben az intenzitás fokozottabb. Ilyen terminusban tűnt el, halt meg egy nyugati energetikai vezető lánya hazánkban, s az esetet nem akaródzik a hatóságoknak tisztázni. És, sokan ügyködnek itt is, e rovatban.
nem igazan ismerem a temat de ezek a tarsasagok/erdekeltsegek olyan nagy hatalommal rendelkeznek hogy semmi szukseguk diaklanyokat meggyilkolni.
hiszen orszagokat tudnak fojtogatni vagy megfojtani. kormanyok szolgaljak oket. nemzeti erdekeket tudnak megtestesiteni. de altalaban ellensulyuk is van...
Ha megnyugtat, közlöm, hogy veled együtt Scavolas is le van "teremtve", meg még néhányan. A 43-as szám erről szól, ugyebár.
Badarságokat bárki tud írni, ez kétségtelen. A kérdés az, hogy tárgyilagosat, józant, tisztességest ki tud írni. Egyébként, mit tartasz te kitalációmnak?
irtam hulyeseget, nem politikai okbol, hanem hulyeseg okabol. sok mindent maskeppen latok. szamomra nincs igazabol jobb vagy baloldal. rendes es rendetlen emberek vannak.
te meg a rendesek kozott...
tudod ezert vagy meg akkor is hitelesebb ha egeszen mast mondasz mint en. mert feltetlenul oda kell figyelni. te sem vagy az a hazudos tipus!
Csak pontosítás végett, szerintem összekevertél 2 különböző, bár val.szin. a háttérben összefüggő esetet. A MOL ÖMV-kézben lévő 21%-os részvénycsomagjának eladása és az EMFESZ eladása két tranzakció volt, két eltérő időpontban. Az EMFESZ áttételesen persze nagyon is kapcsolódik a MOL gázüzletágához, de arra nem ismrek adatot, hogy a GDF-Suez-zel is lenne valamilyen kapcsolata. Igazából versenytársa a GDF-nek, bár a piacuk nem ugyanaz. Ha a GDF az EMFESZ-t is esetleg meg akarta volna venni a MOL-paketthez hasonlóan (és ez is, meg az is merő feltételezés bizonyítékok nélkül), az üzletileg érthető lett volna, de mint látható, mindkét esetben orosz vevő járt sikerrel.
Ja és hogy lásd, én nem űzök sportot mások hsz-einek ledorongálásából, ezért a tévedésedért nem kapsz felsülés-számláló pontot...
Alfi, emlékszel rá? Politikai okokból te is írtál hülyeségeket, történelem-hamisítást, miegymást!
Tegyük tisztába a dolgokat. Ez a topik persze nem igazából belföldi politikáról szól, hiszen ebben a kérdésben mi, jobbosok, balosok egyaránt közös nevezőn vagyunj.
nem veszed eszre hogy senkinek sem fontos ez a tema? biztos a titkosszolgalatok altaltjak, nyugtatjak.
lebaszol hogy en milyen vagyok, persze nem scavit baszod le, aki berangatta a papat 'szarkeveresbe'. o nem. scavit nem, alfredoo nem szimpatikus hat letoljuk. a magas erkolcsi piedesztalrol.
figyu. hulyesegeket barki ki tud talalni.
itt van neked egy.
opheliet meg pragaban gyilkoltak meg, amikor a papa nem volt hajlando egyuttmukodni. utana mar egyuttmukodott es ezert rendeztek meg egy alteregovel ophelie budapesti halalat. hogy ne legyen gyanus. ez megmagyarazza a pragai fenykepek eltunteteset is. mert ott meg egy egeszen mas ophelie mosolygott rank soroskancsoval a kezeben. miert is kellett VOLNA eltuntetni egy soroskancsos kepet? ugye te sem hiszed a papa bargyu magyarazatat. ennek valami nyomos oka volt.
ezenkivul barmilyen baromsagot, barki kitalalhat. amit te kitalaltal az csak egy a megszamlalhatatlan baromsag kozott.
Merő gusztustlanság, ahogy minden apró lehetőséget megragadsz az apa sározására, és ráadásul bagatelizálsz is. És, nem ismerted még fel, hogy a fegyverkereskedelem az üzlet, az energiahordozók meg globális stratégia részei. Nem kismiska. Scavolsas, igaz megkésve, de végre felismerte az apa személyének fontosságát, igyekezned kellenék neked is!
De, van restanciád, meg is fogalmaztam, könnyítvén helyzeteden - ott van leírva a (9605)-ben. És, Scavolasnak is van, ez magától értetődik. Furcsállom, hogy meg sem furdult a fejedben, az ővében sem, meg a többi díszpintyében, hogy a regisztrált 42 felsülés bázisán új gondolatendszer, új megközelítés szükségeltetik. A belátás, a tárgyi tévedések, a morális hozzáállás helytelenségének belátása.
Az a feszínességed jele, és a hatóságok totális impotenciájának a vízionálása, mikor kijelented, hogy a lánnyal bármi történhetett. Nem, a lánnyal egy valami történt, és ennek felderítése a feladat. A felderítési folyamat szűkítés - térben, időben. Az általad szarkavarásnak nevezett cselekvést mire érted, kire érted? Pontosan mit akartál ezzel megfogalmazni?
Scavolasnál valóban elszakadt a cérna, megértem, az egzaktság látszatára ügyelés közben súlyos hibákat vétett, és ez visszaütött, váratlanul érte. A folyamatos politizálásom alatt mit értesz? A hatósági tesze-toszaság szerves része a történetnek. Ennek nincsenek politikai okai és következményei? Annak nincs jelentősége, hogy kommunista mentalitású, képeségű banda bitorolja az országot, Moszkva érdekeit szolgálva, kiszolgálva?
Az merő tévedés, hogy az ügy fajsúlyossága eleve kizárja a megismrehetőségét. A természeti törvényeket illenék jobban ismerni! Minden fonák dolog kiderül, lelepleződik. S, tulajdonképpen a történés pillanatától tudhatók. Titkok nincsennek, csak manipulációk.
A felsülésszámláló állása:
43 - Izotope: az előző 42 felsülés korrekciós erejének fel nem ismeréséért.
"Inkább normálisabb életvitelt kellett volna neki folytatnia, akkor még ma is élne."
Számomra a normális egyetemista pont olyan életet él, mint amilyet Ophelie élt. Amikor én voltam egyetemista, mi is hasonlóan éltünk és nagyon élveztük. Otthon üldögélni, tévét nézni, olvasgatni lehet később is. Kocsmázni, ismerkedni pedig praktikusabb fiatalon. Őszintén örülök, hogy számodra pl. én nem éltem/élek "normális" életet.
mottó: "Nőt ne szeress, nullával ne ossz, hosszú lesz az életed, de rossz!"
Inkább normálisabb életvitelt kellett volna neki folytatnia, akkor még ma is élne.
Soxor előfordult velem, hogy lekéstem az éjjeli buszt, és inkább gyalogoltam. (Mondjuk én hímnemű vagyok nálam kisebb a rizikófaktor.) Szerintem ez történt vele. És tutira veszem, hogy nem ivott annyit amennyit állítanak róla.
Akkor nem sok választásod van, el kell hinned, hogy úgy van, ahogyan írtam. Amúgy a fulladozó ember tüdejében a belélegzett vizzel együtt a kovamoszatok is bekerülnek a legkisebb légutak végében található alveolusokba, amelyek falában sűrű kapilláris érhálózat található, speciális alveolaris membránnal a falukban. Itt történik a levegő oxigénjének átlépése, és beoldódása a vérbe, míg ellenkező irányban a vér széndioxid-tartalma jut kifelé. A kovamoszatok méretük miatt átjutnak az alveolusok falán, be a véráramba, és ha elegendő idejük van (az áldozat szív és érműködése fennáll egy darabig, mondjuk 1 percig, akkor eljutnak a szíven keresztül a nagyvérkör ereibe, annak is a kapillárisokban végződő végébe. A csontvelőbe is, ahol elakadva tökéletesen kimutathatóak maradnak még egy többhónapos, félig feloszlott vízihulla esetében is.