Jól tudom hogy a gumi elöáálitása közben igen sok CO -származék keletkezik? Hanyadik gumi gyár lenne ez már ithon Magyarországon? Na és a kijelölt terület környezetterhelése ,az országos Munkaügyi,munkavédelmi hivataltól ,már megszületett? Nem is tudtam, hogy ilyen gyorsan bevizsgálják Gyöngyös leendö ipari parkban kijelölt területének és környezetének a környezetvédelmi tanulmányát. Fodor G már tudja az eredményeket a számitásokat? Vagy megint van egy trükk a száz közül,és az Eus Co norma megint levan sza*va. Nem tudtam hogy Fletó aki a diplomáját közgazdaságtanból szerintem vehette, mert a gazdaság lefelé megy, no szóval, ezek szerint környezetvédelmi diplomája is van neki?
"Nyilván nem tudod, hogy India az utóbbi években informatikai nagyhatalommá vált."
Kenyéradó multimnál van szerencsém egészen komoly rendszereket üzemeltető indiaiak kérdéseibe/eszmecseréibe bekapcsolódni. Nem kicsit rémisztő, hogy milyen szintű problémákat tudnak csak telefonos segítséggel megoldani. Másrészt persze becsületükre válik, hogy nem tartják kínosnak, hogy kérdezzenek, ha már egyszer készségszintű tudásuk nem nagyon van, utánaolvasni meg lassú/fárasztó.
az államközi tárgyalások során India vállalta, hogy többszázezer, részben a színesfémiparban tevékeny, Magyarországra elszármazott munkanélküli indiai informatikus hazatelepülését támogatja. :-)
Azért jöttünk, hogy lobbizzunk Magyarország mellett - jelentette ki Gyurcsány Ferenc kormányfő a dél-indiai Bangalorban folytatott üzleti tárgyalásain.
"Magyarország nagyobb figyelmet érdemel" - mondta az indiai látogatáson tartózkodó miniszterelnök az Infosys indiai számítástechnikai nagyvállalat vezetőségével folytatott, a sajtó számára nyilvános tárgyaláson. Megjegyezte, hogy irigykedik Lengyelországra és Csehországra, amiért az indiai cég már korábban megtelepedett e két közép-európai országban.