Naná , hogy jön a nemzeti ünnep megint lehet balhét csinálni, ez már többedszer bejött. remélhetőleg a rendcsinálás sokkal korábban kezdődik majd, ha kell, mintsem kibontakozzatok a randalirozásban.
A nemzeti ünnep nem magánügy miért is kell bohockodnodtok az utcán ? Megint gyujtogatni, járdát felszedni , botrányt csinálni...stb. Aki meg szeretne méltóságteljesen megemlékezni az menjen a francba ugye ? Az átlagembert nem érdekli hogy politikai felhangok vannak, ők nem azért mennek oda. Miért nem lehet ezt megérteni ?
Dehogynem...csak nekem már kurvára uncsi, hogy állandóan ezt a szerencsétlen koronaúsztatást hozzák fel, pedig az egy egyszeri rendezvény volt a millennium alkalmából, és lassan már nyolc éve az egésznek...azóta pedig történt egy s más!
Hogyne merném kimondani: nem értek egyet a 'csürhével': Szabó Gyulát nagyra tartom és nem hiszem, hogy ki kéne őt fütyülni, előadását meg kéne zavarni.
A 'magát jobboldalinak tartó gyülekezetnek' szánt kritikáddal pedig ismét rossz helyen kopogtatsz, javaslom, ezt ugyancsak velük beszéld meg.
Aki nem szereti, ne menjen oda, ahol ő van, ünnepeljen mondjuk Tarlóssal!
Mindenesetre ne ő mondja meg másoknak, hogy ők kikkel akarnak ünnepelni, kire kíváncsiak.
Én nem bírom Orbán pofáját, így nem is megyek el meghallgatni őt. De nem is akadályozom azokat ebben, akik vevők a fazonra, nem megyek oda füttyögni, ordibálni, pfújolni, stb.
Válaszoltam rá tisztességesen: nem tudom. Én nem voltam ott, nem bőgtem baromként, így azt sem tudom, hogy aki ezt tette, miért érezte ennek szükségét. Nyilván tőlük lenne érdemes érdeklődnöd.
látod...már megint nem érted a lényeget...akkor talán igazad lenne ,ha egyetlen egy helyen egyetlen egy ember mondhatna márc. 15-én beszédet...de ez ne mígy van...a város számptalan pontján számtalan ember mondhat számtalan beszédet...lehet választani...
azal ünnepelsz akive lakarsz...biztos vitya meg még jópáran fognak beszédeket tartani..menjél oda, ahol a számodra szimpatikusabbak vannak...és kész... amásikat meg hagyd békén...
De az ugye nem baj, ha az ünneplőktől elzárják a barmokat. Ha az ünneplő többség egyszer testületileg valagba rúgná az oda nem valókat, nem lenne szükség a kordonra. Ha most a rendőrök próbálják helyettük meg tenni, akkor jön egy idióta nőszemély és rendőrállamot kántál.
Még nem láttam olyat az "ünneplők" között, aki rá szólt volna egy üvöltözőre, hogy menjen már a fenébe. Féltik a seggüket? Csak itt a fórumon lelkesítik a forradalmat?
balhé a diktatúrában van, egy demokráciában szabadon ünnepelhet a nép a Nemzeti ünnepein, nem zárják el az állami ünnepségekről kordonokkal mint a vágóhídon a barmokat
Aki(-k) csak egyféle demokráciát ismernek, a magukét, annak/azoknak érvelhetsz észérvekkel. Szajkózzák, amit ez az országrontó,megosztó vezérlő tábornok üvöltözik minden ünnepen, a csicskások pedig az ünnepeket szarják szét.
És képzeld el, még nem is szégyenlik magukat ám....sőőőt, dicsekszenek.
akkor tuti hazudik, kitalacio az egesz, olajugy sem volt, Bacs-Kiskunban sem hallott senki olajrol, borpancsolasrol, maffiozokrol es szegeny juhaszbojtarok milliardos vagyonairol. De Arnold Mihaly is tuti hazudik, vegul is o csak Vam es Penzugyorseg orsz. parancsnoka voltakkoriban, lovese sincs rola mi tortent akkor. A vamhalasztott fizetest sem a politikusok talaltak ki es Energol, Conti-Car stb ugyek sem voltak. Kivetelesen en sem azonosulok a Bombagyarral, de Posta igenis normalis fazon, ertelmes mondanivaloval. Olvasd el a konyvet. Igen kirugtak, mert kellemetlen kerdesei voltak....