Kedveském! Ne rombolj illúziókat! Téged eddig a pillanatig relative normálisnak hittelek. Tényleg nem érzékeled a különbséget? Mellesleg a felsoroltak egy része ellen nyugodtan tehetnétek, ha nem lennétek lusták/gyávák lépni...
Ez kb. ugyanaz, mint amikor a sztrájkok miatt óbégattok. Aztán kiderül, hogy csak a gáz, ti (=óbégatók) nem rendelkeztek érdekérvényesítő képességgel és irigylitek azokat, akiknek megvan ez a lehetőségük.
--------------------------
Ahoj: imádnivaló ez a máséval a csalánt hozzáállásod, azt gondolom te is tudod... kb. olyan, mint amikor az amcsiba szakadt hontalan ugat a belpolitikába.
A csömöriek 20 éve gátolják a nullás építését, mert hát 50 méterre, brrr… És az a néhány tízezer ember, akinek a lakásától 5 méterre dübörögnek a kamionok az nem számít.
Képzeld: folyamatban van. Ha nem is német, csak osztrák... Gondolod, hogy a Derczét én, egyszemélyben bíztattam fel, hogy próbálja elhallgattatni ezt a zajártalmat? Azt hiszem, kicsit több embert zavar a zaj. Csakhát ugye akinek valamilyen érdeke fűződik a fennmaradásához és a hangerőhöz... az körömszakadtáig támogatni fogja... (igaz-e büfés bácsi? :-D )
Most jut eszembe, utálom az augusztus 20-i tűzijátékokat, a Fradi-meccseket, a lakodalmas meneteket, a harangszót, a fúrást, a csatornaszagot, a zebrán meg nem álló köcsögöket, az útfelbontást, a hajnali betonozást, a postán tolakodókat, sőt az egész postát úgy ahogy van, a Forma 1-et, a szilvesztert és az aláírás-gyűjtéseket.
Ha mindenkinek a gyűlöletére annyi energiát szánnék, mint amennyit megérdemelnek, kihalna a világ. :)
Kicsit intoleráns, ha hajnali fél négykor a dobos ébreszti 8 km távolságból... naja... Add má' meg a címed, egy héten át eljátszom, hogy felébresztelek egy kis dörömböléssel... kíváncsi leszek, mit szólsz a harmadik napon. Merintoleráns... :-DDD
Csak azokkal a kreténekkel, akik tönkreteszik ezt az országot... és nem politikai értelemben. Hadd ne linkeljem újra az elmúlt egy hétben készült képeimet... azokon is tükröződik ez a fajta mentalitás.
Vagy a kakast mert kukorékol. Nem vicc. A régi házunk melletti szomszédasszonynak volt két japán dísztyúkja meg egy díszkakasa. Szegény jószág hajnalban kukorékolt, ilyen a kakas. Engem nem zavart, sőt arra emlékeztetett, amikor még gyerekkoromban két hónapot nyaraltam tanyán, de a sok hülye budai elpuhult fasz meg picsa nem tudta elviselni, feljelentették a gazdáját, merthogy kukorékol a kakas. Le kellett vágni szegény jószágot.
(Nem amiatt mert a törvény erre kötelezte volna őket, csak mert kifáradtak az állandó vegzálásba.)
Hol is, hol is... most pl. a vonaton utazó szigetelőktől... tavaly néhány tévéműsorból, amit hangsúlyozottan nem a kínaiak hamisítottak. :-D
Nem érdekel úgy általában az egész cirkusz. Pihenni, aludni akarok esténként. És ne hivatkozz arra, hogy mások szórakozása előbbrevaló, mint kb. ugyanannyi vagy több ember pihenése, mert körberöhöglek... Az, hogy csak én morgok itt, nem jelenti, hogy rajtam kívül senkit sem zavar. Max. mások birkamód tűrnek, ahogy tűrik azt is, hogy a munkahelyen a főnök rendszeresen beléjük rúgjon, hogy a tömegközlekedési orkok minősíthetetlen hangon beszéljenek velük, stb...
Valahogy sejtettem, hogy sok bajod van a világgal. Javaslom, tégy egy kirándulást a Apáthy-sziklához, s keresd meg a kis táblácskát az oldalában. Gondlokozz el a feliratán. Csak egy ötlet!
Kérlekszépen, mint már jeleztem, én meglennék a sziget nélkül vígan. Sőt mostanság nem szeretném, ha a közelben laknék. De akkor is, ha ott lakom, ÉS ELŐRE TUDOM, hogy most 5-6 napig éccaka hepaj lesz, akkor este beveszek egy jó kis altatót pl. Még van xanaxom, de ha az nincsen van helyette egy másik is Frontain vagy valami hasonló a neve, garantáltan átalussza az ember tőle az éjszakát és kész.
Különben meg unom már ezt az évről évre visszatérő "hangos a Sziget" hisztit, aki arra lakik tudja mire számítson, készüljön fel rá, és kész.
nem tudom hol tájékozódsz, de egyszer győzd le az undorod és menj ki, hogy a saját szemeddel lásd
amúgy sok minden hozzáállás kérdése
én úgy ismertem meg a helyet, mint ami olyan a fiataloknak, mint valami játszótér a gyerekeknek
ezt most azért mondom, mert szeretnék egy párhuzamot vonni:
a játszótéren a hülye kölykei visítanak, nem? hát nem a kurvannyukat? hogy baszódnának meg mind? meg aki a játszóteret odatette a ház mellé?
ha normálisan működsz, akkor nem így fogod gondolni - ettől függetlenül persze gyerekfóbokat is lát az ember
ha túráztatod magad, akkor sokkal jobban fogja baszni az agyadat a zaj, mintha arra gondolsz, hogy most ezt sokan nagyon élvezik, és feltöltődve holnap ők is kicsit több pozitívumot fognak tudni feléd visszaadni a civil hétköznapjaikban
Pedig azt sem lenne kötelező hallgatnod. Engem miért kényszerítenek rá, hogy egy alkoholizáló, narkózó humanoid horda szórakozását toleráljam azon az áron, hogy egy héten át napi négy órát sem alhatok? (mert ugye nappal dől be a város alapzaja is, ami megintcsak nem segíti a pihenést - és akkor még nem említettem azokat, akik dolgozni járnak és képtelenek aludni ettől a szigeti ricsajtól)
Tudod, egy teremőr néni jut rólad eszembe. Pesten egy kiállításon járva, háromszor rámszólt, hogy ne vakuzzak. Fotózni lehet, de villogtatni nem. Háromszor mondtam neki, hogy nincs vakum, s nem is fotózok. Odajött negyedszer is, ha vakuzni akarok, kérjek engedélyt az igazgatótól. Kértem. :-)