Remek példa. DE Ugyanígy lehet példa az a nagyszerű ötlet is, hogy az Amu-darja és a Szir-darja vizével óriási gyapotföldeket öntözzenek. Megvalósították. Íme az eredmény: "Az Aral-tó partja 100-150 kilométerrel került beljebbre eredeti partjánál. Valaha évi 44 ezer tonna halat halásztak a tóból, az iparág mára teljesen összeomlott. 1966 óta 42 ezer négyzetkilométer sós sivatag keletkezett." Ja, és ennek van eü. vonatkozása is: "A volt szovjet tagállamok közül itt a legnagyobb a gyermekhalandóság. Gyakori betegség a kolera, a tífusz, a gyomorhurut és a nyelőcső-rák."
Én szóval sem írtam, hogy amit Lenin és Sztálin szorgalmazott - pl. villamosítás - az mind hülyeség volt, és úgy szét kell verni, hogy irmagja sem maradjon. Sőt én a Kádár rendszerről sem írtam sosem azt, hogy minden amit akkor létrehoztak az hülyeség volt, és úgy szét kell verni, hoyg irmagja sem maradjon. Az "állam rossz gazda" felkiálltással egy kalap alá véve mindent. Úgy hogy alábbi hozzászólásodat címezd azoknak akik folyton ezt papagájozzák! :-)
Az SZDSZ programja - kis változásokkal - kb. 12 éve ugyanaz az egészségbiztosítás átalakításáról. A módosítások pedig figyelemmel kisérhetők voltak a sajtóból. Szerintem túl lassan megy minden végbe, és közben bődületes baromságokat állítanak a reform ellenzői.
És közben egyetemeKen tanított és megtanult 2 nyelvet és irányította a betegellátást, meg nemzetközis volt az OEP-nél. Ez egy zseni, szegény Einstein meg megbukott.
Na akkor nézzük: SOTE: 6év, ha szakorvos akkor még több a gyakorlat miatt. Közgáz: 5 év alapesetben 4 nyelv: ezt is meg kell valamikor tanulni, mondjuk tudott kettőt 18 évesen, akkor ez is 1-2 év Tanított egyetemeken: nyilván legalább 1 évet mindkét helyen, mert különben max legutolsó óraadó. OEP-nél nemzetközis 5 évig. Az irányított betegellátás előkészületei is elvesznek legalább 1 évet az életből. Katona nem volt, bár járt Afganisztánban: 0 év Összesen:20 év Tehát Ágnes jelenleg 18+20 = 38 éves. :)) (Azt ne mond, hogy egyszerre több egyetemre is járt, mert akkor az vagy az egyetemről vagy a delikvensről állít ki bizonyítványt.)
"aki a politikai frusztrációit gyerekes csúfolódással éli meg"
Ez a jelenség általában akkor szokott elterjedni, mikor lánglelkű vezetőink úgy próbálnak "reformokat" végrehajtani, hogy közben az emberek nagyrészét lesz.....k. És emellett még kellően arrogánsak is. (vö. Sztálin-, Hitler-, Rákosi-, stb... viccek) Ilyenkor az egyszerű emberek, alattvalók - ha már mást nem tehetnek - akkor "gyerekes csúfolódással" élik meg "a frusztrációjukat". Balgaság lenne azonban az okot összekeverni az okozattal. A Mengelica egy kicsit durva, ezért büszkén ajánlom figyelmedbe mai művemet, ami egy kicsit aranyosabb elnevezése mélyen tisztelt reformerünknek. Bár az érdem talán inkább egyik topiktársamé, aki Muppet show-s hozzászólásával küldte homlokomra a múzsa csókját. Eme kicsit hosszúra nyúlt bevezető után imhol az alkotás. Miss röfi a pink ridiculous. Szerintem copyrightolnom kellene. Trágár hozzászólásoktól kérem kimélj meg! Nem illik hozzád. Inkább írj valami humorosat, hátha neked sikerül. :-)
No meg ugye az ifjúsághoz és a sporthoz is nagyon értett valaki, rögtön az után, miután lediplomázott. De annyira értett, hogy még a hivatallal is megvárták, amíg.