Tudsz olvasni ember? Vagy, ha azt írom, hogy a többség nem cigány elég is neked?
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy itt nem azért vannak kevesen, mert ez nem lehet a cigánybűnözés ugyanolyan aktív terepe mint pld. szinte bármi más, hanem azért, mert nem tanulnak ergo nem jutnak el tömegesen a fehérgalléros bűnözés lehetőségéig.
Aki eljut, az benne is van a többi bűnözési formával arányosan.
Nono. A szövegkörnyezet - biztos véletlenül:-) - lemaradt.
Tehát az izraeli terrorellenes intézkedések, a preventív önvédelem jogosságát, az izraeli zsidók távolságtartását palesztin relációban vitathatom azzal ugye, hogy az izraeli fehér galléros bűnözés létező és károkat okoz?
Tévedsz. Tudom, láttam. Meg sok mindent. Meg szedték szét az aktatáskámat az élelmiszerboltba belépéskor...és láttam szétvert iskolabuszokat...és robbantott egy arab magát és még sok embert amellett az utca mellett ahol épp gyalogoltunk...így csak a hangját hallottam, s nem értettem miért vágnak a vendéglátóim azonnal földhöz...
De ausgesprochen neked, és azoknak akiknek mindennapi kenyerük a Jericho, az UZI és a többi, jobb lenne igen-igen nem beleszólni ebbe a dologba.
Megjegyezem: az MG a magyar politika, a jelen kormányzat totális impotenciájának a terméke. Kár ezen visítozni. Nem ok - okozat.
Ugyanez mondható el a Jobbik és hasonló erők előtörésére. Ugyanis a 2010-es választások azon fog múlni, hogy ki- hogy áll a cigánykérdéshez. Ki vállaja föl végre azt, hogy egy kis faluban ki lehessen menni este sétálni, hogy ne tűnjenek el emberek és ne öljenek meg szórakozásból 14 éves kislányokat. Hogy aki vetett, az arathasson is. Hogy védett erdeinkből ne legyen tartló, szobraink, műemlékeink fémje ne a korcsmában végezze...
Hogy ne dobjunk ki feleslegesen évente egyre növekő (jelenleg 2000 milliárd körüli) összegekeket csak azért, mert vannak akik úgy gondolják, nekik ez jár...hogy lehet milliónyi aki csak kivenni akar a közösből, de oda betenni soha semmit-sőt...
Nem ismerős ez valahonnan? Miért is hordotok mindannyian éjjel-nappal fegyvert?
Nagy simlis vagy te. Kiragadsz egy mondatot és arra hivatkozol. Azt meg szépen lefelejted, hogy én azt is írtam, hogy amint lesznek cigány fehérgallérosok, kiugró körükben a bűnözés. Vannak cigány fehérgallérosok Gavriel, de nagyon kevesen. És kiugró körükben ott is a bűnözés.
Voltál te gyerek? És ha igen, járható út volt az, ha a tanítónénihez rohangáltál?
Szerintem nem. Legyél pedagógus, vagy menj a Nők lapja fórumára. Főzés, babák, nyugalom. Ha nem birod, mit keresel itt? Mióta internetfórum létezik, írok ide, fingom nincs kik a moderátorok, azt sem tudom, hogy lehet hozzájuk fordulni. És nem is érdekel.
Nem tagadok meg semmit. Csak feltettem egy kérdést a nyakkendős bűnözésről. Erre mindenki magához nyúl.
Ez komoly felvetés mint mondottam volt. Tehát, ha te majd valahol kifejted miért is védekezik Izrael állam a palesztin terror ellen, akkor én nyugodtan feltehetem neked a kérdést, hogy mi a helyzet az izraeli fehér galléros bűnözéssel. Erre majd te hosszan válaszolsz gondolom, a muszlim terror kapcsán, mikor mondjuk felrobbantanak egy jeruzsálemi iskolabuszt, neked is ez az első ami beugrik, a zsidó fehérgalléros bűnözőkkel már kéen kezdeni valamit.
Gondolj már bele. Bevett a hatalom játszmáiba mondjuk tíz cigányvezetőt. Ebből hat sikkasztott. Miről beszélünk? Számszerűen nincsenek annyian mint a nem cigányok? Persze, hogy nincsenek. De akkor ez alapján képzeld el, mekkora lenne a számuk, ha a nem cigányok arányában játszanának a politikában.
Tudom mire apellálsz, de mellékvágány. A cigányvezetők maguk döntötték meg azt az érvet, hogy a fehérgallérosok között nem jellemző a cigánybűnözés. Persze. Mert egyszerűen nincsenek cigány fehérgallérosok. Amint viszont vannak, kiemelkedő ott is a bűnözési arányuk.
Te szerintem nem vagy 100-as. Miért nem véded meg magad, mért a moderátorért sikítasz, hiszen könnyen megtudnád tenni, de neked szerintem alapállásod, hogy mindenki antiszemita, aki nem zsidó.
Itt nagyon nem a zsidók a probléma, hanem a drága BKV jegy.
Tudod Gavriel, egy olyan ország állampolgáraként, ahol gyakorlatilag mindenkinél ott a csőre töltött fegyver, és nyilván nem véletlenül, nem kéne egy szar viperát fegyverként emlegetened.
Minden fegyverboltban szabadon kapható. Sőt, kis esztergályos tudással le is gyártható. Egy mezei összecsukható bot. Régen minden középosztálybelinek teljesen megszokott ruhadarabja volt az acél, vagy tőrbetétes sétapálca...
Nálunk egy szar gázpisztolyt is még a legutóbbig is fegyverként tartott nyilván a hatóság, holott a legtöbbször nagyobb veszély a használójára, mint ami haszna van.
Tudod, erre mifelénk (még) nem verdesi a 16 éves lányok formás fenekét a MI6 karabély, és suhancok övén még nincs ott a Dessert Eagle...bár Lacháza után még az is bekövetkezhet...
Érdekes módon arra nem cuppantál rá egyszer sem, amikor a cigányhordák viperával szamurájkarddal, valamint lőfegyverekkel randalíroztak sokszor sokszázas tömegben. Hol egymással, hol a többség ellen.
Érdekes módon a sajtóban egy szó nem volt arról, hogy miképpen is kobozták el a rendőrök ezeket, s vonták azonnali hatósági eljárás alá mndazokat a romákat, akiknél 8 cm pengénél hosszabb, akármilyen szúró-vágó eszközt találtak!
Téged, meg az elvtársaidat sem láttam itt kiabálni, hogy disznóság, hogyan lehet ilyent megengedni.
Namost amíg ez ilyen furán egyensúlytalan tifelétek, nem kéne inkább shut-up?
Na és nekem is van de én sem ,meg ö sem használta ,nem úgy mint Görényi rendörei ,akiknek nem volt engdélyezve rendezvényeken,gyüléseken ennek a fegyvernek a használat sem., mégis használták, éppugy mint a tümegoszlatásra használt gumilövedékes fgyverböl valö testre leadott lövések sem voltak engedélyezve.
A szélsőséges zsidókat ugyanúgy utálják Gavriel, ahogy bárki mást , aki szélsőséges. Az a zsidó, aki pld. engem mint nem zsidót (mondjuk magyarként, vagy általában gójként) utál, azzal szemben természetesen antiszemita vagyok. Ez önvédelem.
Bocsesz, nem tudod milyen vallású a világ mostanában leghíresebb fehérgalléros bűnözője? Mellesleg saját hitsorsosait nyúlta le.
Nem mentem volna helyetted bele ebbe az utcába. A fehérgalléros bűnözés csak azért nem cigánybűnözés, mert általában iskolai végzettséghez kötött. Amikor kivételesen nem, akkor mint a példa mutatja, többségében ott is cigányok vannak. (bocs:)
Méghogy félnek a cigányok*, ez az évszázad vicce, ha egy gárdista a villamoson véletlenül rálépne egy cigány lábára, telesírnák a sajtót a rettegők, hogy itt bántsák a romákat, és rásszizmus van.
*fordítva már inkább, én is inkább szolidan félrehúzódok, mikor szembejön az utcán egy csipet-csapat cigány, sőt, már öreganyám is így tett már akkor, mikor a gárdisták még meg se születtek
Pssszt. Fehér galléros bűnözést kérdeztem. Többségében kikből áll Magyarországon?
Ez nem kínkeserves terelési kísérlet részedről, hanem egy adekvát problémafelvetés. Bizonyára új hazádban azért nem küldik egy busszal iskolába gyermekeiket a terrorizmus miatt aggódó szülők, mert az izraeli fehér galléros bűnözéstől féltik csemetéiket. Illetve mivel Izraelben is van fehér galléros bűnözés, ezért nincs joguk félteni gyermekeiket a palesztin terrortól, hisz e gyakorlat merő rasszista ámokfutás az izraeli fehér galléros bűnözés fényében. Nagy okosságot mondtál itten.
Normális vagy? Van tíz cigányvezető, ebből hat sittre vár. Ezek fehérgallérosok, tehát sikkasztottak. Azt azonban alig hiszem, hogy tíz nem cigány fehérgallérosból hatot várna sitt.
Mással akarsz takaródzni. Helyedben szégyellném magam ha a bor árát kérik a másik kocsmára hivatkozol.
Nocsak. Izraelben jogos az önvédelem, nálunk rasszizmus? Izraelben természetes, hogy a palesztinoknak külön oktatási intézményekben tanulnak , nálunk cigány relációban ez rasszizmus? Izraelben elkülönülten élnek a zsidók a palesztinoktól, nálunk ellenben szegregációnak minősül a színfehér élőhely? Furcsa értékrend a tied.
Javasolom tégy egy kis sétát a gázai övezetben izraeli személyazonossági igazolvánnyal és tegyél sétát Tel Aviv főutcáján palesztin igazolvánnyal.
Ez mire érv? Az eredeti javaslatom pont arról szólt, hogy tedd otthon azt, amit a magyaroknak javasolsz, a gázai övezetbe kóricálj zsidóként. Ha túlélted, megfontoljuk ötleteidet.
Bevallom, szerintem mi is jól jártunk (beleértve a mi-be az itteni zsidókat is), hogy te elhúztál. Tényleg életed legjobb döntése volt:)
Szerencsére az igazán paranoiásak elhúztak, a többiekkel meg lehet békében élni.
Egyébként épp most rendeznek karácsonykor egy keresztényeket sértő kiállítást az Oktogonart-ban. Most mutatta a TV. "El szeretnénk menni a társadalmi tűrőképesség határáig" nyilatkozta a fiatal zsidó művész.
Most mondjam, azt, hogy magasról leszarják, nem érdekel ez itt senkit, még a kurucon sincs róla hír.
Valamint az ózonréteg vékonyodása is komoly gond, bár az esőerdők fogyatkozására is kitérhetnénk, mert az sem lehet félvárról kezelni. Megkeseríti az ember mindennapi életét, főleg faluhelyen.