Persze, a himbilimbi függőjének (férfinak) az eredeti piálási szokásán.
Alapfogalmak
"Minden olyan cselekedet, magatartás vagy beszéd, amely megsérti egy ember fizikai vagy érzelmi szféráját, ellene elkövetett erőszaknak minősül."
Dr. Gerevich József
Esz a hypothezisünk alapja...a családi erőszak alkohológiai vonatkozásait illetöleg.
Akkó jobb hallgatni, bisztos ami, merr a végin pszichológiai abúzus lesz a vége. Esetleg eeekezdünk matyarú beszéni..., ammekkk bebaszik minndig...akarom monni, nem érthetö, merr a pszichikaji abúzus gátló mechanizmusaji müködése mijatt...akarom monni...a pszichológijaji abúzus gátló mechanizmusaji müködésbe lépése mijatt.
Eszt alkohológijajilag is, mekk amúgy is monnhattyuk!
- Jáccuk aszt, hoty eeetévettünk a szavak dzsungelébe, mer a minösíthetetlent minösítettük jáccásibó...akarom monni én csak jáccmázásbó, te viszont péniszirígységbö, mer má annyiszó mekkeröszakótak verbálisan is, hogy csak na!
- Te tévetté eeee! Mer fütyid van! De jáccadozzunk! De kikötöm, hogy a nemed felelös a depresszív magatartásformáidé és eszt én is csakjáccmázásbó monndom, dupplacsavarraaa kö érteni, amitö a kommunikácijónk pozitív jáccma. A játccma itt a kommunikácijóba nemcsak a láthatót jelenti, mint az írásokban szavak jelentése. A simogatás, stb. Gyakran a mögöttes sokkaaaa izgamasabb. Igazi szellemi kaland! Legyünk partnerek a jáccmába, mer kiherélek, mer ellenkező esetben nem játccma, hanem sima mocskolása a másiknak.
- Jóvan! De kikutyája csináta fö a suszter kutyáját???
Néhány hozzászólást töröltem. Serenic, légy szíves (sokadszor) befejezni a beszélgető partnereiddel való személyeskedést és az érveik helyett a pszichéjük minősítését.
- Te, komám, beszégessünk a cipőfelsőrészkészítésrű! - Jó, beszégessünk! - Mán úgy gondolom, hogy amikó hozzákezd az ember, a tűt vegye először kézbe, vagy a cérnát? - Tudod a kutyám eccő eecsavargott, oszt főcsinátatt magát egy korccsaa! - Ennek mi köze a kérdéshő? - Rosszú vót főtéve a kérdés!
Itt, Kedves Malacka, arró van szó, hogy a baromi fogalomkavarásró áttérünk egy hatékony , a célra irányuló, beszélgetésre!
Te + a többi zavarodott, offolja szanaszét a topicot, oszt jézus!
Az 1-ik kotróggyon a csakúgyba, a másik a feminista müfaszok közé, a harmadik birka a ....kecskékhö, a másik a temperátt kádba, én mekkk Nekropolisba...., asszem.
A felelösségrö, mekkk a butákró van itten szó, nem a villamoson lelki kielégülö kerengö dervisekrö, akik "játszmáznak"! Halló!
A gyerek öntudatlan izéjéné. A felnött magányos szórakozásáná. Társas szórakozásainá.
miszne Te! Talájjad ki millen értelemben hasznájuk a "játékot", "játszmát", "játszmázást" (!!), oszt ígérem, igyekezni fogok követni a játékszabályokat. Jó?