Köszönöm:). A hírhozást és a gratulát is:). Egyelőre alvásilag kicsit mínuszosak vagyunk, de minden egyéb rendben van, Levi eszik-eszik-néha sír-néha alszik, de főleg eszik üzemmódban nyomja...
Szia, nekem is hátsó fali a megtapadás, de nekem nagypocakot nem jósoltak emiatt - én amúgy is azt hinném, hogy attól pont kisebb lesz, mivel a baba nem elöl van, hanem hátul. Meg nálunk a családban soha senkinek nem volt nagy pocakja, mert magas a medencénk és mi is magasak vagyunk.
Most volt a 12. heti UH, és megvan az orrcsont meg szép vékony a tarkóredő is, úgyhogy kicsit megnyugodtunk. Máris olyan szép formás a kis buksija :) Olyan cuki volt, mert előre dugta az egyik kis talpacskáját és ott látszott teljesen jól az öt kis lábujja :)
Én most a beleimtől szenvedek, állandóan gázosodok :/ Mondta is az UH-s doki, hogy nagyon tekeregnek a beleim. Na meg a cicim leszakad, de nem lett nagyobb, csak fáj.
Nálunk minden ok. :) A 14. hetet taposom. :) Most már tényleg nincsenek rosszullétek, émelygések. :) A hasam puffad nagyon, a gyomromnál. Azt mondta erre egy 3 hónapja szült barátnőm, hogy ez nem puffadás, ez bizony már a poci növekedés, mert a nagyobb méhem felnyom mindent és hogy mivel nekem hátsó fali a megtapadás, jó nagy lesz majd a pocakom. (Ezt nem igazán értem.) Holnap megyek a nőgyógyomhoz a havi vizsgálatra. Majd őt is megkérdezem erről. Kíváncsi vagyok mennyit nőtt a baba múlt hétfő óta. Remélem, lesz újabb fotónk! Tegnap voltam cukorterheléses vizsgálaton. Előrehoztuk jócskán, de az IR miatt kellett. Ha jó lesz az eredmény abbahagyhatom a met szedését.
Nagyon kis ficánka volt, a vizsgálat alatt vagy 5! teljes fordulatot tett... Jó nagy helye van még, a vizsgáló orvos szerint többedik gyereknél normális is, és ne is várjam nagyon, hogy befordul a 32. hét előtt... Remélem ez igaz, és nem lesz faros...
Köszönöm, hogy válaszoltál! Időközben azok a fájdalmak már el is múltak. Elvétve van már csak enyhén. Most viszont mástól vagyok megijedve. Tegnap 1 alkalommal barnás folt volt a bugyimon. Azonnal hívtam a dokimat, ma du. megyek UH-ra. Mondta, hogy valószínű nem lesz semmi gond, de megnéz. Kérdezte, görcsöl-e a hasam, de szerencsére nem. Remélem, tényleg minden rendben van!
Nekem is fájt a hasam - végig - mindkét terhességnél. Én nem mondanám, hogy ez teljesen normális, de azt igen, hogy ettől még lehet minden rendben is...
Rókakoma még nálam sem járt, hál istennek! Én nagyon félek a hányástól. :( Csak hányingerem szokott lenni és undorom mindentől, erős émelygés és rettenetes haspuffadás szinte mindig. Vagy farkaséhség, de kevés mennyiségtől is jóllakok. Szóval hullámvasút. :) Meg hát az álomkór és a sokszori pisilés.
azért röhej, de igy a hetediknél elméletben gyakorlottan is volt, hogy tanácsott kértem a nagylányomtól...mondjuk ő konduktornak tanul, mozgásügyben jól értesült:)
a nagyfiam fizika tanárnak készül, na tőle én tuti nem kérdezek:)
a másik fiú szocpedre ment, talán fejlesztő pedagogus lesz, talán jövöre még felveszi a tanitoit is...na nálunk az egy főre eső diszesek száma két fő, őt is fogom bosszantani..
az egyik gyámlány ovonő lesz, a másik gyógypedre ment és logopédus szeretne lenni, pont idöben végeznek, hogy a tanácsadom jól müködjön...
a kamaszkorral semmi gáz, föleg akkor, ha az ember belátja, hogy ez is csak egy állapot, ami velünk is megeset...no meg szerintem mi az apával sokkal zanzább kamaszok voltunk....
Szia, én hányni még nem hánytam, csak időnként émelygek, meg van, hogy nem tudok megenni dolgokat, pl. ha valami nagyon sós. Neked mikor kezdődtek? Engem meg az aggaszt, hogy hol a rókakoma :) Bár életemben talán ötször, ha hánytam, acélgyomrom van :)