...a miniszterelnöki kabinet szerte az országból 250 olyan személyt hívott meg az esti ünnepségre, akik településeiken vagy városaikban sokat tettek a helyi közösségekért...
Gondolom, csupa kipróbált hardcore maszopos tett csak sokat a helyi közösségekért...
"...250 olyan személyt hívott meg az esti ünnepségre, akik településeiken vagy városaikban sokat tettek a helyi közösségekért,..."
Ez kb. olyan lehet, mint amikor a testvéri Vietnam megsegítésére rendelték be az embert kommunista szombatra.... majd az üzemi szarka párttitkár lett berendelve a központi jutalmazási ünnepségre.... holott a lázas szombati termelés alatt az irodában döngette a Gizikét.....
Nagyon gáz, kész időutazás vissza olyan 30 évvel. Brrrr. Kiürített, körbekerített téren álldogál a jó ferenc, aztán később gyári munkásokkal pacsizik az országházban. Tök beteg itt minden, nem is értem miért vagyok én még ebben az országban:(
Gyurcsány gyári munkásokkal nézi a tüzijátékot 2008. augusztus 20. 14:08
// <![CDATA[
var ord=Math.round(Math.random()*100000000);
document.write('');
// ]]>
MNO Gyurcsány Ferenc mások mellett tanárokkal, gyári munkásokkal és ápolónőkkel együtt nézi meg az ünnepi tűzijátékot - közölte a kormányszóvivő.
Daróczi Dávid elmondta, a miniszterelnöki kabinet szerte az országból 250 olyan személyt hívott meg az esti ünnepségre, akik településeiken vagy városaikban sokat tettek a helyi közösségekért, s akik, mint mondta, a hétköznapokon munkájukkal működtetik az országot. A meghívottak magukkal hozhatják családjukat, hozzátartozóikat, gyerekeiket is; Gyurcsány Ferenc este előttük vágja majd fel az ország tortáját a Parlamentben.
A miniszterelnök ezzel a parlamenti vendégséggel-fogadással kívánja jelképesen is megköszönni azok munkáját, akik az elmúlt időszakban a "maguk helyén" szolgálták Magyarország fejlődését - közölte a kormányszóvivő.