"...Ekkor azonban Bíber József, a Jobbik alelnöke beleordította a világba a maga NÁCI őrültségeit. Ráadásul Tatárszentgyörgyön megjelentek a nyírségi nemzetőrök, karjukon egy vidám NYILAS karszalaggal... a Gárda tökéletesen kompromittálódott. Amit politikai ellenfelei nem tudtak rásütni, azt politikai szövetségesei égették a homlokára. A Gárda a modern NÁCIZMUS egyik jelképe lett..."
Nem merem megadni a linket, legyen annyi elég, hogy Szentkorona rádió - és az összes hozzászólás ilyen. Ja, meg támogatják a Magyar Gárdát teljes erőből.
Nem tudom megállni, hogy ide ne kopizzam, amit ott olvastam:
"Gyula — h, 2007/08/27 - 12:06
Nálunk lakik az utcában egy zsidó hentes, aki nem tartja a szokásokat, és ki is keresztelkedett. Amikor évente eljön az idő, végigjárja a környéket, és felajánlja a lakóknak, hogy vegyenek tőle rituálisan konyhakésszé tett emberhúst. Félelmükben mindig többen is vesznek. Tavaly az én feleségem is vett egy combot, és félelmében zsemlegombóccal és vadas-mártással tálalta fel a családnak a sült gyermekcombot. Tehát nem csak vérre megy a játék, hanem sokszor húsra is! Legyünk résen! Ne tűrjünk! Kitartás, Szebb Jövőt!!!!!"
ON
Szóval ezek akarják megleckéztetni szegény gárdaavató Bencsiket...
"...Ekkor azonban Bíber József, a Jobbik alelnöke beleordította a világba a maga NÁCI őrültségeit. Ráadásul Tatárszentgyörgyön megjelentek a nyírségi nemzetőrök, karjukon egy vidám NYILAS karszalaggal... a Gárda tökéletesen kompromittálódott. Amit politikai ellenfelei nem tudtak rásütni, azt politikai szövetségesei égették a homlokára. A Gárda a modern NÁCIZMUS egyik jelképe lett..."