A balliberális tábor újra tanubizonyságot tett beteges önazonosság-tudatáról. Most éppen Megyesi Gusztáv dicsekedett el arról, hogy ő bizony letagadja magyar voltát külföldön, mert szégyenli azt.
Értem, akkor soroljál párat, de olyat ami ismert mű. pl. Esterházy Péter egy klasszissal jobb iró,na látod őt érdemes megjegyezni, de Kertészt? Te képes vagy személyeskedő bunkó stiluson kivül mást mutatni?
Igen arról, de Jancsikáról semmit nem találtak a lágerben, csak egy más nevű magyar fiút. Tehát a Csacsifogatnél lopott az öreg, a sorstalanság Jancsika személyét meg KITALÁLTA.:-) Más ismert műve van? Nem nagyon.
"Ha fontos neked, amint látom, hogy Megyesi büszkébb legyen a magyarságára, mint amilyen büszke ma tud lenni"
ÁJ kedves, Te félreérsztesz. Pedig annyit beszélgettünk már itt a fórumon...Igazán sejthetnéd, hogy nekem tökmindegy, hogy ki mennyire büszke a magyar- vagy más - nemzethez tartozóságára. Nekem csak az számít valamennyire, hogy senki ne ócsárolja saját - vagy a másik- nemzetét. Azt hiszem ebben, mint társadalmi minimumban, egyetérthetünk.
Oda szarsz, ahova hagyják, ez eddig teljesen rendben van, én is ezt gondoltam rólad. Megyesinek ez az ország, az én szép szülőhazám éppúgy a hazája, mint neked, és aki ezt kétségbevonja, az egy fasz.
Az én és Or Kán viszonylatában nem értelmezhető az a kifejezés, hogy provokálok. Legföllebb - nem minden rokonszenv nélkül - ugratom, kiugratom a nyulat a bokorból, gúnyt űzök a megrögzöttségeiből, melyeket semmi okom jobban tisztelni, mint neki mondjuk a Megyesiéit...
"Nem a magyarsága a szégyen számára, hanem az hogy "ezek" is magyarok."
Ezen az alapon én is szégyelhetném, hogy Megyesi, akinek az a szokása a külföldi áruházakban, hogy a bolt egyik végéből a másikba, a vásárlók feje fölött kajabál át a családtagjainak, szintén ugyanolyan nemzetiségű, mint én. Hogy egy ilyen tahó figura szintén magyar.
És? Írok erről cikket, beleharsogom a kis magyar közéletbe undoromat más magyaroktól?
Hogy egy alkoholista Megyesi mit ír, arra nagy ívben szarok. Engem nem zavar, ha szélsőjobbos csürhe masírozik néha az országban, de az zavar, amikor antimagyarok magyarázzák el nekem, miképp legyek magyar és az ő elvárásaiknak miképp feleljek meg. Ezt majd eljátszhatják a saját hazájukban, de itt nem.
Szokás szerint kevered a szezont a fazonnal. A vita nem a Sorstalansággal volt kapcsolatban, hanem egy Csacsifogat c. szindarabról szólt, amit Kertész, vagy egy volt barátja irt az 50-es években.
Fórumokban olvasottakat erős kritikával kéne kezelni....
Köszönöm, te meg nem tudsz semmit. A Kertész állitja ezt,eközben a régi barátja, irótársa BEPERELTE lopás miatt.Erről a fórumon topik is volt akkor, nézz utána. Semmi nem bizonyitja azt hogy Kertész lágerben lett volna, ez is kiderül a topikban. Komolyan mondom a libcsiket keményfából faragták, főleg a fejük van keményfából.:-) Te meg nyald Megyesi seggét, az való neked.:-)
Szégyen számára, hogy tahó magyarok masiroznak mindenféle maskarában az utcákon és erre külföldön rákérdeznek. Nem a magyarsága a szégyen számára, hanem az hogy "ezek" is magyarok.
Ne foglalkozz a ballib csürhével, ők december 5.-én valamennyien nemmel szavaztak, anno. Ez mindent megmagyaráz. Felesleges velük foglalkozni, csak a személyigazolványuk szerint magyarok. Szívükben, lelkükben nem érzik át az egészet. Nem értik mi az magyarnak lenni. De a nyálukat, azt verik!