Nincs gond menj a problemaddal a birosagra ,majd a magyar fuggetlen birosag eldonti, hogy erre is igy vonatkozik e a torveny. Pl hogy egy voros csillagra eppen egy nemzeti szinu turulmadar csap el es azt csipegeti:-)
Értem, szóval az SZDSZ csak azokat a törvényeket kell betartsa, amelyeket nem tart hülyeségnek. Remélem, az öndefníciódból végre kikerült a demokrata szó.
Nem vedek en semmit ,mondom jelentsd fe, en javasoltam,hogy megszuntesd a torvenytelenseget.
De ha nem ertened itt a szadi nem sajat eszmei kepviseleteben es sziombolumakent hasznalja a veres csillagot ,hanem eppen annak elleneben kampanyol amit az kepviselt valaha. ugye a szocializmus ellen aminek akkor a voros csillag volt az egyik jelkepe.
De mondom ha teged zavar menj az ugyeszsegre,nekem tokkozombos mert eleve a torvenyt hulyesegnek tartom.
Hogy erkölcstelen, vagy nem, az nem a Btk.-ra tartozik. Ellenben törvénysértő. Az MDF-é nem volt az, hiszen akkor még nem élt ez a törvény. Sőt, pont az SZDSZ jelenlegi koalíciós partnere körében volt divatos ez az önkényuralmi jelkép ...
Tépem a szám, igen. Akárcsak te. Én egy törvénysértés ellen, te a védelmében. De nyugodj meg, előbb-utóbb valaki csak feljelenti a kedvenceidet. amilyen népszerűek ...
Erkolcsi ? Akkor ezek szerint a 90-es MDF-es plakat is erkolcstelen volt amikor az koronas cimer elotunik a regi kadari cimer alol hiszen azon is ott volt a voros csillag,akkor az nem erkolcstelen?
Szerinted ez scak jogi kérdés, és nem erkölcsi? Az szdsz magát a legnagyobb rendszerváltó pártnak tartja.. Mi van ingyen, ird már le nekünk? Ha már ezért van az egész. AZ SZDSZ megint kamuzik.
Ne haragudj, de ha egyértelműan ott van a vörös csillag akkor miért olyan nehéz neked elismerni, hogy ottvan ?
Miért vitatkozol nyilvánvaló dolgokkal ? Evidens, hogy ott van, evidens, hogy tiltott, akkor legyél demokrata és mond ki, hogy az SZDSZ ezen kiadványát be kell etiltani.
Az ellen......de minek? (szerinted mi van nálunk ingyen?) Én meg a nácizmus ellen kampányolok a horogkereszttel, mert úgy érzem hogy Fletó és bandája visszahozza azt. Na?
A magyar zászló mögött. Hiába sikálod, az ott bizony egy tiltott önkényuralmi jelkép. Ami a hozzá köthető diktatúra terrorjának áldozataiban legalább akkora félelmet kelt, mint egy másik rémuralom áldozataiban a prios-fehér sávok. Ráadásul az előbbit a törvény tiltja is.
Az illető csak azt irta hogy ...ha.. A ballib. már rögtön lenácizza. Közben a ballib. elfogadja az szdsz kampány vörös csillagát. Fura ez a kettős mérce.
Hat ha ilyen beszari vagy akkor ne kampanyolj ,hogy lesz igy forradalom, a munkaspart alelnoke nem volt iltyen beszari amikor voros csillagos trikoban ment ki es lefogtak a zsaruk emiatt.