Keresés

Részletes keresés

tama_i Creative Commons License 2008.02.17 0 0 256

Naná , hogy jön a nemzeti ünnep megint lehet balhét csinálni, ez már többedszer bejött. remélhetőleg a rendcsinálás sokkal korábban kezdődik majd, ha kell, mintsem kibontakozzatok a randalirozásban.

A nemzeti ünnep nem magánügy miért is kell bohockodnodtok az utcán ?  Megint gyujtogatni, járdát felszedni , botrányt csinálni...stb. Aki meg szeretne méltóságteljesen megemlékezni az menjen a francba ugye ?  Az átlagembert nem érdekli hogy politikai felhangok vannak, ők nem azért mennek oda. Miért nem lehet ezt megérteni ?

Előzmény: Törölt nick (251)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 255
Azt hallottam, hogy az egyik Kossuth téri húggyos olajmaffiózó volt, igaz ez?
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 254
Megjött egy jobboldali, keresztény értékrenddel felruházott fikaforradalmár.

Légy üdvözölve!
(Nem)Hiányoztál!
Előzmény: Törölt nick (251)
zvolo Creative Commons License 2008.02.17 0 0 253
Én gumilövedéket adományoztam a rendőröknek, így kívánok hozzájárulni a rend fenttartásához.
Akik kimennek az utcára, megérdemlik :)
Or Kán Creative Commons License 2008.02.17 0 0 250
Ki az a "ti"?
Előzmény: Törölt nick (231)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 247
"Javaslom, Gyurcsány is szavaljon el egy Petőfi-verset.

Mondjuk azt, aminek a címe: Orbán."

A pontos címe: Bolond Istók.
Előzmény: Törölt nick (244)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 246
Az én szövegemben a koronaúsztatás az időpont behatárolására szolgált.

A többi rész - reményeim szerint - arról szólt, hogy az iskolások(!)nak lelkesen(!) kellett dunapartozni a jelzett időben.

Mert, hogy itt néhány topictárs azt sérelmezi, hogy 15.én a Gyurcsány fejét kell néznie.

Most nem kell.
Előzmény: Törölt nick (243)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 244

Javaslom, Gyurcsány is szavaljon el egy Petőfi-verset.

Mondjuk azt, aminek a címe: Orbán.

Előzmény: Benozzo (242)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 243
Dehogynem...csak nekem már kurvára uncsi, hogy állandóan ezt a szerencsétlen koronaúsztatást hozzák fel, pedig az egy egyszeri rendezvény volt a millennium alkalmából, és lassan már nyolc éve az egésznek...azóta pedig történt egy s más!
Előzmény: Törölt nick (241)
Benozzo Creative Commons License 2008.02.17 0 0 242
Látom, még nem vagy túl a reggeli fogmosáson.

Hogyne merném kimondani: nem értek egyet a 'csürhével': Szabó Gyulát nagyra tartom és nem hiszem, hogy ki kéne őt fütyülni, előadását meg kéne zavarni.

A 'magát jobboldalinak tartó gyülekezetnek' szánt kritikáddal pedig ismét rossz helyen kopogtatsz, javaslom, ezt ugyancsak velük beszéld meg.
Előzmény: Törölt nick (240)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 241
"Ma is megvolt a koronaúszatásos beszólás.."

Csak addig olvastad?

Mert ott még volt Dömös. meg általános iskola, meg "lelkesedés" is.
Vagy azt nem érted?
Előzmény: Törölt nick (236)
ebenezer Creative Commons License 2008.02.17 0 0 239

Légy erős! Lehet.

De nem kötelező.

Aki nem szereti, ne menjen oda, ahol ő van, ünnepeljen mondjuk Tarlóssal!

Mindenesetre ne ő mondja meg másoknak, hogy ők kikkel akarnak ünnepelni, kire kíváncsiak.

Én nem bírom Orbán pofáját, így nem is megyek el meghallgatni őt. De nem is akadályozom azokat ebben, akik vevők a fazonra, nem megyek oda füttyögni, ordibálni, pfújolni, stb.

Előzmény: Or Kán (224)
Benozzo Creative Commons License 2008.02.17 0 0 238
Válaszoltam rá tisztességesen: nem tudom. Én nem voltam ott, nem bőgtem baromként, így azt sem tudom, hogy aki ezt tette, miért érezte ennek szükségét. Nyilván tőlük lenne érdemes érdeklődnöd.
Előzmény: Törölt nick (235)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 236
Ma is megvolt a koronaúszatásos beszólás... Bravó, már nincs hiányérzetem!
Előzmény: Törölt nick (229)
Hwang Creative Commons License 2008.02.17 0 0 234
látod...már megint nem érted a lényeget...akkor talán igazad lenne ,ha egyetlen egy helyen egyetlen egy ember mondhatna márc. 15-én beszédet...de ez ne mígy van...a város számptalan pontján számtalan ember mondhat számtalan beszédet...lehet választani...
Előzmény: Or Kán (230)
Hwang Creative Commons License 2008.02.17 0 0 233
azal ünnepelsz akive lakarsz...biztos vitya meg még jópáran fognak beszédeket tartani..menjél oda, ahol a számodra szimpatikusabbak vannak...és kész... amásikat meg hagyd békén...
Hwang Creative Commons License 2008.02.17 0 0 232
akkor szeretnék szabadon ünnepelni...úgy, hogy nem füttyög senki...és nem kerepel bele az ünnepségbe...
Előzmény: Törölt nick (220)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 231
Az is itthon van ebben az országban, aki normálisan meg akarja hallgatni a Nemzeti dalt a múzeumnál, de nem tudja, mert a barmok ricsajoznak.

Nem így gondolod?

Vagy csak ti vagytok itthon otthon?
Előzmény: Or Kán (230)
Or Kán Creative Commons License 2008.02.17 0 0 230
Ismét ez az "el lehet ballagni" duma? Kicsit már uncsi ez annak a fülének, aki itthon van ebben az országban...

:-(
Előzmény: Törölt nick (229)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.17 0 0 229
"Lehet-e Gyurcsánnyal ünnepelni március 15-ét?"

A lényeg az, hogy nem muszáj.

Nem tetszik, nem mész oda.

(A koronaúsztatáskor a Dömösi általános iskolásokat a "lelkesedés" vitte a dunapartra hajóintegtésre)
Fine Tune Creative Commons License 2008.02.17 0 0 228
Ja. Kommunisták karéjában. Viseld el te, neked az úgy sem gond:)))
Előzmény: AliceCsodaországban (226)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.02.17 0 0 226
Ha mi elviseltük Orbánt anno fehér ruhába öltöztetett szüzek karéjában, akkor ti is viseljétek el, hogy Gyurcsány is beszédet mond.
Fine Tune Creative Commons License 2008.02.17 0 0 225
Szerintem ezt már az MSZP-sek sem teszik szívesen.
Or Kán Creative Commons License 2008.02.17 0 0 224
Lehet-e Gyurcsánnyal ünnepelni március 15-ét?

Ez itt a kérdés, válaszoljatok.
Előzmény: MayItBe (216)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 222
De az ugye nem baj, ha az ünneplőktől elzárják a barmokat.
Ha az ünneplő többség egyszer testületileg valagba rúgná az oda nem valókat, nem lenne szükség a kordonra. Ha most a rendőrök próbálják helyettük meg tenni, akkor jön egy idióta nőszemély és rendőrállamot kántál.

Még nem láttam olyat az "ünneplők" között, aki rá szólt volna egy üvöltözőre, hogy menjen már a fenébe. Féltik a seggüket? Csak itt a fórumon lelkesítik a forradalmat?
alkolompos Creative Commons License 2008.02.16 0 0 221

Egy diktatúrában még utcára menni is meggondolandó, nem hogy szabadon gyújtogatni.

A népet meg nem kéne lealacsonyítani a felbérelt csűrhéhez.

Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 220
balhé a diktatúrában van, egy demokráciában szabadon ünnepelhet a nép a Nemzeti ünnepein, nem zárják el az állami ünnepségekről kordonokkal mint a vágóhídon a barmokat
Előzmény: alkolompos (219)
alkolompos Creative Commons License 2008.02.16 0 0 219

Nocsak. Diktatúrát kiált, aki szabadon balhézik az utcán, megdobálja a saját vezetőit.

De sok beteg ember van ebben az országban.

Előzmény: dzsaba (213)
jócsávócska Creative Commons License 2008.02.16 0 0 218

Aki(-k) csak egyféle demokráciát ismernek, a magukét, annak/azoknak érvelhetsz észérvekkel. Szajkózzák, amit ez az országrontó,megosztó vezérlő tábornok  üvöltözik minden ünnepen, a csicskások pedig az ünnepeket szarják szét.

És képzeld el, még nem is szégyenlik magukat ám....sőőőt, dicsekszenek.

Előzmény: MayItBe (216)
zotya-DUB Creative Commons License 2008.02.16 0 0 217
akkor tuti hazudik, kitalacio az egesz, olajugy sem volt, Bacs-Kiskunban sem hallott senki olajrol, borpancsolasrol, maffiozokrol es szegeny juhaszbojtarok milliardos vagyonairol. De Arnold Mihaly is tuti hazudik, vegul is o csak Vam es Penzugyorseg orsz. parancsnoka voltakkoriban, lovese sincs rola mi tortent akkor. A vamhalasztott fizetest sem a politikusok talaltak ki es Energol, Conti-Car stb ugyek sem voltak.
Kivetelesen en sem azonosulok a Bombagyarral, de Posta igenis normalis fazon, ertelmes mondanivaloval. Olvasd el a konyvet. Igen kirugtak, mert kellemetlen kerdesei voltak....
Előzmény: Artemisia (174)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!