Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
A látható dolgok jelen esetben még félig sincsenek készen, de látható egy a domboldalban lévő kővel kirakott bevágás amiben látható a jelzőnek az alapzata amit sikerűlt rendesen elnéznem úgy hogy az kissé magas lett, de az is lehet hogy nem lesz alapzata! A baloldalra kiívelő vágány elvileg a papírgyár iparvágánya,de én erről úgy döntöttem hogy csonka lesz és homokdomba üttközik!
A jelző bevágást is szerintem újra csinálom mert elég gány lett, persze a festés még nem végleges rajta!
Vélemények???
Esetleg öttletek , javaslatok jöhetnek, minden kritikát szivesen fogadok!
Hát az ugy van hogy, amíg gyűjtögetek addig a meglévő modulokat építgetem, amihez igazából nem kell pénz,mert megtalálhatóak itthon a kellékek, ehez csak idő kell, de mostanában abból sincs túl sok!Megpróbálok képet felrakni hogy kb hogy állok.
Mint topic alapító kérhetem, hogy térjünk vissza a topic eredeti témájához? Ezekkel a "zenékkel" a pangó topikunkra véletlenül belátogatókat is elüldözzük.