Az új pontozás segítségével előkelőbb helyen végeztél, mint ahogy a régi szerint végeztél volna. Ez a mezőnyben egyedül rád igaz. Ez egy egyszerű tény, nem szükséges belemagyaráznod semmit, védekezned sem kell, mert nem támadott senki.
Az új pontozás semmiben nem változott a régihez képest azt kivéve, hogy az első helyet leértékelte, a másodikat és a harmadikat pedig felértékelte a többihez képest. Mivel te épp ezekből gyűjtöttél be másoknál többet, pluszpontokhoz jutottál ezáltal a régi számításhoz képest. Mégegyszer leírom, ne vedd támadásnak, bárkinek jogában állt volna második és harmadik helyeket halmozni, hiszen a pontozás mindenkire ugyanúgy vonatkozott.
(Ha netán továbbra is vitázni szeretnél, azt a matematikai tudományok ellen tudod megtenni, én már feladtam.) :)
Ha nem vetted volna észre részemről elbúcsúztam,számomra vége a versenynek,köszönöm a megtisztelő státuszt ,de lemondok róla.
Utószóként:
-Nincs bennem sértődöttség,én "játszásnak" fogtam fel az egészet,nem létkérdés. -Viszont a játékörömömet sokszor elrontottad hozzászólásaiddal, minősíteni nem akarom.Megjegyzem ezt megtehetted velem locus minoris voltam,a "leggyengébb láncszem". -Nem szoktam partinaplót nézni, pláne elemezni! -Pókerkönyvet nem olvastam,nem "tanultam" , egyet kivéve:Phil Gordon:A póker kis fekete könyvét. -Még egyszer leírom hozzátok képest nagyon amatőr vagyok,épp a fentiek miatt,képességeim nem alkalmasak a versenyzésre és ez nem megfutamodás,ténykérdés!. -Végül amikor a csapatról írtam,arra céloztam,hogy több éve ismeritek egymást,szinte napi kapcsolatban vagytok , sokszor játszottatok egymással,kb. tudjátok ki hogyan játszik,nekem ez a kis idő nem volt elég a meg/ki/ismeréshez.
MÉG EGYSZER GRATULA A TOVÁBBJUTÓKNAK,JÓ JÁTÉKOT, SOK SIKERT!
Akkor lassan írom, hogy megértsd: Eggyel jobb helyre kerültél, ezáltal eggyel több pontot viszel tovább az új számításnak köszönhetően, mint vittél volna az eddigi szerint. Ezek a tények.
A rizsarészben (hogy ki mit vett komolyan, meg mit nem) biztosan igazad van, elhiszem neked.
Azon mit kell érteni, hogy nem a pontozás miatt cseréltem Pillangóval? Ugyan mi másért? Megijedtem Ivántól és Kerubtól?
És még1, amit gondolom nem láttál, de azért értékeled a végeredményt :
6. asztal, gugu 1. leosztásos kiesését követően (a továbbjutás eldölt), "komolytalan" lett a játék, néhány perc múlva 3-as all-in-be keveredtek a játékosok preflop, 2-en kiestek, senkinél nem volt extra lap. Mr.Zsolt éppen puskaírással volt igencsak elmaradva, gondolom sietett. Pont ezért került bele ez a +1+2+3 pontos továbbvitt pontszám, hogy számítson valamit a 6. asztal is ilyen esetekre.
( 2 pont hátrányban voltam, +3-et kellett elérjek )
Ebből egy dolog derül ki tényszerűen: Te lettél az új pontozás nyertese egy pluszponttal.
Azt pedig elmondtam nyomatékosan, hogy semmiképp nem léptem volna ki, ha nincs helyettem beugró ember, hanem végigjátszottam volna legjobb tudásom szerint a hat asztalt.
Nem szőrözök veled, csak úgy írsz hsz-t, hogy meg sem nézed a leosztás partinaplóját, csak írsz. Ki az, aki riveren eldob egy A magas lapot hívás nélkül ilyen előzmények után, ami a partinaplóból kiderül.
Dobni olyankor szoktak lapot hívás nélkül, ha mondjuk húzóra adtad riverig és mondjuk az alacsony lapjaiddal biztos vagy benne, hogy nem nyerhetsz és nem akarod bemutatni, hogy mivel adtad riverig, hogy ne ismerjenek ki.
Nem kell megfutamodni, csak nem kell zokon venni minden reakciót, amit esetleg nem értesz, vagy figyelmetlenségből elnézed még akkor sem, ha épp neked lenne igazad. Mint olvashattad nem voltam egyedül, aki nem ért.
Itt sok játékos szerintem nem személyre szabottan játszik a másik játékos ellen és ettől még örömmel játszik. 6 asztal meg már nem kevés, hogy kiismerd egy kicsit a másikat. Most nem fogok utána nézni, de szerintem a játékosok felével még nem is játszottam az IPB 6-osban, így emiatt Te sem vagy nagy hátrányban.
Igazán a csapatba azért nem tudtál bekerülni, mert szerintem jelenleg már nincsen CSAPAT.
Vagy lehet hogy van, de akkor én sem vagyok tagja. :)
De itt nem szabad megsértődni semmire, főleg nem BadBoy65 beírásaira. :)
A kiszámítható lépésekről meg csak annyit, hogy hiába tudtam kerubról, hogy nem szeret dobálni én mégis megpróbáltam kedden eldobatni vele egy AK-t, sikertelenül, ennek köszönhető a 6. helyem a keddi első asztalon.. :)
Már megint szőrözöl, elírás volt, BULIT akartam írni.
A passzolás is jó lett volna,de a legjobb-így utólag- a dobás.:)
Az igazság az, hogy ti nagyon jól ismeritek egymást, egy csapat vagytok, sokszor kiszámítható lépéseket csináltok /lásd Pillangó megjegyzését/ , én még nem tudtalak benneteket kiismerni.Élőben is játszottatok nemegyszer,én meg tapogatózók a sötétben.:)
Mindegy a lényeg: ti profibbak vagytok, én egy amatőrebbnél is amatőr,aki csupán csak "időtöltésből",JÁTÉKBÓL pókerezik,ha úri kedve úgy tartja .:-)
További jó játékot, a "csapatba" nem sikerült bekerülnöm,elköszönök, továbbiakban a fapados Oktogonon fogok játszani simát, Sit-Got, időnként bajnokságot. A versenyzés már nem nekem való./megjegyzés :évtizedek óta játszom,de versenyen soha nem voltam plusz az élő játékot jobban szeretem/