Reggelre leesett egy kis hó, de olyan intenzív napsütésben volt részünk, hogy pillanatok alatt elolvadt. Csiszi Ásotthalomról – vagyis Bordányból megelőzött mindenkit az érkezésnél. Sajnos DRZ motorost csak a gondolataink között találtunk, ők nem vettek részt a megmérettetésen. Igazán jó nyomvonalat sikerült rajzolni, technikás, fejlesztő jellegű futamok voltak. Az első 30 perc – a második 20 perc – a harmadik vissza felé 10 perc. Senkit nem kellett ringatni az elalvásnál – szerintem. Én lepihentem, nemrég ébredtem, megcsináltam a fotókat, és most tessék, közkincsre adom. http://2013mmmbuli.minco.fotoalbum.hu/
Köszönöm mindenkinek a részvételt - akik nem jöttek, majd jönnek legközelebb.
Félegyháziak köszönöm ezt a szép napot!!!!! Nagyon faint volt!!!
Itt egy Bordányi himnusz erre!!!
-
Amikor Összehozta az Isten a világot, A vasból egy darabot kivágott, Hogy megcsinálja neki belőle a vázat Azóta áldják a fiúk a Teremtőt, Aki a motorozásnak értelmet adott. A Történetet már mindenki hallotta. Vasárnap reggel a crosspályán’ tömeg. Van aki fiatal és van egy csomó öreg. Van aki hiszi és van aki tudja, Hogy a motorozás az eleje, a halál meg az alja Az életnek. Szerintem tévednek, Ehhez semmi köze nincs az éveknek. Remélem érted, amiről éneklek. A díjak bármikor utolérhetnek. Bánattal vagy örömmel, De én harcolok belsővel vagy nélküle Az élettel, a halállal, Hogy a jóból egy jó nagy kanállal Adjon az Ég, Mindent, amit szeretnék. Adjon az Ég...
Nem csak a Mikulásnak örülhetünk a hétvégén, hanem a méltón híres DRZ kupának is!!!
Akinek van DRZ-je minden képen jöjjön el, külön díjakat kapnak a rizskályha kapitányok. Amilyen bizonytalan volt a kezdet – mostanra teljesen felpörögtek az események. Az biztos: aki eljön, nem fog unatkozni.
Hosszú ideje nem írtam hozzátok, sajnos mostanában csak lélekben vagyok motoros - a körülmények nem engedik a veretést. A héten viszont jön a Mikulás, és ahogy az szokott lenni, 3M buli nem maradhat el!!! Higgyétek el, nem könnyű összehozni a dolgot, de ma délelőtt rögzítettük - meg tudjuk tartani a vándorkupa "sorsolást". Sza'l remélem minél többen részt tudtok venni a szombati endurós találkozón. Íme a meghívó:
Kicsik és Nagyok Figyeljetek! Szóljatok hát mindegy kinek!
2013. december 07-én újra megrendezésre kerül a 3M buli – azaz aMincó Motoros Mikulás. Szeretettel várunk egy egyedi- és különleges helyszínen: a kiskunfélegyházi laktanya lőterén 9 órától. A hamisíthatatlan érzést kötelező Neked is átélni – gyere el! de a vasat sem felejtsd otthon!
Lesz kávé – kóla – Tibi csoki – meg amit eddig megszoktál.
Bordányba Vasárnap egy kis évadzáró motorozás!! 20013.11.08. Pálya használat 2eFt!!! Ebben lehet használni a crossot-is és a endurót. Nagyon jó a pálya minősége ugrok felvannak durva és elvan húzva, az állaga is nagyon jó!!! A crosson lett új szakasz az is nagyon király! Gyere el és motorozunk egy jót Mikulás alkalmából!!!
felhívtam a városföldi vadásztársaság elnökét, hogy a kiírás vonatkozk e a homokbányára. Igen! tehát a merci gyár mögötti homokbányában is tilos a motorozás, ha ott találnak feljelentenek!
Személyes jó barátja a tulajdonos.
Vadászok (környezetvédők) - motorosok mérközés eredménye 10:0