Ez a Topic a RedBull Ládaderbi versenyzői, szurkolói és érdeklődői számára készült.
Osszuk meg egymás között a Derbire való felkészülés tapasztalatait, örömeit, mélypontjait.
Az alkotás mindent felülmúló öröme a miénk! :)
a Winkler-Bazsó pároshoz meg annyit, hogy ők már átélték ezt a feelinget az első versenyen emiatt nyilván nem hatott nekik az újdonság erejével minden megoldás, de ettől még nem kaptak jogosítványt arra a fölényeskedő stílusra, amit sikerült nekik összehozni. Külön kikérem a magam és minden hasonló "cipőben" járó versenyzőtársam nevében hogy leugassák a szóvicc-es nevet választó csapatokat. Egyik-másik név igen komoly szellemi termék volt! (a mienk nem... :-) Mindenesetre ahhoz kell a legkevesebb ész, hogy lefikázzanak valamit. És gondolom nem is ezért hívták őket... Nekem úgy tűnt azt hitték azért vannak ott, hogy marha jól szórakozzanak, pedig pont az ő feladatuk lett volna, hogy szórakoztassanak másokat. Ahol valamiben kicsi hiányosságot észleltek, pont ott kellett volna nekik hozzátennük a dologhoz. Volt jópár csapat, akinél sem a járgány sem a csapattagok iránt nem mutattak különösebb érdeklődést. ja, ez meg most ugrott be: Mi is az ő műsoruk címe? Totalcar? Ez mi ha nem szóvicc... (Ó, hogy ez ott nem jutott eszembe!) Remélem a következő versenyre felvilágosítják őket ezekről a kis hibácskáikról, mert egyébként meg talán ők a legalkalmasabb páros egy ilyen feladatra, és az első versenyen nagyon jópofák és élvezetesek voltak.
a 2003-as versenyről kérés nélkül is küldtek minden résztvevőnek egy VHS kazit a versenyről. Aki tárgyal velük ezt hangoztassa a nevemben is nyugodtan... Béci-Bee (bár feltűnt, hogy senkit sem érdekel, de azért leírom, nekem meg az egész hétvége nem jó :-)
en talaltam ki az idopontot. A redbullal tartom a kapcsolatot, ok fogjak hozni a videot, a teljes felvetelt, megvagva. Remelhetoleg igy mindenki vegignezheti a tobbi csapatot. :))
Azert lett pentek (keso delutan-este), mert sok csalad elutazik hetvegen. A pentek talan a legjobb kompromisszum, persze mindenkinek nem lesz jo, orajuk majd gondolunk, es megtapsoljuk oket! :)
Hát sajna úgysem lesz jó soha mindenkinek, szal szerintem is maradjunk az eredeti koncepciónál! Én is már úgy igazítottam a dolgaimat, meg a többiek is!
Ki szervezi? A Red Bull-os gárda, vagy csak olyan önszervező? Tudom, hogy nem lehet mindenkinek megfeleni, de a többséghez igazodik az időpont megválasztása? Mi hazafelé menet a Hungária körúton az M3-as kivezető felé találkoztunk egy csapattal és ők Miskolcra mentek haza. Mi könnyen ki tudunk menni a vetítésre, mivel pestiek vagyunk (ha esik, ha fúj, ... ha villámlik, 3 fő minimum), de ők messzebb laknak. Asszem voltak még csapatok Komlóról és Barcsról is, amire hirtelen emléxek. Bocsáss meg, hogy kekeckedek, de a szombat délelőtt-napközben is király lenne a vetítés és a Múzeumok éjszakája (gondolom éjszaka lenne) miatt nem kellene 2x jönniük fel, akik vidékiában laknak. Én nekik is szeretnék kedvezni!
Mégis mikor kb? Reggel, délután, este? Mert szerintem sokan dolgoznak pénteken, nem beszélve a vidékiekről. Szerintem többen el tudnának jönni a versenyzők közül is, ha hétvégén lenne...
Amúgy ezt az infot hol szerezted? Beszéltél a Red Bull-os bandával?
Gratulálni szeretnék először minden egyes csapatnak, hogy bekerült! Nagyon jó verdák voltak kint a Citán!
A végéről kezdeném. Én láttam pont a villámot! Időben nem tudom mihez viszonyítani, de ahogy lecsapott pillanatokkal később már jött is a nagy dörrenés... Gondoltam, hogy jó közel lesz, de ennyire! Voltunk vagy 100 méterre tőle. Az az uccsó, balos kanyar meredek volt! Majdnem borultam, de tudtam dőlni egy keveset és megmaradtam a tetején. Az első kanyarnál nem szándékoztam felmenni a felépítményre. A regisztráció után szemrevételeztem a pályát és arra jutottam, nem kockáztatom meg. Hát az indítással voltak problémák! Már akkor felhívtak, amikor még le sem ért az előttünk lévő csapat, de már bele kellett csapni a lecsóba ... a zenénk már ment, míg a kivetítőn még az előző csapatot mutatták... Én igen feszült voltam a legördülés előtt. Aludni??? Még enni sem tudtam! Hát az utólsó éjszaka is bütyköltük még a szőnyeget. Főleg a fékeket. Sőt! A legtöbb bajunk a fékekkel volt. Az első tesznél behúztam... és mentem tovább. A fék megadta magát, szétesett. Még jó hogy meg tudtam állni. Fékpofabeszerzés, bowdenállítás, flexelés. (Köszönet a sógoroknak! Nagyon sokat köszönhetek nekik!) A végén csak rámondták a bevizsgálásnál, hogy "Oké, megvan." Én amondó vagyok, hogy fékekre csak a legvégén van szükség. Nem??? Totálbavenni a kamera alatti szalmabálákat, osztjóvan. :)
Elso RedBull La'daderbi topiktalalkozo! (La'daderbi filmvetites:)) Javaslom Junius 20.-at, penteket! Akik jonnek (csapatnev - erkezo szemelyek szama): - Elore az aranyer - 3 szemely - Pille Team - 3 személy - Le! Go! Team - 1-2-3-4 személy :) - Láda Expresz Munkásegylet és a MÁV Szimpatikusok (5 fő) - Pomázi Ûrhajózási Hivatal (4 fô) - Gyepes Mode (4 db) - Kopf four show.. 5 fővel megpróbáljuk a részvételt, természetesen nagy örömök közepette.. - Rolling Tones csapat 3 fő várható! :)
Drukkerek: - Kris - Elore az aranyer' ]:(8)= (hozzátok Bálnát is :D) - Pomázi Ûrhajózási Hivatal (A sok pom-pom lány a döntött kanyarnál idézem: "persze, persze, hátha lesznek facér pasik :)))))))", kb.: 20 fô - Gyepes Mode (3db ember várható valószínűsége 88%)
Elso RedBull La'daderbi topiktalalkozo! (La'daderbi filmvetites:)) Javaslom Junius 20.-at, penteket! Akik jonnek (csapatnev - erkezo szemelyek szama): - Elore az aranyer - 3 szemely - Pille Team - 3 személy - Le! Go! Team - 1-2-3-4 személy :) - Láda Expresz Munkásegylet és a MÁV Szimpatikusok (5 fő) - Pomázi Ûrhajózási Hivatal (4 fô) - Gyepes Mode (4 db) - Kopf four show.. 5 fővel megpróbáljuk a részvételt, természetesen nagy örömök közepette..
Drukkerek: - Kris - Elore az aranyer' ]:(8)= (hozzátok Bálnát is :D) - Pomázi Ûrhajózási Hivatal (A sok pom-pom lány a döntött kanyarnál idézem: "persze, persze, hátha lesznek facér pasik :)))))))", kb.: 20 fô - Gyepes Mode (3db ember várható valószínűsége 88%)
amiről beszéljünk: hol? - hát ha tudunk segíteni.. mit vigyünk? nekünk van filmünk, igaz, magunkról.. nekünk megvan a tv-ben leadott fél órás anyag dvd-n.. (musictv) aztán úgy néz ki, hogy a hírtv-ben leadott is meglesz a héten.. szóval, mivel készüljünk? milyen formátumba vigyük az anyagot? vigyünk laptop-ot, kivetítőt, stb?
Szerintem a filmvetítés végett érdemes lenne szétdobni egy mélt az érintetteknek, mert ezt a topicot nem mindenki nézi. Így gyorsabban összejönne a lista. Bevállalod?