Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
azt hiszem pont az a szelet az, ahol a legjobban érzékelhető a széthúzás
érdekes, hogy ahol olyan a vezető, az az intézmény képes egészen európai módon működni (biztos nem ennyire egyszerű, de kívülről legalábbis ez látszik)
Úgy látszik, a nálunk fejlettek emiatt jártak kevésbé rosszul (van lehetőségük állami gazdaságélénkítő csomagokra), a még fejletlenebbek pedig pont azért ússzák meg könnyebben, ami nincs náluk (fejlett banki szolgáltatások), az el se romolhatott magával húzva a gazdaság többi részét.
Aha...nem is annyira megnyugodni akarok:) Csak érdekelne a folyamat, hogy mi kell(ene) ahhoz hogy elinduljunk felfelé...akár általában, mert tudom, hogy van itt nálunk sok más disznóság is ami befolyásolja...
és sajnos az valószínűleg igaz, hogy a világgazdaság minden baja nekünk duplán fáj, viszont a fellendülése nem biztos, hogy rövid távon érezhető, mert nálunk a szar is sokkal nagyobb, amit magunk előtt görgetünk
ez a mostani válság annyira nem hasonlít semmi korábbihoz és annyira kiszámíthatatlanul reagálnak a piacok az egyes dolgokra (mondhatni homlokegyenest ellenkezően a józan ésszel várhatónak), hogy csodálkoznék rajta, ha erre te megnyugtató választ kapnál
gyermekemet kérdeztem, mit mondanak nekik az okos tanarak (akiknek ugye hivatalból a legjobban kéne érteniük ehhez az egészhez), de állítólag kerülik a témát
Majd én bedobok:)) Arra vagyok kiváncsi, mint akinek a közgazdasághoz semmi köze, hogy a válság mitől múlik el?:) Azt írja az index, hogy Amerikában kezd fellendülni az ingatlanpiac meg egyebek...akkor ez azt jelenti, hogy ha belerántották a világot a trágyába akkor most ha náluk kezd alakulni akkor mi is kikerülünk belőle?
Egyébként szerintem lehetne. Úgy látszik, dicséretesen magasodott a moderátor ingerküszöbe, egész kellemesen kibeszélhettük volna a nyomasztó dolgokat a másikban, ha nem jön az az (cenzúrázva, mert itt mindenkit szeretük) észt osztani.