Keresés

Részletes keresés

nuki10 Creative Commons License 2010.03.26 0 0 355

Szia!

Nálunk sem melegek a radiátorok, bár a lányom éjjelre felcsavarta 3-asra, és reggel elég meleg volt a szobája. De nappal hidegek. Szerintem a kazán lett úgy beállítva, hogy ilyen külső hőmérsékletnél csak a vizet melegíti.

Persze ezt csak gondolom.

Szia!

Előzmény: Hati_x (354)
Hati_x Creative Commons License 2010.03.26 0 0 354

sziasztok!

a fűtésről lenne egy kérdésem.

nálatok melegek a radiátorok ha felcsavarjátok?

vagy csak nálunk lehet valami probléma.

nem mintha annyira akarnánk fűteni ilyen jó időben csak épp az esti fürdésnél még jól esne. :)

vagy a kazán állt át nyári szezonra?

válaszotokat előre is köszi.

gondoltam itt előbb kapok választ mint ha a közös képviselőséget kérdezném meg! :)

magyarib Creative Commons License 2010.03.12 0 0 353
Kedves Nuki!

Engedd meg, hogy hozzászóljak a burkolat csúszásához.

Ha egy terasz, vagy erkély kifelé lejt, annak csak örülni lehet, 0,5- 2% között tervezik ezeket általában. pl. 1,5% lejtés azt jelenti, hogy 1 méteren 1,5 cm szintkülönbség van a burkolatban- jó esetben kifelé, vagy a folyók afelé lejt.

A fuga nem befolyásolja a burkolat csúszását, hiszen az a felület elenyésző részét teszi ki, illetve-ha csak nem élcsiszolt a lap-, mélyebben is van, mint a burkolat felső síkja.

Ha csúszik a lap, max. akkor van köze a szennyeződéshez, ha olaj, szilikon, vagy egyéb anyag került rá, de ez egy trisós felmosással(zsírt oldja) eltüntethető a felületről.
Ha nem mosták fel, esetleg fugafátyolos lehet, de ez csak szárazon csúszik, mint amikor poros egy felület, ez pedig hamar lekopik.

A mázas, vagy polírozott lapok felülete jobban csúszik a greslapokénál.

üdv, Magyari Balázs
nuki10 Creative Commons License 2010.03.12 0 0 352

Kedves Szomszédok!

Engem csak nem hagy nyugodni a járólapok ügye! Nem megy a fejembe, hogy valami amit erre a célra terveztek, ennyire ne feleljen meg a rendeltetésének. Nem is szólva arról, hogy ha nem változik meg a helyzet, elöbb utobb számíthatunk egy komoly balesetre. Ez pedig senkinek sem lehet érdeke!

Előre bocsájtom, hogy sem az Immotomról, sem a Glorixról nem tételezek fel rosszhiszeműséget, de nem vagyok olyan naív sem, hogy azt higgyem, önként és dalolva elismerik az esetleges hibájukat!

Tehát:

- A megfelelőségi nyilatkozat, amit nekünk megküldtek semmit sem ér! Először is vásárlás nélkül is letöltheti bárki a Zalakerámia honlapjáról. Másodszor szerepel is rajta, hogy a termék műszaki paramétereit a dobozcimke tartalmazza, azt pedig nem mellékelték. Így abban sem vagyok biztos, hogy a megfelelőségi nyilatkozatban leírt, és a lerakott járólap egy és ugyan az a termék! Harmadszor, a nyilatkozaton szereplő MSZ EN 14411 szabvány előírja a termék méretbeli tűrését, színhelyességét, keménységét, kopásállóságát, vegyi anyagokkal szembeni ellenállóképességét, fagyállósági kritériumait, de a nekünk fontos csűszásállóságát nem! Ez tehát csak egy mihaszna papir.

- Az interneten találtam néhány érdekes adalékot a kültéri járólapok csúszásának lehetséges okairól. Csúszást okozhat pl: ha nem vizszintes a felület (a mienk kifelé lejt!), a nem megfelelő fugázóanyag (ehhez nem tudok hozzászólni), és végül a SZAKSZERŰTLEN TAKARÍTÁS, mivel a járólapra rakodó szennyezés eltömi annak mikrobarázdáit, így csökken a surlódás, vagyik csúszni fog. Hát nem érdekes?

Tehát az a véleményem, ezek fényében nem is olyan rosszak a kilátásaink a kivitelező "bevonására" a csúszás megszüntetésére.

Kösz a türelmeteket.

Peaceke Creative Commons License 2010.03.12 0 0 351

Kedves Kánten!

Azt hiszem, az lehet erre a megfejtés, hogy többen diktálták be most a fogyasztást, mint tették az első alkalommal.

Így lehet, hogy a közel azonos mértékű elfogyasztott gáz "hőmennyiségét" több beolvasott értékre tudták kalkulálni.

Üdv!

Előzmény: Kánten Montazsiból (350)
Kánten Montazsiból Creative Commons License 2010.03.12 0 0 350

Tisztelt Tömbtársak

A B lépcsőház kukatároló utcára nyíló ajtaját ne barikádozzuk el szeméttel , mert akkor a kukákat csak a lépcsőházon keresztül lehet kicibálni .

Az hogyan lehetséges , dec.- jan. -i fűtésköltség 1 kWh = 13,1 ft , febr. fűtésköltség 1 kWh = 11,3 ft . A különbség majdnem 15 % ! 15 %-al lett olcsóbb a gáz ? Ilyen nagymértékű eltérések normálisak ? Félre ne értsen senki ezzel nem azt akarom mondani , hogy a febr.-it kevesellem , hanem azt hogy a dec.-jan.-it sokallom .
magyarib Creative Commons License 2010.03.11 0 0 349
Tisztelt Fórumozók, leendő lakástulajdonosok!

Amennyiben bárkinek szüksége van műszaki segítségre a lakás műszaki átadásánál, birtokbavételénél, az keressen meg bátran.

A beruházó és a kivitelező megbízottja az említett eseményekkor a laikus lakót (akit jobb esetben elkísér valaki hozzáértő) megpróbálják meggyőzni egy- egy hibáról, hogy az nem hiba, esetleg elfedni azokat, a vásárlónak fel sem tűnik csak utólag, amikor már hiába reklamál, hiszen ha a műszaki átadásnál, birtokbaadásnál nem jelezte azt, akkor késő bánat.(hallottak már önök ilyet, azt hiszem)
Amiben segítséget tudok nyújtani, az, hogy a leendő tulajdonossal együtt részt veszek ezeken az eseményeken. Észrevételeim jelzem, ellenőrzöm a kivitelezés minőségét, ami nem oké(pl. erkélyek, teraszok, lakatos szerkezetek, falazat, festés, burkolat, nyílászáró, parketta, aljzat, villamos hálózat stb.)- és lesz olyan szép számmal-, szóvá teszem a tulajdonos igényeinek megfelelően.

Magam is kivitelezésben dolgozom évek óta, tudom, hogy mit is kell megnézni és papírra vetni, ezért is kezdtem műszaki ellenőrzéssel foglalkozni.
Az elmúlt években 2-300 ilyen eseményen vettem részt, és már a Tulipán lakókert egyik kedves lakójánál is jártam a napokban.

Időpont egyeztetés miatt kereshetnek A 70/33-83-139 -es számon.
e-mail: magyaribalazs@hotmail.com

Tisztelettel:

Magyari Balázs
Műszaki Tanácsadó
szimat1977 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 348
várom a fejleményeket :-)
Előzmény: Hati_x (347)
Hati_x Creative Commons License 2010.03.11 0 0 347

akkor lassan lakásavató! :)

nekünk meg ma közgyűlés , ahol sok sok mindent megszavazunk , hogy nektek minden simán menjen ha beköltöztök.

üdv

szimat1977 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 346
már nagyon haladunk, vannak ajtajaink (kint) ablakaink válaszfalaink :-)
szimat1977 Creative Commons License 2010.03.03 0 0 344
B 1/1 2/1 3/1 4/1 ből még mindig nincs itt senki? :-(
szimat1977 Creative Commons License 2010.03.03 0 0 343
köszi a képeket :-)
Előzmény: Hati_x (337)
pmon Creative Commons License 2010.03.03 0 0 342
Azért bízok benne, hogy a végén,amikor már kész lesz a II.ütem is csak átfutnak még ezeken a hibákon  és kijavítják !!!
nuki10 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 341

Sziasztok!

Én idönként a tároló miatt járok lent a parkolószinten, és eső után határozottan több a tócsa ott. Ahogy nézegettem nem a födém ázik (azért volt kétszer is "halastavunk", mert ebben az építők sem voltak biztosak), hanem az udvaron a földből ideiglenesen kiálló csövekről fújta le a szél a zacsikat, és azokon jut le a víz.

Nekem csak az nem világos, hogy ha ezek a csövek lesznek a kert alagcsövei, ott fogják elvezetni esővizet. Ha most szivárognak, gondolom akkor is fognak. Bár van egy olyan érzésem, hogy a nagy rohanásban a garázsszint az eladatlan tárolókhoz, felszíni garázsokhoz, és üzletekhez hasonlóan nem lett teljesen befejezve.

Szintén gond a 4. emeleten a beázó lépcsőház, és az erkélyek, függőfolyosók rozsdásodó (a rozsdára festettek rá, és a télen ledobta a festéket) korlátjai. Ha tényleg csak az átadás után egy évvel lesz garanciális bejárás (addig csak az élet-  vagy balesetveszélyes, esetleg vagyonbiztonságot veszélyeztető kérdésekkel kötelessek foglalkozni) nem tudom hogy fog kinézni a szép kis házikónk.

Na majd a lakógyűlésen!

Peaceke Creative Commons License 2010.03.02 0 0 340

Sziasztok!

Mivel mi lent parkolunk, el tudom mondani, honnét van a víz:

- először a szomszédból folyt át rengeteg (kezdetben egy palánk volt, de a víz egyszerűen átjött alatta :-). Most felfalazták, de egy kicsit még így is szivárog)

- aztán a falak mentén jött körbe-körbe (azt hiszem, többek között a felszíni garázsoknál, mert ott még nincs betonozva a garázsok és az út között)

- a legújabb pedig, hogy csepeg a csatorna csöve....

Nem vagyok szakember, de kicsit gyanakszom, hogy ezek közül nem mindegyik természetes folyamat.

Továbbá vízmérték sincs beépítve a szemembe, de kicsit úgy látom, mintha a lefolyónyílás nem a garázs legalacsonyabb pontja lenne... A víz meg olyan, hogy az istenért sem akar felfele folyni...

Hati_x Creative Commons License 2010.03.02 0 0 339

na ennek eredetét meg nem tudnám mondani.

mivel ritkán járok le a garázsba ezért nem is figyeltem , hogy esőzés után vagy alapjáraton is vannak ott vízfoltok (tócsák).

az is lehet , hogy onnan viszik ki a vizet az építkezésre és ennek a mellékhatása a tócsa! :)

mert egy kizárt, hogy a bent parkoló kocsikról származna , hisz ahogy a kép is mutatja nincs igazán teltház. és nem csak a fényképezés időpontjára értettem.

nuki te ezt , hogy látod?

egyetértünk vagy nem? :)

üdv!

pmon Creative Commons License 2010.03.01 0 0 338
A garázs miért vizes,beázik???
Előzmény: Hati_x (337)
Hati_x Creative Commons License 2010.03.01 0 0 337

szia szimat!

az ígért képek:

Hati_x Creative Commons License 2010.02.25 0 0 336

az építkezés ezzel jár (zaj , por) , de ezt a kis időt már fél lábon is kibírjuk. :)

képeket csinálok holnap mert úgy alakult , hogy otthon leszek napközben. viszont ezeket csak hétfőn fogom tudni feltölteni , mivel otthon még nincs net. :(

az meg külön becsülendő , hogy nyitott ajtó fogadott és mégse mertél bejönni.

kár hogy nem éltél a lehetőséggel mert már felvetette pár lakó , hogy kéne az ajtókra egy visszahúzó szerkezet. mert így ha valaki siet és csak berántja maga után de nem néz vissza hogy be is csukódott akkor az bizony nyitva is marad.

a tavat felváltotta a homokozó. :)

erről külön készítek egy képet , hisz most , hogy a "kiskapukat" is zárják nehezen közelíthető meg.

Üdv!

Előzmény: szimat1977 (335)
szimat1977 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 335
igen láttam én is, voltunk kint szombaton, kitartás ha minden jól megy 6 hónap és csönd lesz :-) kép minden mennyiségben jöhet, akár a ti belső épületetekről is, szombaton nyitva volt a lépcsőház, de nem volt pofám bemenni körbenézni :-) udvar hogy áll? megvan még a tó? tavaly még nem volt zárva a kiskapu és belopóztam megnézni :-)
Előzmény: Hati_x (334)
Hati_x Creative Commons License 2010.02.23 0 0 334

hello szimat!

nem csuklottál szombaton?

mert emlegettelek ám nagyon mikor reggel fél hétkor elkezdtek olyan hanggal építkezni , hogy az elmondhatatlan! :)

hisz mostanában (hideg és a hó miatt) nem nagyon tudtak mit csinálni.

na de , hogy beköszöntött a tavasz igen rendesen belehúztak! :)

a hétköznapi munkarendjük nem zavar , hisz 7-kor mi is indulunk mire meg hazaérünk már nincsenek a munkaterületen.

viszont a hétvégit még szoknom kell. még jó , hogy vasárnap nem jönnek! :)

a lényeg , hogy jól áll a II. ütem (mármint a falazás része).

képeket csináltál mostanában?

vagy szeretnél egyet belső nézetből? :)

mert a C ép.-re szépen rálátunk.

Üdv!

Hati_x Creative Commons License 2010.02.09 0 0 333

Kedves Nuki!

Mindenben egyetértek veled.

A szőnyeg-lábtörlő dologban, takarításban is igazad van. De próbáltam kicsit ironikusan írni ezekről amit Te nem vettél észre (vagy Én fogalmaztam rosszul).

A lényeg , hogy ugyan úgy gondolkodunk csak máshogy fejezzük ki magunkat.

A karton meg majd eltűnik ha már eléggé szétmállik a rávitt hótól! :)

Mi decemberben nem küldtünk óraállást mert nem voltunk a lakás közelében.

Így azt se mondhattuk , hogy nem fogyasztottunk semmit meg azt se , hogy mennyi volt a pontos fogyasztás.

Ennek ellenére semmilyen értesítés nem jött , hogy mennyi lenne a rezsink.

Üdv!

És ne feledd , nem vagyunk egyformák! :)

Előzmény: nuki10 (332)
nuki10 Creative Commons License 2010.02.09 0 0 332

Kedves Hati X!

Azt hiszem más malomban örlünk! Szerintem a szőnyeg nem lábtörlő. Ha annak használjuk, ebben a latyakos időben hetente lehet újra cserélni. Sajnos az ajtó mellett, vagy elött nincs sárkaparó vas, ez építési hiányosság. Belül sincs gumi - tehát lemosható - lábtörlő. Így aztán hordjuk is be a koszt, ez a probléma forrása! Marad a ronda karton, ami egyszer majd eltűnik. De mikor? Mi már pár nap híján három hónapja - negyed éve! - lakunk itt.

A takarítás pedig tényleges érdekes téma! Mert az oké, hogy nem mossák fel a függőfolyosőkat ha fagy. De a bejáratoknál azért lehetne takarítani akkor is. A hölgyek, és katonaviselt férfitársaim bizonyára egyetértenek velem abban, hogy a takarítás NEM egyenlő a felmosással! A hőmérséklet határról meg annyit, hogy ma hajnali 6-kor -7,2 fok volt. 10.30-kor, amikor itt járt a takarító +2,4. Akkor most mennyi az annyi? De ez gumicsont, amin lehetne még rágodni! A lényeg az, hogy fizetünk a takarításért, és kosz van. Ez tény.

A havat egyébként tényleg nagyon rendessen eltakarítják, és a szemetesek ki- behúzása is rendesen megtörténik.

A rezsit pedig azért kérdeztem, mert már decemberben is küldtünk mérőállásokat az Oszi95-nek. Te nem? A lakógyűlésen abban maradtunk, hogy aki nem küld (ha nem volt fogyasztás akkor arról!) e-mailt, az általányt fizet.

Kösz a türelmed.

Előzmény: Hati_x (331)
Hati_x Creative Commons License 2010.02.09 0 0 331

Sziasztok!

most csak úgy csapongva írok az előttem elhangzottakra.

lábtörlők (rendes szőnyeg) ki vannak téve a bejárati ajtóhoz és a liftben is.

igaz van karton is , de az idővel eltűnik.

a takarítás meg igen érdekes dolog.

Én eddig egyszer láttam a takarítós srácot (épp mosta a lépcsőt).

na de ugye erre jött egy olyan válasz , hogy -5°C alatt nem mosnak fel. ez teljesen jogos , hisz untig elég az a csúszás a burkolatnak (ami alapjáraton van) nem kell még jégpályát csinálni.

és itt jön az Én elméletem , hogy a múlt hónapban volt ám olyan hogy hetekig az adott hőmérséklet alatt volt az idő. ezért előfordulhat az is , hogy akár 2 vagy 3 hétig fel sem mosnak. lehet , hogy rosszul látom viszont így érzem.

ellenben a havat azt rendesen eltolják mindig.

a rezsire meg a következőket tudom mondani.

Elmű-s csekket most kaptunk először. kicsivel több mint 3000. az időszak pedig a birtokbaadástól az ELMŰ által átvett (amikor jöttek és megnézték, hogy tényleg hozzánk tartozik az óra) időre szól. igazából itt még alig használtunk egy két gépet és áramot.

a többiről (víz , fűtés) meg az a helyzet , hogy bediktáltuk az óraállásokat januárban azt februárban feldolgozzák , kiszámolják és csak márciusban kell fizetni.

a közös ktsg befizetéséről a bizonylat engem is érdekelne.

Üdv!

nuki10 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 330

Sziasztok!

A lakógyűlést én is várom, mert nekem is van néhány kérdésem / problémám a közös képviselő felé!

Tapasz felvetésével én is egyet értek. Szinte naponta járok úgy, hogy a latyakban v. a jégen kell bejönnöm, mert a bejárat elé, a letakarított részre állnak egyesek. Van amikor itt lakó, van amikor látogatóba érkező, és van amikor vad idegen áll ott.

Más! Nem tudom, hogy csak az én szememet szúrja, vagy másnak is probléma, de a szép új lépcsőház úgy néz ki, mintha évek alatt laktuk volna le. A költözéseket is megszenvedte a fal, de a takarítás is kritikán aluli. Persze biztos van "magyarázat", de tény, hogy mocsok van. Lábtörlőnek meg kartonok. Hű de ronda!

Más! Úgy tudom, hogy január közepén az utolsó lakás is átadásra került, így építkezés már nem folyik az A és B lépcsőházban. Ennek ellenére a munkások egy része még mindig itt jár keresztül! Sőt kódot használva nyitják ki a B lépcsőház ajtaját. Kitöl kaptak kódot? Amikor rákérdeztem, hogy mit csinálnak a lépcsőházban, a válasz csak annyi volt, hogy erre rövidebb. Köszi!

Más! Kapott már valaki számlát a decemberben beküldött óraállások után? Vagy valami elismervényt az eddig befizetett közösköltségről? Engem érdekelne, hogy mennyi a lakásrezsim.

Nos azt hiszem a lakógyülésig itt morgolódok, aztán majd meglátjuk! 

Előzmény: Tapasz (329)
Tapasz Creative Commons License 2010.02.06 0 0 329
Sziasztok!

Én úgy hallottam, hogy február végére ha minden igaz, lesz egy újabb közgyűlés.

Nem tudom kinézi ezt a fórumos részt, mióta van kör-email, ami nem a legjobb, mert pl. "vipmail"-es email levelező rendszer, böngészőből nem enged, 20címzettnél többet.
Szóval, így nem mindenki tud reagálni az összes embernek.

Illetve vannak a házban olyanok is, akiknek se DIGI, se T-home szolgáltatás nem áll még rendelkezésére. Ők maximum a munkahelyükről vagy egyéb megoldásokkal tudják csak a leveleiket megnézni, elolvasni, így nem biztos, hogy tud mindenki vagy akar-e egyáltalán reagálni.
Bár a DIGI kör-email bekötéssel kapcsolatosan az volt a tapasztalat, hogy mindenki próbált reagálnil. "Ez az ÉN IS EGYETÉRTEK és TÁMOGATOM!"
Ha van lehetőség kommunikációra, akkor miért hallgat mindenki??
Mert szerintem vannak ettől fontosabb dolgok is, amiről beszélni kellene.

Nem szeretek panaszkodni, de bántja a csőrömet.
Pl.: a B épület bejárata elé MIÉRT KELL ODA ÁLLNI gépjárművel?? 2méterre a bejárati ajtó elé, fenékkel, hogy még a kipufogó gáz is bejöjjön.
(ha költözik még valaki megértem, bár ha minden cucca felhordásra került miért nem lehet onnan elállni?
Tudom kevés a parkolási lehetőség, de az a 20 lépés séta szerintem beleférne.

A gyűlésre remélem mindenkibe összegyűlnek a kérdések.

Üdv. B103

Mindenkinek kellemes időtöltést...
Hati_x Creative Commons License 2010.02.04 0 0 328

na akkor szimat ezt a hátralévő "kis" időt (beköltözésig) töltsd el ebben a mámoros állapotban! :)

és persze ha van még lehetőséged gondold át hova nem kérsz falat , ajtót és plusz konnektort (konyhába sose elég ami van). mert mi egy kicsit a konyhát elbaltáztuk. először kigondoltuk a gépek helyét (mi magunk , saját kútfőből) majd utána beszéltünk az asztalossal és Ő meg persze (és utólag belátva elég logikusan) átrendezte az egészet.

de annyira jól sikerült , hogy már nem is bosszankodunk miatta.

nuki-nak meg abban igaza van , hogy alig várod , hogy beköltözz és élvezd az ottlétet esetleg ne adj isten hátradőlj és lazíts , de ekkor jönnek a hivatali dolgok (amik sose mennek egyszerűen)! :)

kezdve az Elmű óra átírásával (mert csak ezt kell a nevedre íratni) az állandó lakcím bejelentésével , ....

remélem ezzel most nem törtem le a jókedvedet? ;)

a közgyűlésen meg tényleg kevesen voltak (cirka 40 ember) , de így is voltak ám érdekes felvetések. mi lesz ha majd az összes lakó (160 lakásból) és esetleg hozzá tartózóik lesznek ott! :-o

üdv!

szimat1977 Creative Commons License 2010.02.04 0 0 327
köszíííííííííííííííííííííííííí el sem tudjátok képzelni milyen jó olvasni ilyen sorokat
örök hála :-)
nuki10 Creative Commons License 2010.02.04 0 0 326

Szia szimat!

Pár szót én is írok neked a jó (szerencsére ebből van több), és kevésbé jó dolgokról.

Először is a lakás:

Mi nem kértünk szinte semmi extrát, így nem "bonyolítottuk" az építők dolgát. Azt viszont nyugodtan mondhatom, hogy jól összerakták a lakást (B102). Alattam fűtettlen garázs van, de két oldalamon, és felettem fűtött lakás. Így a radiátoraim kis fokozaton is 22 - 23 fokra fűtik fel a lakást. Jó a hőszigetelés, és elmegy a hangszigetelés is. Persze a lakásavató bulik hallatszottak, de ez, és a kezdetben mindennapos ütvefúró zúgás szinte természetes és tolerálható volt. Szóval jó itt lakni.

Az első lakógyűlés nem volt viharos, de akkor még alig költöztek be a szomszédok. A másodikra szerintem már több téma lesz! Ilyen a már emlegetett függőfolyosi greslap burkolat, mely hó és eső hatására életveszélyesen csúszik, a kifelejtett lépcsőházi lábtörlő és ajtócsukó szerkentyű. Mert bizony ilyen csapadékos időben koszos a lépcsőház, az ajtó pedig gyakran marad nyitva. Ez pedig - legalábbis szerintem - biztonsági kérdés. De biztos vagyok benne, hogy mind ez hamar megoldódik. Hiszen minden kezdet nehéz.

Kellet futni egy pár kört, némelyiket sajnos feleslegesen is, mire a szolgáltatokkal, lakcímbejelentéssel, és minden hasonlóval végeztünk.

Egy biztos: mire Ti is beköltöztök az út valóban ki lessz taposva!

Hati_x Creative Commons License 2010.02.04 0 0 325

a levelezés azért van mert a közös képviselet (OSZI'95 Ingatlan Kft.) ily módon teszi hivatalossá a közölendő dolgait. hisz az nem elég , hogy ide kiírja , mert arra nincs semmi biztosítéka , hogy el is olvassák a lakók. na de ha mindenkinek elküldi az általa megadott e-mailcímre akkor azt már nem lehet letagadni , hogy nem olvastam , láttam , ....

a fórum meg azért volt / van , hogy itt a lakók beszéljék ki a dolgokat , osszák meg tapasztalataikat.

esetleg szidják a közös képviseletet , mert valamit nem hajlandó vagy képes elintézni. de ez csak példa volt és csak vicceltem (hisz a fórumot is olvassa a közös képviselő)! :)

hisz az elején jó volt olvasni kinek , hogy áll a kecója most meg már átjárunk egymáshoz és nem a fórumon beszélgetünk.

de ha igényt tartasz rá akkor időnként írok pár sort , hogy állnak a dolgok.

Üdv

Előzmény: szimat1977 (324)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!