Az én tanácsomat ne fogadja meg senki, mert az egyén boldogsága, lelki jóléte szempontjából tulajdonképpen lényegtelen, hogy melyik bűnbanda hiszi azt 4 évig, hogy uralkodhat felettem.
A politika csak az egyén élethelyzeteit befolyásolja, de ennek az egyén életéhez semmi köze. Az egyén élete ugyanis az a viszony, ahogy az aktuális élethelyzetéhez viszonyul, ez pedig csak az egyénen múlik.
én meg azt hallottam,hogy a kínai földrengést is ő okozta,mint ezt:
"A 2006 augusztus 20-án este 21.10-kor Budapesten hirtelen kitört orkánszerű vihar nem spontán, véletlenszerűen létrejött természeti jelenség volt, hanem szándékosan, előre megfontoltan és felkészülve létrehozott kollektív tudat manipulálásán keresztül kiváltott paranormál jelenség" - tartja Szilvásy Péter, Szilvásy György kancelláriaminiszter testvére."
Lehet (ha ugyan lenne annak bármi jelentősége, hogy más milyen cimkét aggat rám), hogy nem is lennék olyan boldog, ha a te fejedben létező "normális" fogalmi meghatározás szerinti normálisnak titulálnál. Ahhoz képest amit te gondolsz a normálisról, boldogan vagyok őrült.
Bocs, valaki pontatlanul tájékoztatott. Csak a fél királyi palota van Orbán nevén, a másik fele a feleségéé. A hyde parkban meg szőlőt telepítettek Orbánék.