A myRaiffeisen mobilapplikáció átmenetileg nem elérhető
Hír2021. december 14.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a myRaiffeisen mobilapplikáció technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításáig kérjük, használják a Raiffeisen DirektNet internetbankot vagy hívják a Raiffeisen Direkt telefonos ügyfélszolgálatunkat. Köszönjük szíves megértésüket. Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.
Közben megszüntettem náluk a hitelkártyámat. Idők során egyre romlott, de július óta vicc kategóriává alakították a visszatérítési konstrukcióját és engem az ilyen cserébe ajándékpontok meg vásárlási kuponok mindig is hidegen hagytak.
Persze nem egyszerű csak úgy kilépni, a bankfiókban csak egy űrlapot állítanak ki, de utána állítólag 15 napot várni kell, csak tudnám mire. Eközben az emberre ráállítják a telemarketingesüket aki telefonon mint egy porszívóügynök akar rábeszélni arra a hitelkártyára, hogy az milyen jó, amelytől épp szabadulni próbálok :) Utólag még plusz ingyenes hónapokat meg miegymást beígérnek ha maradok, de ez most már eső után köpönyeg.
Ha valaki jdecember 31-ig tervez számlát nyitni, írjon rám, mindketten jól járunk :-)
Amennyiben az Ön ajánlására ismerőse lakossági bankszámlát nyit új ügyfélként 2021. december 31-ig, és használja azt a jövőben mindennapi pénzügyeinek intézésére, úgy Ön és az ajánlott ismerőse is az alábbi táblázatban szereplő jóváírási összegekre lehetnek jogosultak.
Ügyfélajánló Programban résztvevő számlák:
Díjnyertes Számla és Aktivitás 3.0 Számla 15 000 Ft Neked és nekem is Premium Gold 2.0 és Premium Select számlacsomag 20 000 Ft Neked és nekem is
ja, és csak annyit ehhez, hogy korábban, amikor sokan nyitottunk, kombinálható volt az akkor valóban adott 20-as, meg az ajánlóprogramos 20-as, az úgy meg már 40 volt. biztos most is lehet kombinálni
lehet, hogy nem mindenki néz tévét? főleg nem reklámokat? :) amúgy hidd el, nem ebből élek, ha adnak amúgy is, hát menjenek úgy az emberek, de én nem is találtam erről semmit (ami nem zárja ki, hogy van róla hirdetmény)
Értem én, hogy kellene a 20k/ajánlás, de azért ne csúsztassunk. Tele volt a Raffi hirdetéseivel a net és a tv a 20k-s számlanyitással hónapokig. Pl. én sem ajánlással nyitottam és megkaptam a 20-ast.
nem tudom, milyen akciorol beszelsz, mert en nem tudok rola, de ha van hozza hivatalos hirdetmeny, akkor biztosan benne lesz az is, mikor irjak jova az osszeget
20.000 Ft jóváírással V.’ elnevezésű akciót („Akció”) hirdetett. Az Akció keretében a Bank az akció időtartama alatt lakossági vagy premium promóciós bankszámlát nyitó új ügyfelek részére 20.000 forint összegű jóváírást ad az Akcióra vonatkozó, Raiffeisen bankszámla, elektronikus szolgáltatásokról szóló Lakossági vagy a Premium Banking Kondíciós Listában meghirdetett feltételek teljesítése esetén.
Helló, egy hete nyitottam bankszámlát a Raiffeisen banknál Prémium csomagot, ami azt jelenti hogy jováírnak 20 ezer forintot , valaki tudja menyi idő alatt írják jóvá? 1 hét 2 hét?
most néztem rá, hogy október 4-től ismét 20 ezer forintot ad a raiffeisen a gold 2.0 számlanyitóknak ajánlóprogramban. ha valaki gondolkodott mostanában rajta, írjon egy privátot :) vagy valakinek itt a topikban
Köszi a tippet, erősen szemezek a Sberbank-ba való áttéréssel. Hamarosan megérdeklődöm és optimális esetben akkor felszámolom a raiffeisenes vonalat, csak még pár részletnek utána kell járjak. Mindenesetre nagyságrendekkel kedvezőbbnek és megérőbbnek tűnik, mint a totálisan kiherélt Raiffeisen hitelkártya.
Azt nem tudja valaki, hogy ilyen hitelszámla esetben is vajon megbízható az új bank számlaváltással, hogy intézze az átköltözést az otthagyni kívánt bank vonatkozásában is?
Látott már valaki olyan embert, akinek bejön az új hitelkártyás "visszatérítés"? Még ha használható dolgok lennének, de a túlárazott, kedvezményesen is drága philips-en kívül semmire nem tudom használni a dolgokat...
Egyetlen értelme van ennek a hitelkártyának... ha autót kell bérelni, sok helyen kell hitelkártya. Megyek vissza az ERSTE-be ezzel...