Mi az,hogy:extra megrendeléseket adnak haveri kutyabőrbe öltözött sámánoknak, holott haiti varázslók 20 millióból el tudnák végezni azt,amit emezek 200 millióért csinálnak. Vihart rendelnek augusztus huszadikára, dekoncentrálttá teszik a magyar sportolókat stb.."
Jo elhumorizalni az ilyen beegest ugye?De azert igazabol nagyon ciki.
Ki hitte volna el az 5 éves KAMU adócsökkentési tvény, az áfa csökkentés után, hogy a fidesznek igaza van?
A Fidesznek természetesen nem volt igaza, nem is nagyon lehetett, mert szándékosan demagóg halandzsán kívül 2002 óta semmilyen gazdaságpolitiki állásfoglalása nem volt. Totálisan értelmetlenné tette a politikai kommunikáció csatornáit az alkotmányerejű törvénybe iktatandó gázárral meg a többi marhasággal.
Ez itt, kérlekszépen, egy infantilizált és az élethez szükséges merészség nélküli társadalom, amely alól elfogytak a komparatív előnyök, amelyeket a többi szerencsétlenhez képest Kádárék alatt és részben jóvoltából élvezett.
Csak nem lehet neki megmondani, mert nem tűri az igazságot, sem a jelenéről, sem a történelméről, sem a jövőjéről, ha így folytatja, ezért halandzsáznak neki versenyben a politikusai. Másképpen, halanzsa, trükkök és hazugságok nélkül nem lehetett volna fenntartani azt a viszonylagos szociális szolgáltatási szintet - így se lehet, persez, csak majd csodálozni fogtok, amikor a következő kormány vaskézzel vág le és irt ki mindent, ami a kádári biztonságtudatra még halványan emlékeztet.
A XXI század első fele utolsó szociálisan érzékeny kormányának haldoklását szemlélhetjük, uraim.
Az igazi babérok learatása azonban már az új Megyó kormánynak jutott: az M3-as újabb, 64 kilométeres szakaszát és az M30 Emőd-Nyékládháza közötti 9 kilométerét már 2002 őszén a Medgyessy-kabinet avatta fel, ahogy a pályamérlegben ugyan nem számító, de jelentős beruházásnak minősülő szekszárdi dunahídat is. Ebben a ciklusban zajlott az M7-es nagy, teljes felújítása és egyes szakaszainak bővítése is.
Ez hazugság, sebaj. 2002 őszén voltak pálya átadások. (M1-et megvette a kormány 2000-ben, ezért nem volt sokkal több pálya épités) A Vegyépzser 1-1.5 milliárd ft/km, majd 2002-től szocisoknál 2-3 milliárd ft/km.
6 évvel nyugdíj előtt, plusz adók mások nyugdíjára, mely plussz adót én már nem tudom megspórolni a saját nyugdíjam kiegészítésére, ami nem is biztos hogy lesz.
Menjen ez a Putyin-pincsi KGB-ügynök, a megbízóihoz! Kádár Apró Dögeivel, meg a többivel aki még itt van és rontja a levegőt, meg az ország a nép esélyeit egy elfogadható életre...
Nem figyeltek eléggé az ellenzék vezetőjére és pártjára a választások előtt. Kiabáltak ők eleget jó hangosan, hogy valami nincs rendjén, csakhát megfejelték a saját hülyeségeikkel a dolgot. Na ezzel aztán buktak megint.......
Remélem ezt csak a vita kedvéért írtad!
Ki hitte volna el az 5 éves KAMU adócsökkentési tvény, az áfa csökkentés után, hogy a fidesznek igaza van?
De hát még az mszp-n belűl sem tudták! Erre volt az őszödi beszéd!
Ott világosította fel feri a saját párttársait, hogy trükkök százával tudtak kitartani eddig!
Nézd én tényleg rühellem(rühelltem) a fideszt.
De azt ne akard elhitetni velem, hogy demokratikus berendezkedésnél BÁRMELYIK párt megteheti, hogy eldönti a népnek jobb, ha én kormányzok, aztán mindent bevet, nem törődve azzal, hogy utána a nép issza alevét!
Áfa csökkentés 1000 milliárd, autópálya 1000 milliárd.
Csak ugyan azt a fegyvert próbálta alkalmazni és használója ellen fordítani. Kevés sikerrel és akkor finoman fogalmaztam.
NEM EZ A DOLGA!
Ha kell nekünk egy olyan politikus aki olyan fegyvereket használ mint Orbán, akkor
ott van erre a Viktor!
Persze hogy kevés sikerrel!
A fidesz agresszív politikája hová vezetett?
Nem jött le ennek a szerencsétlennek, hogy Megyó azért (is) nyert, mert megmutatta az emberi oldalát, a gyengeségével együtt? A minelnöki vitában kiállt és azt mondta, én nem tudok olyan nagyszerűen szónokolni mint Orbán!
Orbánba is volt akkor annyi emberi érzés, hogy nem lovagolta ezt meg!
Az embereknek elegük van a harcokból!
Ráadásul feri olyan eszközöket alkalmazott ( pl.5 éves kamu adócsökkentési tv.) amire a másiknak lehetősége sem lett volna.
De a témánál maradva: akkor most alkalmazta ugyan azt a fegyvert. Most jobb?
Visszakérdezek. Talán nekik is szervezett ez a - szavaiddal élve - nem annyira karizmatikus vezető népszavazást, esetleg utcai dzsemborin vekkercsörgetést, nyíltan utalva híveinek a kormány elzavarásának, leváltásának szükségességét? Ugye nem....
Valóban nem.
Szerintem azért, mert ők helyén kezelték a dolgokat.
Az ellenzéknek az a dolga, hogy bírálja a kormányt.
A kormánynak se védekeznie nem kell, se támadni (feri mindkettőt megtette soxor) hanem kormányozni kell!
És ha már itt tartunk, szerinted mi alófaxért mondta feri őszödön, hogy lehet tüntetni a parlament előtt, majd megúnják és hazamennek?
Felhívás volt keringőre?
Egyáltalán, hogy juthat eszébe egy politikusnak, hogy ilyeneket mondjon?
Egy ilyen mondat után szerinted kell politikai ellenzék aki kiviszi az embereket?
Szerintem maguktól is kimennek!
Máskülönben feri éppen a baloldalt, a baloldali embereket csapta be, hagyta cserben! A jobbosok max. jót röhögnek, hogy megkaptuk amit akartunk!
Mi az,hogy:extra megrendeléseket adnak haveri kutyabőrbe öltözött sámánoknak, holott haiti varázslók 20 millióból el tudnák végezni azt,amit emezek 200 millióért csinálnak. Vihart rendelnek augusztus huszadikára, dekoncentrálttá teszik a magyar sportolókat stb..
Én meg azt tartom gyerekesnek, hogy a nevét itt a fórumon már nem lehet anélkül leírni - főleg, ha még személye irányában némi kritika vagy nemtetszés is hangot kap - hogy egyesek ne mindjárt orbánozásnak titulálják.
"Hülye fletó terjeszti, hogy az ellenzék miatt nem tud kormányozni. Medgyessy tudott? Horn Gyula tudott?"
Visszakérdezek. Talán nekik is szervezett ez a - szavaiddal élve - nem annyira karizmatikus vezető népszavazást, esetleg utcai dzsemborin vekkercsörgetést, nyíltan utalva híveinek a kormány elzavarásának, leváltásának szükségességét? Ugye nem....
"Fletó nem veszi észre, hogy a nép többsége azért nem szavauzott a fideszre mert orbán pökhendi, mindenbe beleköt, stb. Erre feri felveszi az orbáni retorikát és csodálkozik, ha le akarjuk váltani."
Csak ugyan azt a fegyvert próbálta alkalmazni és használója ellen fordítani. Kevés sikerrel és akkor finoman fogalmaztam.
"Azt, hogy Orbán hazudik tudtuk, ezért nem szavaztunk rá. De Gyurcsányról nem tudtuk! Nem Orbán csapott be minket, hanem Gyurcsány Ferenc! "
Nem figyeltek eléggé az ellenzék vezetőjére és pártjára a választások előtt. Kiabáltak ők eleget jó hangosan, hogy valami nincs rendjén, csakhát megfejelték a saját hülyeségeikkel a dolgot. Na ezzel aztán buktak megint.......