tudna küldeni valaki képet,képeket vw bora műszerfal belsejéről, pontosan a középső levegőbeömlő felfogatása érdekel, lenne egy megoldásom a műszerfal a naptól eldeformálódott peremére ami a levegőbeömlő mellett csúnya látványt okoz, legalábbis számomra, előre kösz a fáradozásotokat.
üsd be a keresőbe,mit keresel,és lépekre válts, ott előbb megtalálod, és is így vettem 4db amikor leloptak nekem egyet, Bora 1.616v benzin Pacific felni
Sajnos ez ilyen, nem nagyon lehet visszaegyenesíteni, csere, mondjuk egy szép bontottra. Nem szoktak sokat kérni érte, főleg ha nem digitklímás az autó.
Nekem nem kell cserélnem de úgy tudom nem egy nagy történet. A későbbiekben pedig egy napvédő a műszerfalon sokat segíthet a megelőzésben.
Segítséget kérek, vw bora műszerfal középső szélvédő alatti levegőbeáramoltatónál, a műszerfal kicsit deformálódott, a sok napsütés miatt, engem zavar picit, van e valami trükk,hogy vissza egyenesítsem, kaptam már ötletet hőpisztollyal figyelve óvatosan megmelegíteni, persze a helyén.
illetve, ki lehet e szedni roncsolás nélkül a szellőzőt.
Sziasztok,leszakadt az első lökhárítóm tudna nekem valaki segíteni abban hogy hol tudok szinrefújtat venni? Sötétkék az autó színe,szinkódot most nem tudok.Előre is köszönöm
Maradt nekem pár apróság, a 2 évvel ezelőtti autó eladás után, így úgy gondoltam jótékonykodom. Szóval 1 pár hátulján eléggé "napszítta" VW logós fejtámla huzat
fekete-szürke színben, valamint az OBD csati helyét takaró műanyag lap. Ha kell valakinek; aki kapja marja. Mailben tudok képet küldeni. Szép napot!
Van egy 1,6 bora 8V se motor ami hidegen nagyon nehezen indul. Ha sikerül életet lehelni a vasba akkor is kb 5 percig alapjáraton jár (800) de kis gáz adásrá dadorászik, miután jár picit tökéletes. Trafó, gyújtas vezérlő elektronika, gyertyák, benzinszűrő, légszűrő cserélve. Diag. szerint a vízhőfok gomba a hibás (holnap cserélve lesz 4 lábú a csati), de ha esetleg nem javulna akkor merre induljunk tovább?
Sziasztok! kérdésem a következő lenne,ahol a pollen szűrőt kell kicserélni oda a motortérben teljes hosszàba tartozik egy gumiszigetelés viszont nem tudom hogy hogyan keressek rá nem tudom mi a neve.Ha esetleg valakinek van,vagy tudja hol lehetne venni kérem szóljon.
gyanus hogy baj van a termosztattal: hosszab palyas ut (30+ perc) alatt sem eri el a viz a 90C-t, kb. 80C korul marad. ha varosban araszolgatok, akkor eleri. kb 1 hete folyamatosan igy van.
kerdesem hogy termosztat-e vagy sem. ha igen, hazilag 1.6 BCB benzines Boraban tudom en ezt cserelni? videon neztem a huto mellett van es kifolyik a viz cserekor?
Az olcsó autódiagnosztikai olvasók nem tudják rendesen újra tanítani az alapállást. Szerelőmnek se sikerült egy 100.000ft-ossal. Elvittem egy szakihoz akinek komoly gépe volt, neki 5 percébe telett és azóta is tökéletes az alapjáratom.
Sziasztok! Valaki hátha tud segiteni. Folytószelepház tisztitás után, alapbeállitás elvégezve, de magas az alapjárat. 1100 körül van, és nem hajlandó visszaesni rendesen 800 körülire. alapbeállitást már vagy 10x elvégeztem. Tanácstalan vagyok mi lehet a baj. Ja az autó Bora 1.6 16v BCB motorkód. Tisztitás előtt teljesen szép alapjárata volt.
segitséget kérnék abbon hogy valaki nem e tudja,hogy mitől lehet az hogy elzárom a digik klimát kikapcsolom de az egyik motor a kikapcsolás után szép lassan kinyit és menet közben döl befelé a meleg levegő a motortérből???
Nekem is ezt csinálja. Sőt néha menetközben elmegy az erő, hiába nyomom a gázt, motorfékkel lassulok. majd 1-2 másodperc múlva ismét minden ok. 1.6 AZD motor. Nekem csak akkor csinálja, ha 1/4 alatt van az üzemanyag.
2005 1,9TD 90 lovas, volkwagen bora , kodolvasásnál legtőbszőr kiirja 18027, 17957, 17946, kodot, tőrlés előtt után is ugyan ugy megy, ki tud ere magyarázatot, előre is kőszi,